gelen msj

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
bir bucuk yıl süren iliskim bugün sonlandı.... iliskimiz boyunca bir gün olsun heycanımız bitmemisti ne onda nede bende ama mutsuzduk sonu yoktu bunu bile bile bereberdik kendimizce bircok sey yasadık sewgisinden hiçbir zaman süphe etmedim en mutlu günümüzde bile birgün ayrılmamız gerektiğini konusarak ağlasırdık... madeem sonu yoktu ayrılmalıydık.. dün gece saat saat ikide uyandm birden fotoğraflarına bakıp sonu yok anla artık sil şunu engelle numaranı değis daha fazla üzülme dedim bi cesaretle engelledim heryerden sabahları hep ilk işi beni aramak olurdu fakat acmaayacaktım hiç birsekilde sessiz kalıp acıklama yapmayacaktm cesaret edemezdim ssesini duymaya zaten aynı sehirde değiliz numarasını da silmistm sabah bi msj geldi.....oldugu gibi yazıyorum.......... günayddın iç uztmadan konuya girmek istiyorum ikimizin durumuda ortada kendimizi kandırmanın bir anlamı yok ewet ben senden hoslanıyorum sana aşıgım istiyorum ama ssonu olmadıgını bildiğimz halde surduruyoruz bu sanada banada sıkıntı sonradan daha cok sıkıntı olacaagına simdi olsun4 gündür düüsünüyorum isin içinden cıkamıyorumsanada banada yazık olmuyor olmaz bitsn istiyorum olacagı yok cünkü.......... arddından bir msj daha bu sefer tam bitsin birdaha görüsmeyelim.. (her ayrılıkta o döndü o yazdı yapamıyorum diyee) cvp yazdım gece karar werdim iki bucukta heryerden engelledim seni bende bitsin yazdım hm sewindim bak tsk ederim kızma bana benim cwp bitsin biriyle görüsmeye basladım birdaha dönme bna aklımı karıstırma yoluma bakıcam dedim son olarak sunu yazdı iyi bakalım bu sana son msjm sende gönderme engelle beni k.i.b a.e.o hayatnda sana basarılar..... cvp wermedim su an o kadar kötüyüm ki sabahtan bu yana kendime gelemedim ccok kötüyüm kızlar akıl werin

neden ulaşılmaz bir aşk?
aranızdaki ulaşılmazlıklar neler?

Sonu niye yoktu bilmiyorum ancak birlikte bir karar almissiniz. Dik durun hayatiniza bakin

O yazmasa siz engellemişsiniz zaten.
Sonu olmayan bir şey için neden bu kadar üzüldünüz ki?
Siz de aynı fikirdeymişsiniz, sürpriz olmadı herhalde?

O yazmasa siz engellemişsiniz zaten.
Sonu olmayan bir şey için neden bu kadar üzüldünüz ki?
Siz de aynı fikirdeymişsiniz, sürpriz olmadı herhalde?
tamam hersey aynen öyle alıskanlıklarm vardı bir bucuk yıl boyunca hayatmın merkezndeydi nasıl gececek acısı

bir daha dönmesin diye dönüp kafamı karıstırmasn diye bitecekse tam bitsn diye

Iyi de sizin donmeyeceginiz ne malum. Kararlı değilsiniz geri donse bile bitti bu iş diyememissiniz kendinize. Kapıyı hicbir zaman sert kapatmamak lazım. Ayrıca boşanmış sanırım bu kişi. Bosananlar da bi travma oluyor. Bana göre Boşandıktan sonra yeni ilişki süresi 3 yıl. Gelgitler yaşamamak adına

Hangi devirdeyiz yahu.... Adam evlenip boşanmış diye aşk imkansızmış... Kanun hükmünde kararname çıksın madem, anlaşamayan çiftler boşanmasın, belediye tarafından direk zehirlensin... Prenses Süreyyalar ve Kral Hüseyinlerde boşanmış birilerine aşık olup acı çekmek zorunda kalmasın...
Sebep şayet gerçekten buysa.....

birde cocugu varsa bazen sen bile sebepsiz vazgecebiliyosun

birde cocugu varsa bazen sen bile sebepsiz vazgecebiliyosun
Hiçde vazgeçmem... Sevdiğim adamın çocuğu başımla beraber... Nitekim öyle de oldu... Ben eski eşimle görüşmüyorum ama eski eşimin benden önceki eşi ile halen görüşüyoruz. Neden biliyor musunuz ? Çocuk beni çok seviyor.....tamam babası hıyarın tekiydi ama yavrum çok tatlı beeee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…