bir daha dönmesin diye dönüp kafamı karıstırmasn diye bitecekse tam bitsn diyeHayatımda biri var ne demek ? Canı mi yandı şimdi yani hiç sanmam. Aksine ne kadar değmez biri olduğunu yineledi kafasında.
ewlenip bosanmıs tek sorun bu ailemin karssı cıkmasıadam evli mi?
tamam hersey aynen öyle alıskanlıklarm vardı bir bucuk yıl boyunca hayatmın merkezndeydi nasıl gececek acısıO yazmasa siz engellemişsiniz zaten.
Sonu olmayan bir şey için neden bu kadar üzüldünüz ki?
Siz de aynı fikirdeymişsiniz, sürpriz olmadı herhalde?
bir daha dönmesin diye dönüp kafamı karıstırmasn diye bitecekse tam bitsn diye
ewlenip bosanmıs tek sorun bu ailemin karssı cıkması
Demek istediğim er geç böyle olacağını biliyormuşsunuz. Kendinizi buna çoktan hazırlamış olmalıydınız.tamam hersey aynen öyle alıskanlıklarm vardı bir bucuk yıl boyunca hayatmın merkezndeydi nasıl gececek acısı
ewet cocugun fotoğrafıı görünce dayanamadm zaten kendi kendime sabaha kadar anla olmaz diyip agladm hissetti heralde sabahta msjla karsılastımÇocuğu var mı ?
birde cocugu varsa bazen sen bile sebepsiz vazgecebiliyosunHangi devirdeyiz yahu.... Adam evlenip boşanmış diye aşk imkansızmış... Kanun hükmünde kararname çıksın madem, anlaşamayan çiftler boşanmasın, belediye tarafından direk zehirlensin... Prenses Süreyyalar ve Kral Hüseyinlerde boşanmış birilerine aşık olup acı çekmek zorunda kalmasın...
Sebep şayet gerçekten buysa.....
Hiçde vazgeçmem... Sevdiğim adamın çocuğu başımla beraber... Nitekim öyle de oldu... Ben eski eşimle görüşmüyorum ama eski eşimin benden önceki eşi ile halen görüşüyoruz. Neden biliyor musunuz ? Çocuk beni çok seviyor.....tamam babası hıyarın tekiydi ama yavrum çok tatlı beeee...birde cocugu varsa bazen sen bile sebepsiz vazgecebiliyosun
bi çocugu var ailem isemiyor secim yapmak zorundaydmBoşanmış bir erkek olduğu için mi aileniz istemiyor yani engel buysa çok da zor değil di.
Bence sandığınız kadar sevmemiş ve sevilmemişsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?