Iyi olmuş hatta yerinizde olsam baştan böyle bir iliskiye adım atmazdım. Boşanmış cocuklu biriyle evlenmek herkesin harcı değil neticede.
Ailenizinde riza gösterip, göstermeyecegini önceden tahmin edebilirdiniz.
Sevdigim adamin cocugu basimin ustune diyemem ben. O cocuga bakinca, sevdigim adamin baska bir kadinla olan askından bir parça diye dusunurum. Bunu hazmedemezdim.
Bilemem yani aşk, sevgide biyere kadar bosanmis adamla evlenip yok eski karısiyla da suraya gider miydi, bunu yapar miydi, ona da bunlari soyler miydi, dugun heyecanini ilk onunla yasadi virt zirt birsuru şeyle dolu oluyor sonra kafaları.
O çocuk ömur boyu adam ve eski esini baglayan bir etken sonucta. Dedigim gibi herkes bunlari kaldiramaz. Keske bastan baslamasaymissiniz ama kaldiramicaksaniz evlenmeden bitmesi daha hayırlı.
Ben de cocuklu biriyle evlenmem. kiskancim kendime de cocuga da zarar olur bu sadece. Sen de genceciksin, evlen bekar genc bir adamla her seyin ilkini beraber yasayin. Evden kacmayi dahi dusunme gecer unutursun.
Peki..siz de onlarin bildiği kadar yaşayın. Atıyorum, orta anadolu köylüsünun bildiği kadar bir hayata razı olun o vakit. Mutluluklar. Tabi olabilirseniz.
Peki..siz de onlarin bildiği kadar yaşayın. Atıyorum, orta anadolu köylüsünun bildiği kadar bir hayata razı olun o vakit. Mutluluklar. Tabi olabilirseniz.
çocuğu yoksa ailen karşı çıkmaz zaten bence denemeliydiniz. bu kadar değer veriyorsan en azından denemeliydin. demek ki sende sandığın kadar sevmemişsin.