anlamadm swen kimHiçde vazgeçmem... Sevdiğim adamın çocuğu başımla beraber... Nitekim öyle de oldu... Ben eski eşimle görüşmüyorum ama eski eşimin benden önceki eşi ile halen görüşüyoruz. Neden biliyor musunuz ? Çocuk beni çok seviyor.....
Bir çocuğum vardı evlendik, seçim yapmadı!Sevgi herşeyin üstesinden geldi!bi çocugu var ailem isemiyor secim yapmak zorundaydm
ailem dar görüslü tek care kacmaktı yapamzdmBir çocuğum vardı evlendik, seçim yapmadı!Sevgi herşeyin üstesinden geldi!
adam evli mi hayırdır?bir bucuk yıl süren iliskim bugün sonlandı.... iliskimiz boyunca bir gün olsun heycanımız bitmemisti ne onda nede bende ama mutsuzduk sonu yoktu bunu bile bile bereberdik kendimizce bircok sey yasadık sewgisinden hiçbir zaman süphe etmedim en mutlu günümüzde bile birgün ayrılmamız gerektiğini konusarak ağlasırdık... madeem sonu yoktu ayrılmalıydık.. dün gece saat saat ikide uyandm birden fotoğraflarına bakıp sonu yok anla artık sil şunu engelle numaranı değis daha fazla üzülme dedim bi cesaretle engelledim heryerden sabahları hep ilk işi beni aramak olurdu fakat acmaayacaktım hiç birsekilde sessiz kalıp acıklama yapmayacaktm cesaret edemezdim ssesini duymaya zaten aynı sehirde değiliz numarasını da silmistm sabah bi msj geldi.....oldugu gibi yazıyorum.......... günayddın iç uztmadan konuya girmek istiyorum ikimizin durumuda ortada kendimizi kandırmanın bir anlamı yok ewet ben senden hoslanıyorum sana aşıgım istiyorum ama ssonu olmadıgını bildiğimz halde surduruyoruz bu sanada banada sıkıntı sonradan daha cok sıkıntı olacaagına simdi olsun4 gündür düüsünüyorum isin içinden cıkamıyorumsanada banada yazık olmuyor olmaz bitsn istiyorum olacagı yok cünkü.......... arddından bir msj daha bu sefer tam bitsin birdaha görüsmeyelim.. (her ayrılıkta o döndü o yazdı yapamıyorum diyee) cvp yazdım gece karar werdim iki bucukta heryerden engelledim seni bende bitsin yazdım hm sewindim bak tsk ederim kızma bana benim cwp bitsin biriyle görüsmeye basladım birdaha dönme bna aklımı karıstırma yoluma bakıcam dedim son olarak sunu yazdı iyi bakalım bu sana son msjm sende gönderme engelle beni k.i.b a.e.o hayatnda sana basarılar..... cvp wermedim su an o kadar kötüyüm ki sabahtan bu yana kendime gelemedim ccok kötüyüm kızlar akıl werin
Benden önceki eşinden olan çocuğu....anlamadm swen kim
Yok zaten kaçma da, ama yeterince istememiş siniz belki sizin de kafanıza yatmayan bir şeyler vardı?ailem dar görüslü tek care kacmaktı yapamzdm
su anda sorun bu değil sewdiim insandan ayrılmıs olmam derdim bu öyle yada böyleeEvlenip boşanmış olması işin bahanesi...
Yeterince bağ kurulamamış arada.
Yarın bir gün siz de evlenip ayrılabilirsiniz, ben de...
Aileniz sizi de mi böyle hor görecek? Yeniden yuva kuracak olsanız "olmaz bizim kız evlenip boşandı kabul etmeyiz." mi diyecek?
Aynen. Böyle aşk mı olur yaa.Boşanmış bir erkek olduğu için mi aileniz istemiyor yani engel buysa çok da zor değil di.
Bence sandığınız kadar sevmemiş ve sevilmemişsiniz..
allahım ya aile rızası yok diyorum kacsa mıydımAynen. Böyle aşk mı olur yaa.
Boşanmışmiş diye bi arabesklikler biseyler.
Iki taraf da seviyor olsa, ayrilmazdi bu sebeple. Çok sudan bir sebep. Demek ki tırt bir aşk.
Valla o senin zayifligin.ailem dar görüslü tek care kacmaktı yapamzdm
Aaa olur mu..kendi cocuklari dul olsa ona asla laf ettirmezler.Evlenip boşanmış olması işin bahanesi...
Yeterince bağ kurulamamış arada.
Yarın bir gün siz de evlenip ayrılabilirsiniz, ben de...
Aileniz sizi de mi böyle hor görecek? Yeniden yuva kuracak olsanız "olmaz bizim kız evlenip boşandı kabul etmeyiz." mi diyecek?
su anda sorun bu değil sewdiim insandan ayrılmıs olmam derdim bu öyle yada böylee
demekki bildikleri bu iki yüzlü ne demek edebinizi takınınA
Aaa olur mu..kendi cocuklari dul olsa ona asla laf ettirmezler.
Ama başkasının çocuğunu hor görürler. Ikiyüzlüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?