gelen msj

anlamadm swen kim

adam evli mi hayırdır?
ha şimdi gördüm ailenin haklı sebepleri vardır ve bence haklılarda şimdi üzül ilerde pişman olmaktansa

Düşmez kalkmaz bir Allah... İnsanlar evlenir anlaşamaz ayrılır. Çocuğu da olabilir... Bu asla bir kriter olmamalı seçimlerde..
Ama deseniz ki, kültür farkı var, vizyon farkı var, denklik sorunu var, coğrafi fark var demenizi bile anlarım... Ama bu büyük konuşmanın dik alasıdır... Evlilikte sonsuza kadar mutlu olma garantisi olmaz... Bekar biri ile evlenince mutlu olmanın garantisi olmadığı gibi...

iyi olmuş.

sonunda adamı bırakacakmışsınız madem, ne kadar erken o kadar iyi. yazık çünkü adama.

Sizin boşanmış çocuklu biri ile evlenmenize müsade etmeyen aileniz, söz konusu boşanmış ve çocuklu olan kendi oğulları olsaydı kız oğlan kız gelin istemekten, kabul etmekten imtina etmezlerdi. Nefret ediyorum ben bu ikiyüzlülükten...
Gerçekten seviyorsanız ailenizi ikna etmeye çalışın, buna cesaretiniz yoksa da bırakın adam yoluna baksın...

offffffffffffffffffffff bağrım yanıııyyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Evlenip boşanmış olması işin bahanesi...
Yeterince bağ kurulamamış arada.
Yarın bir gün siz de evlenip ayrılabilirsiniz, ben de...
Aileniz sizi de mi böyle hor görecek? Yeniden yuva kuracak olsanız "olmaz bizim kız evlenip boşandı kabul etmeyiz." mi diyecek?

su anda sorun bu değil sewdiim insandan ayrılmıs olmam derdim bu öyle yada böylee

Boşanmış bir erkek olduğu için mi aileniz istemiyor yani engel buysa çok da zor değil di.
Bence sandığınız kadar sevmemiş ve sevilmemişsiniz..
Aynen. Böyle aşk mı olur yaa.
Boşanmışmiş diye bi arabesklikler biseyler.

Iki taraf da seviyor olsa, ayrilmazdi bu sebeple. Çok sudan bir sebep. Demek ki tırt bir aşk.

Aynen. Böyle aşk mı olur yaa.
Boşanmışmiş diye bi arabesklikler biseyler.

Iki taraf da seviyor olsa, ayrilmazdi bu sebeple. Çok sudan bir sebep. Demek ki tırt bir aşk.
allahım ya aile rızası yok diyorum kacsa mıydım

A
Aaa olur mu..kendi cocuklari dul olsa ona asla laf ettirmezler.

Ama başkasının çocuğunu hor görürler. Ikiyüzlüler.

su anda sorun bu değil sewdiim insandan ayrılmıs olmam derdim bu öyle yada böylee

tamam da ben ayrılmanızda hiç bir şebep görmüyorum, sadece bir bahane görüyorum. o bahaneden vazgeçin ve barışın.
okuduğum yorumlarda da görüyorum ki bir çok kişi aynı fikirde.

yok olmaz diyorsanız da biz napalım, malesef ben zamanı geri alıp adamın ex-evliliğini tarihten silebilecek kapasitede değilim. becerebilecek olan varsa buyursun tabii.

Iyi olmuş hatta yerinizde olsam baştan böyle bir iliskiye adım atmazdım. Boşanmış cocuklu biriyle evlenmek herkesin harcı değil neticede.
Ailenizinde riza gösterip, göstermeyecegini önceden tahmin edebilirdiniz.
Sevdigim adamin cocugu basimin ustune diyemem ben. O cocuga bakinca, sevdigim adamin baska bir kadinla olan askından bir parça diye dusunurum. Bunu hazmedemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…