Gelen suyum mu? Bi bakar mısınız

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar gece her zamanki gibi karnım yine çok gergin acı verici ve sancılıydı. Hâlâ tedavisini gördüğüm yeşil bir akıntım var. Sabahları altıma kaçırdım sanırım. Ama akıntım işte. Bu sabah farklıydı hafif ağrılarım var ve hala sürüyor. Akıntı yine birden oldu yataktan kalkınca herzamanki gibi. Ama bu sefer iç çamaşırım da ıslaktı idrar kaçırdım sandım hatta. Hiç böyle olmazdı çünkü. Koyu yapışkan bir şey vardı sıvının üzerinde. Kontrolüm yarın yani son kontrol dıçoğumdan önceki yarın doğuma bile girebilirim. Tam 39 haftalık bebişimizz artık. Hiç doğum suyunun ne olduğunu bilmiyorum belim bacak aralarım ve bacaklarım ağrıyor karnım çok sert ama sanki içim boşalmış bebek yokmuş gibi hissediyorum. Doktorum yarın geliyor yarın sabah erkenden beni istedi zaten. Sizce ne yapmalıyım bir fikir verir misiniz

yat dinlen muhtemelen suyun gelmiş .. yarına kadar birşey olmaz o kadarcık sudan..

Bebek hareket ediyor mu

Ama sen hareket edince değil yat aç karnını ve bekle bak ne yapıyor

Benim nisan yeşilimsi ve sümuksuydu 36+4 de geldi ve gittiğimde bebek heyecan yapmış açılma hiç yoktu acil spinal sezeryanla doğum yaptım. Senin nisan olabilir.

Suyun gelmıs olabılır benım 3 gun once anlamadıgım ama sonradan fark ettıgım nısanım geldı.
sonrada sarıl sarıl akmaya basladı ve oylelıkle dogurdum

İyi cesaret bu kadar beklemeniz acile gidin illa kendi doktorunuzu beklemeyin zaten enfeksiyon plasentayı yaslandırır ki bu başlı başlı erken dogum riskidir suyunuz azar azar gelmiştir bu durumda acil müdahale gerekebilir

Tamam kızlar biraz dinlenip bi duş alıp gidiyim. Yarın doğum zaten inşaallah yeşil akıntım zaten vardı hala var ama bugun değişik geldi yeşil olan yine vardı bide sadece su gibi bişi vardı. Yapışkan sümüksü bişi vardı bacaklarım ağrıyor pelvik ağrısı derler ya öyle bi ağrı

Bende hamileliğimin son haftalarinda oksurdugumde ve hapsurdugumda sivi geliyordu idrar kacirdigimi saniyordum hatta dr da olabilir normal falan dedi ve 2 gun sonrasına randevu verdi. 2 gun sonra gittiğimde suyumun neredeyse tükendiğini söyledi ve hemen o gün hastaneye yatis yaptirdi. Ama endiselenme bence 1 günden birsey olmaz yarin icin hastane çantan hazir olsun belki yatis yaptirir. Bu arada Allah anali babali imanli buyutsun Allah büyüdüğünü de göstersin

yaa doktora gitsenize hemen. suyun olsun olmasın bebek şu anda gelsin gelmesin baktırın her ihtimale karşı. sizin şu an beklemeniz belkide bebeğinizin hayatına maal olacak. lütfen beklemeyip gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…