Gelen suyum mu? Bi bakar mısınız

Duş alıp çıkıyorum hemen zaten

Allah razı olsun aminnn inşallah

Bekleme git bir an evvel az az gelmis anlamamis olabilirsin, su biterse sorun olur.

Hayirlisiyla evladini kucagina al inşallah

Bebek hareket ediyor mu

Ama sen hareket edince değil yat aç karnını ve bekle bak ne yapıyor
Hareketlerine gelince hani hıçkırık tutarda saniye aralarda tık tık eder ya karnınız sol tarafımda gayet kuvvetli bir şekilde o vurgu var 5 dk dır. Birde tam kasık bölgemde bir direnme var ara ara idrarım geliyomuş gibi hissediyorum bu iki üç gündür var zaten

Bence bekleme git nst ye bağlayıp baksınlar. İlle de kendi doktorun olmak zorunda değil.

Büyük ihtimal suyun gelmiş
Bana da öyle olmuştu
Ama emin olmak için doktorunu ara ve hemen hastaneye git
Şakaya gelmez

Eczaneden turnusol kağıdı alın kullanımı basit sadece rengi değişiyor

Canim burda fikir danişicağina gitsene hastaneye, benimde aynı senin gibiydi, belim ağriyor ve sürekli bağirsaklarima baskı yapiyor bende lavaboya gidemiyorum saniyordum. Hastaneye gittiğimde 9 cm açilmam olmuştu. Büyük ihtimal sende böyle oldun ve burda hala yorum yaziyorsun. Vallahi sen benden daha cesaretlisin maşallah :)

Allah bir nefeste kurtarsin. Bence senin dogum basladi da senin haberin yok vallah cok heyecanlandim. Yesul akinti veya yesilsu felan iyi degil cünkü doktora gitmelisin

Benim iki cocugum var sen yariba kalmaz digurursun canim benim de birgun once beyaz sumuksu akintim geldi biraz bekkedim kirmiziya dönüştü du yasilde bebegi zehirlersin hemen hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…