Duş alıp çıkıyorum hemen zatenİyi cesaret bu kadar beklemeniz acile gidin illa kendi doktorunuzu beklemeyin zaten enfeksiyon plasentayı yaslandırır ki bu başlı başlı erken dogum riskidir suyunuz azar azar gelmiştir bu durumda acil müdahale gerekebilir
Allah razı olsun aminnn inşallahBende hamileliğimin son haftalarinda oksurdugumde ve hapsurdugumda sivi geliyordu idrar kacirdigimi saniyordum hatta dr da olabilir normal falan dedi ve 2 gun sonrasına randevu verdi. 2 gun sonra gittiğimde suyumun neredeyse tükendiğini söyledi ve hemen o gün hastaneye yatis yaptirdi. Ama endiselenme bence 1 günden birsey olmaz yarin icin hastane çantan hazir olsun belki yatis yaptirir. Bu arada Allah anali babali imanli buyutsun Allah büyüdüğünü de göstersin
Hareketlerine gelince hani hıçkırık tutarda saniye aralarda tık tık eder ya karnınız sol tarafımda gayet kuvvetli bir şekilde o vurgu var 5 dk dır. Birde tam kasık bölgemde bir direnme var ara ara idrarım geliyomuş gibi hissediyorum bu iki üç gündür var zatenBebek hareket ediyor mu
Ama sen hareket edince değil yat aç karnını ve bekle bak ne yapıyor
Amin inşaallah teşekkür ederimBekleme git bir an evvel az az gelmis anlamamis olabilirsin, su biterse sorun olur.
Hayirlisiyla evladini kucagina al inşallah
Ağrı tam nerelerde hissedikir kiBence bekleme git nst ye bağlayıp baksınlar. İlle de kendi doktorun olmak zorunda değil.
:)))) sezeryan ama benimAy doguruyorsun bence
37+4 dogurdumc anımGeçmiş olsun kaç haftalıkken doğurdunuz?
Ağrı tam nerelerde hissedikir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?