gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275

+1

Abiniz ve ablanıza talip olan iki kişi okuyup öğretmen olmuşlar ama insan olamamışlar. Birde bu zihniyete ki insanlara mı emanet edeceğiz biz çocuklarımızı ?

Arkadaşa katılıyorum ablanız neden ev kızı ? neden okutmamışlar ? yıl 2016... hala bu şekilde evlenenlere inanamıyorum.
Ev kızı nedir yaaa?! yorum yapamıyorum.

Bakın çok samimi söylüyorum , yaşım 40 a geldi ... Bir gelin ağzı olarak değil bir kayınvalide namzeti olarak yazıyorum ; ben oğlumun evlenince bizimle yaşamasını istemem .

Rahat insanım ben , evim safe house um yazarım hep . Bizim adamla gelmişiz 60 a (gelebilirsek tabii ) o bana sataşacak ben ona ... yakın gözlük kaybolacak onun kavgasını yapacağız mesela Yok istemem , evladımı canım gibi severim , o ayrı .

Ne onlar benle ne ben onlarla mutlu olamam . 71 yaşında yalnız yaşayan bir babam var , bırak aynı evi , bizim şehre taşın diyorum adama ... dur bakalım nasip diyor hala .

Son düzenleme:
kabul etmeyin.
ev ev üstünde olmaz.
çok ezilir yıpranır.
milyon tane konu var bdv de.

hayır kabul etmesin . şuan çok çok iyi davransalar bile bu kişiler, asla böyle bir şeye kalkışmasın. çünkü sonradan belli ediyor insanlar. aynı çatı altında çok zor. iyi düşünsün ve istemediği birşeyi lütfen dile getirsin ..
sevgiler

Arkadaslar görücü usulu olacak.

Görücü usulu olabilir buna kimse birsey demez sonuçta her evlilikte bir aracı var arkadaş,aile,hatta internet ama görücü usulu olması demek tanımadan evlenmesi demek değil yada aynı evin içinde kayınvalide ile beraber yaşaması demek değildir.

Yanlış ifade ettim sanırım.Görücü usulu olacak.Abimde tanidigi icin ablama fikrini soyledi secim ablamin.

Benim eşimin ailesi de namazında niyazinda şeker gibi insanlardi, keza eşim de sessiz sakin efendi idi,en küçük çocuktu-tek oğlandı . Üstelik ayrı bir şehirde yasayacaktik!
Amaa ne zaman ki eşimle iyi anlaştık, çocuk yapalım dedik; kV paraladi kendini "oğlumu benden ayiracaklar, bu gelin bana bakmaz " vs diye.. Sonuç : eşim sesini çıkaramadı, annesi azarlamaya devam etti ve boşandık.
Aman ha diyorum sakınn!

Tabi görücü usulu olunca aracı olacak muhakak.Çocuk tek oldugu icin annesiyle babasıyla yasamak istiyor böyle kabul edecek kısmetlerini arıyor.Bu yüzden insanları suclayamayiz.Ve tanima süreci olacak.

Adamın işi gücü yerinde madem bir ev tutuversin, ev ev üstüne zordur.

Tabi görücü usulu olunca aracı olacak muhakak.Çocuk tek oldugu icin annesiyle babasıyla yasamak istiyor böyle kabul edecek kısmetlerini arıyor.Bu yüzden insanları suclayamayiz.Ve tanima süreci olacak.

hah işte o tanıma sürecine hiç girmesin ablanız ..
bakın kaç kişi cevap yazmış bir tane olur diyen yok.. zira aklın yolu bir..

o zaman başka adaylarla devam etsinler bırakın.

Yanlış ifade ettim sanırım.Görücü usulu olacak.Abimde tanidigi icin ablama fikrini soyledi secim ablamin.

Yooo gayet açık ifade etmişsin benim yorumumda zaten bu doğrultuda.

Görücü usulü evlilik ve abinin dakka bir gol bir bu insanlara böyle rahatça kefil olması. Bir kez evine gidip iyi insanlar demiş. Benim ablam/kardeşim görücü usulü evlenecek olsa ve tanımadığı insanlarla aynı evde yaşamak zorunda bırakılırsa bir gün içinde karar verip ben gördüm iyi insanlar demezdim. Böyle kolay mı bu işler? Bir günde tanıdığınızı zannedip evlendirip kızın bir ömrünü yakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…