Bir sürü tek çocuğu olan var bir aile dostumun oğlu evlenecek oda tek çocuk çocuk evlenince baska şehire gidecek aynı şehirde kalsa bile oturmazdı.Öğretmenmiş madem 1+1 küçük bir acabilir.Tabi görücü usulu olunca aracı olacak muhakak.Çocuk tek oldugu icin annesiyle babasıyla yasamak istiyor böyle kabul edecek kısmetlerini arıyor.Bu yüzden insanları suclayamayiz.Ve tanima süreci olacak.
Arkadaslar görücü usulu olacak.
Ankete evet cevabı veren tek kişi
polyanna herhalde
Insanlar artik kendi aileleriyle bile zor anlastiktan sonra kv ve kp ile nasil anlasirlar bilinmez..tek oglan aile oglunu esinden kiskanabilir..Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Bravo çok iyi ifade etmişsiniz..ellerin yaptığı kötülük unutulmaz ...her iki taraf içinde gecerli26 yasındayım bekarım annemle yasıyorum. Kendi annemle bile anlasamıyorum bu yastan sonra zor , hergün kavga gürültü. Bakma kendi annemde bi kavga edip 10 dakıka sonra kahve içiyorız bişey olmamıs gibi. Bide kayınvalide.. Mümkün değil.
24 yasinda bende beklemesinden yanayim.Hayır. Hiç bulaşmasın.
Hayallerindeki evlilik bu mu? Kv kp ve eş. Bu mu? Kim bunu hayal eder ki.
El el üstünde olur ev ev üstünde olmaz.
Kaç yaşındaki ablanız. Daha makul teklifleri beklesin.
Keşke her kayınpeder ile kvde bunu istese.Zor arkadaş zor ! Şahsen ben kendi gelinimizin bile beraber yaşamasını istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?