Ablan ne diyor ?Keşke her kayınpeder ile kvde bunu istese.
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Ablan ne diyor ?
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.
Meraba arkadaslar ablam ev kızı ona talip var Abimin meslektaşı,arkadaşı evlerine gitmis iyi insanlar namazlarinda niyazlarinda diyor. Çocuk öğretmen tek oğlan annesiyle babasıyla yaşayacak ablam kararsız kayınpeder ve kayinvalideyle yasamak birde evlilige alisma sureci ablam utangac ve efendi biri ben zorlanacagini dusunuyorum.Bana biraz risk gibi geldi kayinpederle kv ne kadar iyi olsada insanlik hali illaki sorunlar yasanir.Burada kp ile kv ile yasayanlar hep sikayetci sizce kabul etse mi etmese mi?
Agzimdan aldiniz helal size yani birakmak istemez yaalilardir vs e yakin oturun nedir ayni ev hic mi sevismicen hic mi banyoya birlikte girmicen hic mi mum isiginda yemek yemicen ay dahada yazmiyimo tek oğlan tabi anacığını babacığını bırakımıyordur yazık canım benim hayırlı evlat!
kimsenin başını yakmasın o halde beklesin anası babası ölünce evlensin
ablanız evlenmek zorunda mı illa?
evlenmesin bekar kalsın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?