Hayır evde çok başka sorunlar mevcut birde bunlarla karışmak beni üzdü. Dediğiniz gibi değil estağfurullah. Ama sonuç bu işte.Siz, buradaki birçok insanı baş çavuşun yaveri (!) rütbesinde bırakmasaydınız o hasta hiçbir şey yapamazdı.
Zaten her şekilde söyleyecekti. Her şekilde rezillik çıkaracaktı. Siz ilk adımı atsaydınız aileniz elin insanından değil kendi evlatlarından öğreneceklerdi ve belki bazı olayları yumuşatabilirdiniz.
Yapılacak şey var mı, var. Çözüm de var.
Ama enerjimi size söylemekle değil söylenmekle harcayacağım. Çünkü zaten yapmayacaksınız :)
Eee ben de çift çizgili yaver olmayıvereyim.
Şikayet etmekten korkuyorum aileme yansımanı istemiyorum. Bin tane dertleri var. Korktum edemiyorumNeden sikayette bulunmayip beklemeye devam ediyorsunuz
hatirladigima gore iliskini aileler biliyordu komsunuzun ogluydu tehdit ediyor ama elinde ozel resim vs .yoktu eee bu korkunuz neden o zaman anlamak guc size zarar vermesinimi bekliyorsunuz
Adam ruh hastasi resmen asil dert senin susman benceŞikayet etmekten korkuyorum aileme yansımanı istemiyorum. Bin tane dertleri var. Korktum edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?