Gelen tehdit mesajı2

Ben hicbir sey anlamadim. Adamla cinsel bir birluktelugin yoksa neden cekiniyorsun? Ailenin ogrenmesinden korktugun ne? Bu memleketin savcisi, polisi var. Adam cezasini cekmeli. Tehdit suctur. Sen resmen korktugunu gostermissin. Adsm daha da uzerine gidecek.

Yapılan yorumlardan çıkardığım sonuç bence siz korkmuyorsunuz bu çocuktan bu hali tavrı hoşunuza gidiyor ki bu kadar insanın yorumlarını umursamayıp hala bildiğinizi okuyorsunuz.
Allah kolaylık akıl fikir versin inşallah ne diyeyim.

Biri onun ağzını burnunu dümdüz etmeli ki bir daha hiç kimseye böyle bir mesaj atmayı geçtim bakış bile atamasın.

Ben ailenden biri olsaydım sen ne yaparsan yap sırf şu mesajındaki kendini öldür cümlesi için onu tanınmayacak hale getirtirdim.
Adi pislik annen seni onun için mi doğurdu.

Allah bildiği gibi yapsın o genel ev p..vengi gibi konuşan pisliği.
İnşallah kurtulursun belasını da başkasından bulur.

Adam ruh hastasi resmen asil dert senin susman bence
Asıl derdi konu sahibinin intihar etmesi ama konu sahibi hala korkuyor bu ruh hastasından ölmekten korkmuyor şikayet etmekten korkuyor maalesef yine sindirilmiş bir kadın bu ara ben çok sinir oluyorum böyle sindirilmiş kadınların konularını okurken hormonlardan herhalde içim çekiliyor

Geçenki konusunda aynı şeyi düşündüm ama konu sahibi derdine çare bulmak yerine çemkirmeyi seçti şimdi kesin sana da yapacak yarın yeni mesaj geldi deyip bi konu daha açacak. Korku vs yok belli ki ya da burda eksik anlattığı ailesine karşı mahçup olacağı bi koz var karşı tarafta. Ne olursa olsun bu kadar pasif kalınmaz.

annesine anlatsa ne olur ki? benim başımda olan bela da annesini sevdiğimi bilirdi kendi kafasinda kurduğu paranoyak dusunceleri annesine söylediğini onun da ayipladigini falan söylemişti insan israfi. ben de hemen annesine ulaştım boyle bir sey var mi yok mu diye hesap sormak için. kadin haberim yok hicbir seyden demişti.

neyse senin konuna gelince sen bu adama karsi hala bir şeyler hissediyo gibisin, bilmiyorum ben oyle hissettim. eger hislerimde yanılıyorsam korkmani gerektirecek hiçbir şey yok. şikayetçi olacağını falannsotlddin mi sen buna?

Bu konu ya fake ya da konu sahibi bizimle dalga geçiyor.
Ne yasamissaniz yaşayın sizden kıymetli mi?
Ailen esip gürler, kızar sonra sana sarılır.
Lütfen otur babana annene ne olduysa kendin anlat ,sonra o pisliği savcılığa şikayet et!

sizi ıntıhara tesvık edıyor
bu adam tam anlamıyla sapık sızın olumunuzden bıle zevk alacak
sız sıkayet etmedıgınız surece daha cok konu acarsınız buraya
her seferınde basınız daha belada olacak ustelık
sız bılırsınız
hepımız bır kız kendı elıyle susarak hayatını nasıl perısan eder ızlıyoruz bızde

adamın elinde tehdit etmeye dair bir şey yok neyle tehdit edip neden korktuğunu hala anlamıyorum.ailene bu zırvalığı neden söylemediğini anlamıyorum.açıkçası ben artık senin gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü tamamen saçmalıktan ibaret her şey.8 yaşında olduğunuzu düşünmeye başladım.olgun insan davranışları değil bunlar.

Istediğin söylesin valla görünen köyde anlattıkları ile klavuz istemiyor ki baksana gerizekalı kuş beyinsizin biri bu kadar cocukca tehditler savuruyor ama önlem almıyor burada okadar kişi şikayet et demesine rağmen. Ben başka ne anlayım ki şimdi bundan
Level ki uygunsuz fotoğraf var elinde valla ne olursa olsun aileme anlatır cok pişman olduğumu söylerim ister dövsün ister sövsünler derim o hayvana papuc bırakmazdım. Yoksa bu gidişler 3.sayfa haberlerinde okuyacak ailesi yaptıklarını daha kötü rezillik.

İki konuyu da okudum bence bu hesap fake. Hem ailem biliyo elinde fotom yok falan demis hem cok utaniyorum demis
Neden utaniyor acaba!!!

Kişiyi intihara yönlendirme ceza kanununda yazılı başlı başına bir suçtur bilmiyorsanız söyleyeyim.Aklınız varsa polise gidin ama yok gibi kusura bakmayın bu kadar beklediğinize göre !

Siz bu adamla evlenirsiniz.
Eski konularınıza baktım, ilk iki sayfanın yarısı bu adamla ilgili ve şu şekilde:
Hanımlar konu sevgilim(eski). Çünkü ayrıldık. Aslında her şeye baştan başlamaya karar vermiştik, yeni bir sayfa açmıştık ama...

Bence sizin bu adamdan korktuğunuz ya da ailenizden utandığınız falan yok. Ailenize söylememenizin tek sebebi, yarın bu adam gelip iki güzel söz söylediğinde koşa koşa barışacak olmanız. Annesine anlattıklarını da bu yüzden umursuyorsunuz.

Geçen gün bir arkadaşınızla ilgili konu açmıştınız. Arkadaşınızın sevgilisinin söyledikleri sevgilinizin söylediklerinin aynısıydı ve "ama iyi zamanlarında çok iyiler, hep hediyeler alır. Arkadaşımın kafası karışık" demiştiniz. O "arkadaş" da sizsiniz bence.

Yani çok da sıkmayın canınızı. İki gün sonra barışırsınız nasılsa.

İntihara yönlendirmenin bir suç olduğundan haberiniz var mı ? Ayrıca karşımdaki insanın kanıtlayabileceği birşey yoksabu kadar korkmazdım ben.Elinden geleni ardına koyma deyip Güler geçerdim.Ve ondan önce aileme anlatırdım konuyu.Sizin ondan korkuğunuzu hissetmiş adam.Tabiiki kullanır bunu.Tehdit mesajları elinizde gidip şikayette bulunmak için neyi bekliyorsunuz ki? Burda yazılanları teker teker okudum herkeste gayet mantıklı bir şekilde şikayet et demiş.Ama siz ısrarla 3. Konuyu açıp mesaj attı diyorsunuz.Kusura bakmayın ama 4. Konuda bana zarar verdi derseniz şaşırmam.Kendini öldür diyen adam yarın öbür gün gelir söylediğini yapar.Ya anlatmadığınız kanıtlayabileceğinden korktuğunuz bişey var,yada bizi kekliyorsunuz

Ben o konuyu sonra takip etmemiştim sen şikayetçi olmadın mı hala??
Güzel kardeşim ne bekliyorsun? Bak korku dediğin şey ilk adımı atana kadardır. Gidip savcılığa başvur delillerinle, daha sonra olanlarla falan, sonra göreceksin korkunun bittiğini.
Sana birşey olursa ailen daha çok üzülür ve emin ol arkandan çıkan dedikoduları da engelleyemezsin. Ama sen aslanlar gibi gider şikayetçi olursan, kendine güvenirsen, en fazla bir iki laf duyar cevabını verir bitirirsin.
Korktuğun şey bilinmezlik. Üzerinde ki baskı. Bunu yok etmek için adım at lütfen.

Kimse anlamadı
Eksik anlatıyor cunku.
Ailesinin başında onca dert varmış bla bla.
E adam zaten anlatmaya baslamis, ailen zaten duyacak :)
Bunu akıl edemeyecek ne var yahu.
11 yaşındaki kızım bile bunun bu şekilde sonuclanacagini bilir.
Konu sahibesi bir şeyler saklıyor belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…