Asıl derdi konu sahibinin intihar etmesi ama konu sahibi hala korkuyor bu ruh hastasından ölmekten korkmuyor şikayet etmekten korkuyor maalesef yine sindirilmiş bir kadın bu ara ben çok sinir oluyorum böyle sindirilmiş kadınların konularını okurken hormonlardan herhalde içim çekiliyorAdam ruh hastasi resmen asil dert senin susman bence
Yapılan yorumlardan çıkardığım sonuç bence siz korkmuyorsunuz bu çocuktan bu hali tavrı hoşunuza gidiyor ki bu kadar insanın yorumlarını umursamayıp hala bildiğinizi okuyorsunuz.
Allah kolaylık akıl fikir versin inşallah ne diyeyim.
annesine anlatsa ne olur ki? benim başımda olan bela da annesini sevdiğimi bilirdi kendi kafasinda kurduğu paranoyak dusunceleri annesine söylediğini onun da ayipladigini falan söylemişti insan israfi. ben de hemen annesine ulaştım boyle bir sey var mi yok mu diye hesap sormak için. kadin haberim yok hicbir seyden demişti.Arkadaşlar bir öncki
Konumu biliyorsunuz, şikayette bulunmadım çünkü aileme gitceği için konu korktum.
Ve sessiz kaldım, kendisi bugün herşeyi anlattığına dair kanıtlarla mesajlar attı. Çok utanıyorumkime ne kadar açıklamaa yapabilirim sanki. Annesi ne söylerken annesi “senin kadar iyi
Tanmıyorum ama bence hak etmiyor bu lafları fakat dediğim gibi senin kadar tanımıyorum demiş” çok kötüyüm. Kendini öldür bu işkence bitsin diyor. Öldürürken kendini dahada kimseye anlatmam diyor
Istediğin söylesin valla görünen köyde anlattıkları ile klavuz istemiyor ki baksana gerizekalı kuş beyinsizin biri bu kadar cocukca tehditler savuruyor ama önlem almıyor burada okadar kişi şikayet et demesine rağmen. Ben başka ne anlayım ki şimdi bundanGeçenki konusunda aynı şeyi düşündüm ama konu sahibi derdine çare bulmak yerine çemkirmeyi seçti şimdi kesin sana da yapacak yarın yeni mesaj geldi deyip bi konu daha açacak. Korku vs yok belli ki ya da burda eksik anlattığı ailesine karşı mahçup olacağı bi koz var karşı tarafta. Ne olursa olsun bu kadar pasif kalınmaz.
Kimse anlamadıadamın elinde tehdit etmeye dair bir şey yok neyle tehdit edip neden korktuğunu hala anlamıyorum.ailene bu zırvalığı neden söylemediğini anlamıyorum.açıkçası ben artık senin gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü tamamen saçmalıktan ibaret her şey.8 yaşında olduğunuzu düşünmeye başladım.olgun insan davranışları değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?