Çünkü bu saçma iğrenç ilgi hoşuna gidiyor o yüzdenKimse anlamadı
Eksik anlatıyor cunku.
Ailesinin başında onca dert varmış bla bla.
E adam zaten anlatmaya baslamis, ailen zaten duyacak :)
Bunu akıl edemeyecek ne var yahu.
11 yaşındaki kızım bile bunun bu şekilde sonuclanacagini bilir.
Konu sahibesi bir şeyler saklıyor belliki.
Aynen öyle güzelim..neredeyse 3 yıllık ilişki ..dile kolay...bir istemeye gelecek oluyorlar ...bir tartışıyorlar yeni yeni sayfalar sciyorlar...bazenleri "bi arkadas için konu aciyorum" oluyor....bı zaman sonra bambaşka bir rumuzla evliliğinde sorunlar olduğunu yazar.Siz bu adamla evlenirsiniz.
Eski konularınıza baktım, ilk iki sayfanın yarısı bu adamla ilgili ve şu şekilde:
Hanımlar konu sevgilim(eski). Çünkü ayrıldık. Aslında her şeye baştan başlamaya karar vermiştik, yeni bir sayfa açmıştık ama...
Bence sizin bu adamdan korktuğunuz ya da ailenizden utandığınız falan yok. Ailenize söylememenizin tek sebebi, yarın bu adam gelip iki güzel söz söylediğinde koşa koşa barışacak olmanız. Annesine anlattıklarını da bu yüzden umursuyorsunuz.
Geçen gün bir arkadaşınızla ilgili konu açmıştınız. Arkadaşınızın sevgilisinin söyledikleri sevgilinizin söylediklerinin aynısıydı ve "ama iyi zamanlarında çok iyiler, hep hediyeler alır. Arkadaşımın kafası karışık" demiştiniz. O "arkadaş" da sizsiniz bence.
Yani çok da sıkmayın canınızı. İki gün sonra barışırsınız nasılsa.
Istediğin söylesin valla görünen köyde anlattıkları ile klavuz istemiyor ki baksana gerizekalı kuş beyinsizin biri bu kadar cocukca tehditler savuruyor ama önlem almıyor burada okadar kişi şikayet et demesine rağmen. Ben başka ne anlayım ki şimdi bundan
Level ki uygunsuz fotoğraf var elinde valla ne olursa olsun aileme anlatır cok pişman olduğumu söylerim ister dövsün ister sövsünler derim o hayvana papuc bırakmazdım. Yoksa bu gidişler 3.sayfa haberlerinde okuyacak ailesi yaptıklarını daha kötü rezillik.
Aynen öyle güzelim..neredeyse 3 yıllık ilişki ..dile kolay...bir istemeye gelecek oluyorlar ...bir tartışıyorlar yeni yeni sayfalar sciyorlar...bazenleri "bi arkadas için konu aciyorum" oluyor....bı zaman sonra bambaşka bir rumuzla evliliğinde sorunlar olduğunu yazar.
Ego tatminleri vol. Bilmem kaçÇünkü milyonuncu kez barışacak bu insan müsveddesiyle barışmanın önü kapanmasın diye susuyor.
Adam mı konu sahibi ile evlenecekBana da öyle geliyor, evlenip boşanmadan rahat etmeyecek belli ki. Tabii boşanabilirse
Ego tatminleri vol. Bilmem kaç
Valla Allah akıl fikir versin tez vakitte inşallah
Yine laf dinlemez bildiğini okur hayatı böyle film tadında gider.Bir müsibet bin nasihatten iyidir yaşasın görsün nasılsa dinlemiyor boşa kendimize görev edinmeye gerek yok. Boşanacağı zaman yine gelip fikir danışır nasılsa yine yapmaz gerekenleri böyle gider bu yazık.
Yine laf dinlemez bildiğini okur hayatı böyle film tadında gider.
Saçma sapan zevkler yüzünden olan ailelere oluyor ya hakikaten en acısı da bu.AYNen öyle bu garip triplerinden yaşları bile inandırıcı değil benim için 15 yaş kafası bu ailesinin içi yanacak işin sonunda.
Adam mı konu sahibi ile evlenecek
adam kendini öldür eğer öldürürsen kimseye anlatmam demiş sence bunuda yapar mı konu sahibiAdam bugün "yeni bir sayfa açalım" desin, konu sahibi hemen barışır bence.
Utandığınız nedir tam olarak? Herkese anlattığı nedir tam olarak??Arkadaşlar bir öncki
Konumu biliyorsunuz, şikayette bulunmadım çünkü aileme gitceği için konu korktum.
Ve sessiz kaldım, kendisi bugün herşeyi anlattığına dair kanıtlarla mesajlar attı. Çok utanıyorumkime ne kadar açıklamaa yapabilirim sanki. Annesi ne söylerken annesi “senin kadar iyi
Tanmıyorum ama bence hak etmiyor bu lafları fakat dediğim gibi senin kadar tanımıyorum demiş” çok kötüyüm. Kendini öldür bu işkence bitsin diyor. Öldürürken kendini dahada kimseye anlatmam diyor
adam kendini öldür eğer öldürürsen kimseye anlatmam demiş sence bunuda yapar mı konu sahibi
yok canım sizi eleştirmedim sizin mesajınız üzerinden yazdım barışsa barışır çok doğru dediniz bu yüzden adamın talebi korkuttu beni..Benim yazdığım şeyi mi eleştirdiniz, tam anlayamadım.
Adamı şikayet etmeyerek kendine en büyük kötülüğü yapıyor zaten.
Daha önce, bu adam istedi diye arkadaşının telefonunu gizlice alıp kendisine ait fotoğrafları silmiş mesela.
Adam bu kadar abartmasa çoktan barışırdı diye düşünüyorum. Hala da bir umut geri adım atmasını bekliyor gibi.
yok canım sizi eleştirmedim sizin mesajınız üzerinden yazdım barışsa barışır çok doğru dediniz bu yüzden adamın talebi korkuttu beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?