Gelen tehdit mesajı2

Çünkü bu saçma iğrenç ilgi hoşuna gidiyor o yüzden

Aynen öyle güzelim..neredeyse 3 yıllık ilişki ..dile kolay...bir istemeye gelecek oluyorlar ...bir tartışıyorlar yeni yeni sayfalar sciyorlar...bazenleri "bi arkadas için konu aciyorum" oluyor....bı zaman sonra bambaşka bir rumuzla evliliğinde sorunlar olduğunu yazar.

Çünkü milyonuncu kez barışacak bu insan müsveddesiyle barışmanın önü kapanmasın diye susuyor.

Kim bu ya mavi balina falan mı ? Manyağa bak...
Neyden korkuyosun bilmiyorum ama korkma bırak ya, delikanlılık nasıl olur gösterir, varya ağzını yırtardım onun ağzını
Dışarda millete yapamadığı ''Erkekliğini'' tatmin ediyor, milletin kızlarını korkutarak sadist herif.
Mahal verme şuna bak lütfen. Çok sinirlendim.

Bana da öyle geliyor, evlenip boşanmadan rahat etmeyecek belli ki. Tabii boşanabilirse

Ego tatminleri vol. Bilmem kaç
Valla Allah akıl fikir versin tez vakitte inşallah

Bir müsibet bin nasihatten iyidir yaşasın görsün nasılsa dinlemiyor boşa kendimize görev edinmeye gerek yok. Boşanacağı zaman yine gelip fikir danışır nasılsa yine yapmaz gerekenleri böyle gider bu yazık.

Yine laf dinlemez bildiğini okur hayatı böyle film tadında gider.

Yine laf dinlemez bildiğini okur hayatı böyle film tadında gider.

AYNen öyle bu garip triplerinden yaşları bile inandırıcı değil benim için 15 yaş kafası bu ailesinin içi yanacak işin sonunda.

Utandığınız nedir tam olarak? Herkese anlattığı nedir tam olarak??

Attığı mesajları silmeyin. 'Kendini öldür' demiş. İntihara teşvik var. Bundan iyi bir ceza alır. Bir an önce şikayet edin.

adam kendini öldür eğer öldürürsen kimseye anlatmam demiş sence bunuda yapar mı konu sahibi

Benim yazdığım şeyi mi eleştirdiniz, tam anlayamadım.
Adamı şikayet etmeyerek kendine en büyük kötülüğü yapıyor zaten.
Daha önce, bu adam istedi diye arkadaşının telefonunu gizlice alıp kendisine ait fotoğrafları silmiş mesela.
Adam bu kadar abartmasa çoktan barışırdı diye düşünüyorum. Hala da bir umut geri adım atmasını bekliyor gibi.

yok canım sizi eleştirmedim sizin mesajınız üzerinden yazdım barışsa barışır çok doğru dediniz bu yüzden adamın talebi korkuttu beni..

yok canım sizi eleştirmedim sizin mesajınız üzerinden yazdım barışsa barışır çok doğru dediniz bu yüzden adamın talebi korkuttu beni..

Ben de öyle anlamıştım da yanlış mı anladım diye tereddüt ettim bir an :)

Konu sahibi kendini o kadar kaybetmemiştir diye umuyorum.
Umarım bir an önce aklını başına alır da gerekeni yapar.

Ailene o anlatırsa ne olacak? Allah aşkına, biraz mantık. Bütün detayları vermek istemiyorsan da düzgünce anlat ailene ki o bir şey söylediğinde ilk senden duymuş olsunlar. Böyle onların güvenini kaybedince daha mı iyi?

Bir sürü saçma sapan şey okuyoruz. Adam size bir şey yapsa aileniz daha mı mutlu olacak, korktuğunuz için başınıza bir şey gelmesine değer mi? Bir de kaç yaşındasınız, savcılığa verdiğinizde niye ailenize yansıyor? Şikayet edin, biraz aklı başında davranın, lütfen. Olan size olacak.

Ne bu eziklik psikolojisi ? Yakında barışırsınız kendi düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…