gelen yilbasi mesaji

nazende sevgili

masallar aslında hep kötü biter.;)
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
234
162
18
Değerli arkadaslar daha önceyyazmıştım . sevdiğim adam evlilik istemediği için ve kötu bi dönemde olduğu için benden zaman istemişti sonra ben komple bitirmistim diyr pişman olurmu demiştim.. Sizde bana arama sorma bitmiştir gibi konusmustunuz. Bugün mesaj attı yeni yılımi kutladı ve napiyosun dedi.bende normal cevap verdim kısa bi konuşmaydi. Aradan çok geçmedi faceden istek gönderdi ( ben silmistim onu daha önce ) dayanadim kabul ettim işte olay orda bitti başka ne konuştuk ne bisey :) bu benle dalgami geciyo acaba derdi ne cozemedim.en son ona 4 gün önce falan yazmıştım bn salakligimdan:)

[QUaori, post: 44397861, member: 656975"]Bence hic tepki verme gayet normal bir durummus gibi davran dayanamiycak yazicak O[/QUOTE]
Bu saatten sonra öyle yapicam insalla dediğin gibi olur ya

Benimde basima gelmisti buna benzer bi durum simdi iyiyiz cok sükür
hadi ya insalla bende seviyorum özlüyorum ama gurur yaptım bu sefer de baksana hiç bisey olmamış gibi yazdı yine kayboldu. İçimden hep başkasını mi buldu bu düşüncesi geçti. Umarim dediğin gibi olur

Çantada keklik olayina dönmüs sanirim durumun..bunu alehhine cevirebilirsin yazmadigi surece yazma ya normal ekledim kabul ettim modunda takilirsin hayat devam ediyor neticede yeni bir iliskinde baslayabilir yani...sana birsey soyleyeyim mi insan ayrilinca ölünmüyor..hayat daha iyisini karşına cıkarabiliyor...valla erkekler detayci degil bizim gibi bizler ömrümüzü yiyoruz böyle..hayatina yeni bir iliski girerse tekrar silersin o zaman onlar bu kadar detay bakmiyor ya bence bizlerde rahat olmaliyiz yani..

Çantada keklik olayina dönmüs sanirim durumun..bunu alehhine cevirebilirsin yazmadigi surece yazma ya normal ekledim kabul ettim modunda takilirsin hayat devam ediyor neticede yeni bir iliskinde baslayabilir yani...sana birsey soyleyeyim mi insan ayrilinca ölünmüyor..hayat daha iyisini karşına cıkarabiliyor...valla erkekler detayci degil bizim gibi bizler ömrümüzü yiyoruz böyle..hayatina yeni bir iliski girerse tekrar silersin o zaman onlar bu kadar detay bakmiyor ya bence bizlerde rahat olmaliyiz yani..

+1

Keşke kabul etmeseydin ama olmuş bir defa. Sen onu kısıtlılar listesine ekle bari. Ordan biraz kıvırırsın

Adam döneceğinden emin. Senınle daha çoookkk oynar.

mihrimah59 .!.:
Haklisin o konuda ama iste böylede hiç bi erkeğe güven kalmiyoki. Hepsinin sonu aynı cikiyo:)

Sen ona dört gün önce yazdın oda sana yılbaşında döndü ekleştiniz ve öylece kaldı. Doğru mu anlamışım?

Back
X