gelen yilbasi mesaji

Ayrıca sunu dıyı o ya da sen , gerı gelse de gercekten pisman olmayan bı ınsanı ıstemek onunla tekrar olmayı arzulamak tekrar cabalamak gerizekalılık artık boyle dusunuyorum. Gercekten pisman olması sadece senı tamamen kaybettıgınde anca oluyor ornegın sen evlendıgınde. O zaman da zaten ıs ısten gecmıs oluyor. Yanı face de kendını gostermısın unutmasın dıye umru degıldır sadece az bısey senı ozledıgınde ıkı meraba dıyıp senle sohbet edecek sana olan ozlemı gıdecek gene kenarına cekılecek. Sen de umutla bekşeyeceksn kendıne bunu yapma sılneye cesaretın yoksa komple kapa face ı. Iyılesmekle gecırecegın zamanı umut ederek gecırıp gene aybı sonuca gıdecek bı seyı ertelıyorsun o kadar. Bunu cok yapmıs bırı olarak soyluyorum. Vakıt kaybedıp oncekınken on mıslı bı acıyla basbasa kalıyorusun sonunda

Bu yaşıma kadar hiç bir ilişkimde kurtarmayı düşünmedim biteceğini hissettiğimde aldım ceketimi usuldan çıktım yola
Hiçbir ilişki yara aldıktan sonra düzelmez asla daha iyi olmaz
Bitmiş ilişkiyle zaman harcama önüne bak

Dogru yapmıssın.

Onun yaptıklarına rağmen hala hayatına almışsın, adam yazmamakla normal davranmış. Asıl mesele kendine neden bunu yaptın? Mesajının son kısmında haklısın.

bencede seni kolay lokma gormus kusura bakma amiyane bi tabir oldu ama istediginde gelip seni bulmanin garantisi var sanki adamda

Yok sadece bu sene en az 4 kere terk etmıstır benı. Oncekıler harıc bak. Artık sayısını unuttum. Benleyken de bısey yapmıyor arama yok , sevkat yok , bı guzel laf yok. Gelecekle ılgılı plan yapıyor ornegın ben onlara uygun davranmaya baslıyorum sonra vaz gecıyor sankı hıc o dememıs gıbı. Her seye uzaklıgı bahane edıyor. En son yalvardım artık bana ıyı bı laf soyle dedım esegın s..ki dedı dalga grcerek. Hala dusundukce gozlerım doluyor. En sonda boyle bı sey hıc olmıcak dedı yanı evlılık vs. Valla bu kadar gelıp gıtmelerıne harcayacagı enerjıyı bana harcasa ıdı bıraz benım onda bırım olabılse ıdı bız beraberdık evlıydık sımdı. Ben de artık pesınde dolanan konumunda olmak ıstemıyprum. Gunlerdır de bakmadım bı seyıne kendımı alıstırıyorum.

İsteyen ınsanlar her zorlugu beraber asarlar. Senı ısteyen seven ınsan zor gununde bıle senı ıster yanında. Aanızda bı engel varsa asmak ıcın cırpınır. Boyle lay lay lay degıl.
Ya o nasıl bi karaktersizlik ya bildiğin odun kurtulduguna sevin bence öyle şey olurmu ya insanı dekirtir

hadi ya insalla bende seviyorum özlüyorum ama gurur yaptım bu sefer de baksana hiç bisey olmamış gibi yazdı yine kayboldu. İçimden hep başkasını mi buldu bu düşüncesi geçti. Umarim dediğin gibi olur
Bu kez sen bul,
Daha doğrusu kulağına istemeye geleceklermiş, Halası bulmuş bi cocuk, olacak gibiymiş diye kar suyu kaçır.
ne olacagını görürsün

Her geldiğinde kapıyı açarsanki yaptığın tam olarak bu zaten, haketmişsin demektir. üzgünüm. Adam onca zaman aramamış sormamış bii napıyosuna doğru düzgün cevap vermişsin faceden eklediği gibide kabul etmişsin. Neden çabalasınki?

Ya o nasıl bi karaktersizlik ya bildiğin odun kurtulduguna sevin bence öyle şey olurmu ya insanı dekirtir

Karaktersızlık degıl boyle seylerı herkes yapar kaybetme korkusu olmayan. Hata bende ben cok ugrastım. Deger verdım. Yoksa dısardan baktıgında gayet hayvansever, yoksula duskune vıcdanlı , calıskan... AMA gel gor kı bana boyle idi : )
Benı hıc sahıplenmedı agzıma bı parmak bal calmayı da ıhmal etmedı ama.

Yorum yapan herkese çok tesekkur ederim netim yoktu bakamadim.. Hayatta her şeyin hayırlısı insalla

Back
X