• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelenek ve erkek tarafı

Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Ağzı boş durmayan her şeyi ailesine anlatan, denge kurmayı bilmeyen erkekle olmaz. Annesi ve akrabaları da ayrı sıkıntı. Yol yakınken kaç kaç kaç, tabanları yağla. Evlenme bu herifle , yoksa başın yanar.

Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Aşık falan değilsen boşver bu kadar saçmalığa okeysen evlenecek bin erkek bulursun

Erkek dediğin ailesine karşı karısına laf ettirmez haksız bile olsa ben hallederim siz konuşmayın der siz daha baştasınız nişanlınız sizi susturacak neredeyse bir de evlendikten sonrası var. Zaten kaynanalar genelde oğullarından alıyor bu cesareti nişanlınız adam olmadıkça çok sorun yaşarsınız

Ben dedim zaten nişanlım demiş ailesine öyle seviyor kız diye ama bilmiyorum nişanlım pasif çıktı başta böyle değildi iş ciddi olunca aileci oldu onun gözünde yüzük eşittir evlilik
Evlenme valla ne gerek var nişanlını da seni de adam yerine koymuyorlar çekinmiyorlar bunlar daha fragman. Böyle şey olmaz

Parayı kim veriyor bilmiyorum ya ben gelemem böyle bir şeye

İkidebir annem böyle diyor yazıyorsunuz. Siz başınızı yakacaksiniz belli.
Valla şöyle diyeyim annem istemiyor aslında sadece sert tepki vermeyeyim diye beni sakinleştiriyor yoksa ben nişanlımı çok seviyorum ailem istemiyor

Ama tüm aşkıma rağmen çok soğudum ve nişanılma güvenmiyorum bana diyor ki ilerde böyle bir şey olmaz ama ben ayrılik kararımı çoktan verdim

Şimdiden böyleyse ilerde daha nelere karışır. Böyle insanlar niye var hala ya.

Valla şöyle diyeyim annem istemiyor aslında sadece sert tepki vermeyeyim diye beni sakinleştiriyor yoksa ben nişanlımı çok seviyorum ailem istemiyor

Nesini seviyorsun nisanlinin? Sülalesi sana karışıyor adamın giki çıkmıyor sen gelmiş ben nişanlımı çok seviyorum, annem her erkek böyle diyor yazıyorsun. Sonra kalkmış ailem istemiyor diyorsun. Kafa mı buluyorsun bizimle anlamadım.

Bak sana ne diyecegim her erkek tarafi boyleymis ya hani. Kv dem yeni evliyken evime yatili geldiginde ben ise gidecegim sabah kahvalti ederken dedi ki kizim eger iznin olursa buzdolabini bosaltiyim bir sileyim hani burdayken yardimim olur anlaminda diyorum rahatsiz olmazsan tabi dedi. Yeni evliydik yani oyle diyim

Nesini seviyorsun nisanlinin? Sülalesi sana karışıyor adamın giki çıkmıyor sen gelmiş ben nişanlımı çok seviyorum, annem her erkek böyle diyor yazıyorsun. Sonra kalkmış ailem istemiyor diyorsun. Kafa mı buluyorsun bizimle anlamadım.
Hayır şöyle dedim ya size ben sinirli biriyim günlük hayatta gider saygısızlık yaparım oda sakinleştiriyor beni diye bana öyle diyor birde ben KPSS öncesi evleniyorum birazda ondan göz dağı veriyor her erkek tarafı böyle atansan böyle olmaz diye

Annem diyor sen yapamazsın onlarla çünkü bugün annem bile makyajıma tarzıma karışmaz diyor kafayı yersin ama çocuğu seviyorum başta böyle değildi şuan değisti yüzüğe güvendi ama atacam
Bana da zamanında kayınvalidem sen artık evlisin böyle giyinme demişti ben de suratına dümdüz seni ilgilendirmez benim kıyafetim canım ne isterse giyerim bir daha bu konuda yorum yapma dedim. Benim bir de laz kaynanam var görmüş göreceğin en çirkef kadındır. Abarttı ayıldı bayıldı kocam da arkamda oldu. Gelip o bunu dedi diye laf taşımadı. Zaten böyle adamdan kork laf taşıyor iğrenç. Mutsuz olacaksın

Dediğim gibi KPSS öncesi evleniyorum eşimde lise mezunu okumamış annemde bana diyor ki kpssye gir atan sonra evlen şuan ev kizisin ezerler Doğu tarafı kaynanalari çoğu böyle. Tabi seviyorum diye evlenmek istiyorum nişanlım ısrar ediyor özellikle şimdi olsun evde sınava çalış diye annemde diyor ki aileye saygısızlık yapma kendini küçük düşürme her erkek tarafı bunu yapar sana atan sonra evlen ki özgürlüğün olsun dediğim gibi yanlış anlaşılma olmasın annem önce atanıp sonra evlenmem için her erkek tarafı böyle diyor biraz gözüm korksun diye. İşte nişanlıma aşığım ve o çok ısrar edip sürekli ağlıyor manipüle oluyorum

Hayır şöyle dedim ya size ben sinirli biriyim günlük hayatta gider saygısızlık yaparım oda sakinleştiriyor beni diye bana öyle diyor birde ben KPSS öncesi evleniyorum birazda ondan göz dağı veriyor her erkek tarafı böyle atansan böyle olmaz diye
Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini bekleme

Back
X