O zaman ''L'' olsunnevom sıkıntı mekandır mapıss bari o ferah olsun dedimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ''L'' olsunnevom sıkıntı mekandır mapıss bari o ferah olsun dedimdi![]()
Yok onun sahibi belli abla![]()
ben oyle don giyemem sahsen alısmayan popoda oyle elmas durmaz ablam bana bildiğin pazen dikKaşıkçı elması olacak donlarda![]()
tamam nevom sana ozel kırk yılın bası gıreceksın cımbız aglarına nasıl istersen oyle dikerim fazla da karısma ısımıze iğnemizi batırıveririzz bakO zaman ''L'' olsun![]()
Bunu demesen iyiydi![]()
''S'' olmasın lütfen![]()
ben oyle don giyemem sahsen alısmayan popoda oyle elmas durmaz ablam bana bildiğin pazen dik![]()
Tamam size bırakıyorumtamam nevom sana ozel kırk yılın bası gıreceksın cımbız aglarına nasıl istersen oyle dikerim fazla da karısma ısımıze iğnemizi batırıveririzz bak![]()
elmaslar seyın olsun limoncununTabi yaaaa napsak şimdiiibeşibiryerdemi yerleştirsek
![]()
Evet öyle olsunÖvüngeç demiiiii
M olsun dimiiiii
Pazene zümrüt takarız olurmuu![]()
elmaslar seyın olsun limoncununhahaha
cebime iliştiriverin abla bi zahmetÖvüngeç demiiiii
M olsun dimiiiii
Pazene zümrüt takarız olurmuu![]()
Kadınlara özel şiir yazacağım sonra size hatmece usulü kek tarifi vereceğimne vaad ediyorsun hatmece :)

Evet öyle olsunAma dökümlü olsun derseniz ''L'' Olsun
![]()
hahahaEvet öyle olsunAma dökümlü olsun derseniz ''L'' Olsun
![]()

cebime iliştiriverin abla bi zahmet![]()
Bide yuksek bel olsun gobege otursun iyiceTabi yaa yanlardan da yırtmaç koydukmu püfür püfür eserr yellenir![]()
aman ablam bana naylon dikmeyın kısın dondurur yazın pısırırTabi yaa yanlardan da yırtmaç koydukmu püfür püfür eserr yellenir![]()
Bide yuksek bel olsun gobege otursun iyice![]()
hele bana ozel yaz hatmece senın niki gorunce arap sarkısı var bu sene modaydı o geliyor aklımaKadınlara özel şiir yazacağım sonra size hatmece usulü kek tarifi vereceğim![]()
AhahahDüşmesin sonra kalın lastikte takılacak![]()
aman ablam bana naylon dikmeyın kısın dondurur yazın pısırırfıydırttırmayın mapısta onu da