Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yilin uyesi de ayni sey benim icin
Cikis yapan pop sanatcisi gibi
Agir toplardanim ben buranin![]()
Banlanmamis
Demek ki birine saldirirsaaaammm
Cherry yi gecmis olurum
Bibi zaten kicini kaldirip gelemez![]()

Ya bacım ne diyorsun en son hayırlı kısmet ariyordunAy bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Neyse 2 aralık da dahil di mi? O gün listemi vereceğim. (Listeme ismini eklemek isteyen hanımlar olursa, bana bir date ayarlamak koşuluyla olur.)
Yahu işte kk nın en iyisi bikere hiç bişey bilmiyorsun
Etiket yapabildiğine göre içerde değil#Taktaktakatak
içerdeyi izliyoruz da etkisi altına alıyor beni![]()
Ay bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Neyse 2 aralık da dahil di mi? O gün listemi vereceğim. (Listeme ismini eklemek isteyen hanımlar olursa, bana bir date ayarlamak koşuluyla olur.)
Ya bacım ne diyorsun en son hayırlı kısmet ariyordun![]()
Ne kullaniyorsunuz![]()
Bibi hanım hayırlı kısmet date'te bulunmuyor mu? Rica ediyorum biraz daha geniş bakalım. =(
![]()
Dağıtıyorum
Bana bir daha kkya gelmeyeceğini söyledi
Dağıtıyorum
Az önce ne yaptığımıtolin ' e söyledim.
Bana bir daha kkya gelmeyeceğini söyledi
Ne dersiniz devam mı etsem
Belki kurtuluruz
![]()
2 sinde anketler açılırAy bu yıl hiç networking kasmadım ki burada, işler kesat.
Bibi hanım hayırlı kısmet date'te bulunmuyor mu? Rica ediyorum biraz daha geniş bakalım. =(
![]()
Güzelim enler konusunu saygısız emellerimize mi alet edicez![]()
Wowowowo haram.Ooo sapkınlık hemen geliyorum![]()
Hayır bir de bu hola ve bibi kadınları ayıplı ayıplı konuşuyor da ben besbekar bir insanım, ayıptır, EDEP YAHU.Güzelim enler konusunu saygısız emellerimize mi alet edicez![]()
Wowowowo haram.