- 20 Mart 2008
- 142.160
- 214.435
- 1.423
- 61
Hanım ablama yaşlı diyen taş olur valla
Olsunlar valla yaşlı diyorlar bana

Hmmm bak bilmiyordum, zamane genciyim ya ondan olsa gerek, fasulye m.ö zamanından sanırım pek biliyor böyle şeyleri
Gazlı bakliyata bak sen neler biliyormuş öyle

Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah.
 Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah.  ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir  miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.
 ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir  miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.