- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi simonskitty
-
Eşiniz rahat edebiliyor mu pekiValla kafalarına göre haber vermeyip aylarca kalma plani yapan onlar. Böyle bir durumumuz olmasa bile bayrama kadar burada kalacaklardı. Bu normal bir durum mu? Şu an da numara yaptığım ya da iyi davrandığım yok. Hala ilişkimiz minimumda. Onların daha çok işine geldi. Kalmak için bahaneleri oldu
Ay pardon ya size ezilip büzülmesi gerekirdi kayınvalidenizin dimi? Kendi anneniz icin esiniz böyle düsündügü gün bu yazdıklarınızdan pisman olursunuzGuncelleme sayfa 21 de
Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin.
Esim bir şey diyemiyor ailesine. Ve ben de bir sey demeyim diye sürekli beni alttan alıyor. Yoksa arada bir özellikle babasının davranışlarına sinir oluyor söylüyor. Hiç bir şeyden alındıkları yok malesef.Eşiniz rahat edebiliyor mu peki
Zannetmem gorumcem pek genç değil öyle bir derdi de yok.Benim boyle tanıdığım bir aile var o geldi aklima. Ama onlarin örtük bir sebebi vardi sık ve uzun ziyaretlerinin.Agbi evli baska bir sehirde. Agbinin ailesinin yaşadıgi yer kucuk bir kasaba.
Evde genc bekar gorumce var. O görümce iyi bir kismet bulsun diye sık sık agbiye gidilirdi sosyal çevreyle iliskiler gelistirilir gizliden kismet aranırdı. Cunku kasabada istenilen potansiyel yoktu.
Aile baska akrabalara da giderdi tabi. Sonunda kiz döndü dolasti kendi kasabasindan biriyle evlendi ve düşünüldüğü gibi varliksiz biri. Kizin da sosyoekonomik hayati pek ic açıci degil.
Acaba sizde de boyle bir durum olabilir mi?
Aynı evde ne bileyim zor olmuyor mu. Bakıcı falan bulsanızEsim bir şey diyemiyor ailesine. Ve ben de bir sey demeyim diye sürekli beni alttan alıyor. Yoksa arada bir özellikle babasının davranışlarına sinir oluyor söylüyor. Hiç bir şeyden alındıkları yok malesef.
Size yardimlari dokunuyormuş en azindan bir teselli. Ama ne olursa olsun aylarca ayni evde kabile gibi yaşamak tüketir insani.Zannetmem gorumcem pek genç değil öyle bir derdi de yok.
Açıkça evde kalabalık olduk rahatsız olursunuz, kendi evinizde rahat edersiniz bence gidin deSurat asıyorum laf sokuyorum konuşmuyorum ya da tersliyorum. Hiç bir şeyden anladıkları yok.
Dilerim... Biraz önce ramazan planları yapıyorlardı sofrada. Ben yokum sanki bu evde. Artik her şeyleri batiyor. Bizi düşündükleri falan da yok. Muhtemelen bayramda oğlum bizi götür ben hastayım diyecek kp ve eşimi de alıp gidecekler. Gelirken çok sağlıklı giderken hasta. Sinir oluyorum hepsine ayrı ayriSize yardimlari dokunuyormuş en azindan bir teselli. Ama ne olursa olsun aylarca ayni evde kabile gibi yaşamak tüketir insani.
Kendi ailem de olsa ayni seyi düşünürdüm. Saglik sebebi olur kaza olur bela olur tamam ama aksi halde keyfi cat kapi gel aylarca kal. Cekilesi degil.
Kafa dinlemek ister insan cocuklar uyusun uzanayim salonda oyle karanlikta oturayim gerekirse.
Dilerim azalarak biter bu uygulamalari.
Eşine söyle göndersin onlarıDilerim... Biraz önce ramazan planları yapıyorlardı sofrada. Ben yokum sanki bu evde. Artik her şeyleri batiyor. Bizi düşündükleri falan da yok. Muhtemelen bayramda oğlum bizi götür ben hastayım diyecek kp ve eşimi de alıp gidecekler. Gelirken çok sağlıklı giderken hasta. Sinir oluyorum hepsine ayrı ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?