- Konu Sahibi simonskitty
-
Konu sahibinden çok ben linç yemişim.
Bende ararım tabii ki. Hatta çoğunluk onlar arar çağırır.. Yengemle aynı yaştayız; ilk evlendiklerinde annemlerde beraber kaldık baya bi zaman. Ondan olsa gerek alışığız birbirimize. Geç gelen kız kardeşim o benim. Yemeğini de yaparım koltugunuda serilirim dedim. Ne var bunda evinde kaldığımda kalkip bi köşede bekleyecek miyim öylece?
Çevir kazi yanmasin olmus sanki. Ilk basta böyle özne olarak yengeyi one cikarmamissiniz ki. Agbimin evi diye kestirip atmissiniz. Biz yazdiginizi gördüğümüz kadariyla yorum yaptik. Şahsınıza degil düşünce bicimine eleştirimiz yadirgamamiz. Bir ev kurulurken koca ya da kadın değildir tek malik. Ikisinindir. Eşit biçimde.
Tepkiniz ne bağlar ki beni size göre şekilleneyim ben.. Sende benim tek yazdığımla benim aile içi iliskilerimi "kendince" yorumlayip yazdigim tek bir yazıyla yengem yokmuş gibi davranıyor dedin simdi ne oldu ? Yengeme gelince o senin gibi benimde evim triplerinde değil merak etme abimide katmıyor hiç burası seninde evin cik gel her zaman davet bekleme diyor. Senin görümcelerin rahatsızlık vermek için geliyor olabilirler ama her görümce bir değil.Yazdıklarımda ne gibi bir üslup bozukluğu var tövbe yarabbi. He he. Yazdiğin yorumu yengene okut bak gör ozaman üslup nasıl değişiyor. Orası abimin evi diye yengeni yokmuş gibi davranan sensin şimdide en çok yengemi görmeye gidiyorum oldu. Tepkileri alınca. sene 2021 abimin evi muhabbeti dönüyor hala .
Yaptiginiz yemeğe, koltuğa serilmenize yorum yapmadim ben o sizi ilgilendirir, yengeyle aranizda olan bir durum, herkesin aile ilişkisi farkli olabilir.
Ben "abimin evi" demenize yorum yaptim. :) Dediginiz kadar yengeyle abla kardeş ilişkiniz olsaydi izin almam orasi abimin evi demezdiniz bana gore. Bu yoksaymaktir. Yengenizin yuzune burasi abimin evi izin almam deseniz emin olun hoşuna gitmez. Kimsenin hoşuna gitmez boyle laf.
Tepkiniz ne bağlar ki beni size göre şekilleneyim ben.. Sende benim tek yazdığımla benim aile içi iliskilerimi "kendince" yorumlayip yazdigim tek bir yazıyla yengem yokmuş gibi davranıyor dedin simdi ne oldu ? Yengeme gelince o senin gibi benimde evim triplerinde değil merak etme abimide katmıyor hiç burası seninde evin cik gel her zaman davet bekleme diyor. Senin görümcelerin rahatsızlık vermek için geliyor olabilirler ama her görümce bir değil.
*Ben yengeme okuturum yazdıklarımı sorun olmazda sen sıkıyorsa görümcelerine okut bir önceki mesajını
Sıkıyorsa falan.... üslup, davranıs seviyesi yerlerde sizi görmezden gelip engellemek en mantıklısı. acıdım açıkcası.
Haline acısan iyi edersin... Belki ben ne yapıyorum diye düşünüp xok geçmeden kendine bir çeki düzen verirsin de evine 1 yıldır gelmeyen insanlar kapını açar..
Başka türlü zaten deliririm heralde. İki taraf da istiyorsa birlikte de yaşayabilirler ama ben kendi ailemle bile bu kadar uzun kalmayı tercih etmiyorum. Ne zaman gideceklerini gizliyorlar şimdi de. Her sey muamma. Ben de sabah kalkıyorum çocuğu kvye veriyorum yatıyorum biraz sonra kalkıp kahvaltımı yapıyorum. Cocuklarimla ilgileniyorum kendi işlerime bakiyorum. Onlar da ev işlerini yapsınlar napayim. Ben de bu sayede çocuklarımla daha çok vakit geçiririm. İse gitmiyorum evden çalışıyorum kendi islerimi de daha rahat hallediyorum diye kendimi telkin ediyorum. Ama inşallah tez vakitte giderler evlerine şu hayırlı günde duam buBosver cok kaale alma menfaat yönünden bakarsan olaya rahat edersin. Benim gorumcem 1;5 ay bende kaldı. Ama zorunlu oldu onun ki. Bir nevi mecbur kaldı. Allah var da yardımı oldu. Gerci benim evimde temizlik işine yardım gerekmiyor ama mesela cocugu tuttu oyalayıp oynattı bende işimi gördüm. Bulasik vs de yıkadı. Ha rahat davransın bosver benimde 8 aylik cocugum var. Bunlar benim basıma niye geldi yeni doğum yapmış tiplerine girip valizimi alıp bebek 3 aylik olana kadar annemde kalmadığım için herseyin üstesinden geldiğim için. Lohusalik hamilelik sendromlarina girmediğim için oldu bunlarha bunu eşimin yüzüne de söylüyorum. Simdi de kizkardesimi çağırdım 1 haftadır bende. Sanki bende kendi aileme deli oluyormusum onlarsız yasayamazmisim gibi gösteriyorum hahahaa. Bence bazı şeyleri boyle çözebiliriz. onun için menfaat yönünden bakmalısın. Cunku herkes öyle yapıyor.
Kimin kendine çeki düzen vermesi gerektiği cok belli . Umarim çocuklarini bu zihniyetle yetistirmiyorsundur. Eğitim her yaşta şart.
Sakin ol oncelikle.Evet güncelleme yapıyorum. Ramazanda da burda olacaklarmis sevgili kayın ailem. 40 gündür burdalar daha ramazan bayramına neredeyse 3 ay var. Cildiricam.ve gerçekten hiç iyi şeyler olmayacak. Az önce kp ağzından kaçırdı. Tepki vermedim şu an sakinleşmek bekliyorum
Kimsenin evine gidip aylarca kalmam. Orası onların kendi evi. Empatiyi çok yaptım ama kayın ailede empatinin e si yokÇok fevri davranışlar değil mi bunlar ? Sonuçta sizde ileride kayınvalide olacaksınız...Empati yaparsanız belki haksız olduğunuzu anlarsınız.
Hic zannetmiyorum. Başka bir şeyler düşünmem gerek. Bugün eşimin dogumgunu ve az önce babasıyla tartistilar. Iyice sakinleşince sakince akıllıca düşünmem lazım. Fevri davranmaktan çok kaybettim bugüne kadarSakin ol oncelikle.
Haklısın evet 4 -5 ay teklifsizce gelip kalmak akla mantiga gorguye aykiri . Ailenin ablanin ne bileyim uzaktaki bir yakının yanina gitme konusunu açıp sizi gordum ne iyi oldu x Leri de cok ozledim. Önümüzdeki ay onlara gitmek istiyorum biraz hava degisikligi bana iyi gelecek pandemide hapsolduk eve dersin laf arasinda.
Ona gore gidis tarihlerinde guncelleme yaparlar diye umuyorum.
Ne yengemle olan ilişkim ne evlatlarımı yetiştirdiğim zihniyet hiç ama hiç birisi seni ilgilendirmiyor... Şurada yazdığım tek bir yorumumdan yola çıkarak haddin olmayan konulara girme. Beni rahat bırak doğuracağın çocuğu düşün bacım.
Boşuna tartışıyorsunuz kızlar. Herkesin birbiri ile iletişim farklı.Haline acısan iyi edersin... Belki ben ne yapıyorum diye düşünüp xok geçmeden kendine bir çeki düzen verirsin de evine 1 yıldır gelmeyen insanlar kapını açar..
Evet güncelleme yapıyorum. Ramazanda da burda olacaklarmis sevgili kayın ailem. 40 gündür burdalar daha ramazan bayramına neredeyse 3 ay var. Cildiricam.ve gerçekten hiç iyi şeyler olmayacak. Az önce kp ağzından kaçırdı. Tepki vermedim şu an sakinleşmek bekliyorum
Eşine söyleyeceksin bunun başka yolu yok. Sen söyleyince gelin bizi istemedi olur, eşini de olur olmaz doldurabilirler.Hic zannetmiyorum. Başka bir şeyler düşünmem gerek. Bugün eşimin dogumgunu ve az önce babasıyla tartistilar. Iyice sakinleşince sakince akıllıca düşünmem lazım. Fevri davranmaktan çok kaybettim bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?