Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen sadece kendi el emeklerinizin resimlerini yayınlayınızkeyifli paylaşımlar
bu arada aramıza hoş geldintamamn yanlış yere attım ben ya yeni farkettim yok etmeye çalışıyorum![]()
lütfen sadece kendi el emeklerinizin resimlerini yayınlayınızkeyifli paylaşımlar
bu arada aramıza hoş geldinçok güzel el emeklerin var
![]()
kendini kötü hissetmene gerek yok tatlımçok teşekkürler. kendimi kötü hissettim yaptığım ürünlri koymak isterim. zaten belirtirim.
kendini kötü hissetmene gerek yok tatlımbende görevimi yapmak gerekli uyarılarımda bulunmak durumundayım
netten alıntı resimleri de ekleyebiliriz http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-orgu-modelleri-f370/:40: sadece ekleyeceğimiz alt forumlara dikkat edersek daha rahat paylaşımlar sunarız![]()
bu şekilde konunuzu günceleme yapmak yasaktır.....................................
bu şekilde konunuzu günceleme yapmak yasaktırlütfen kurallar gereği hareket edelim
![]()
yok zaten aynı resmi iki kere attım diye yapmıştım. :))) yanlış anlamayın hemen![]()
canım bu resmi 10 temmuzda paylaşmışsın
ama bu güncellemeyi 15 temmuzda yaptığın için.....................................
canım aynı resim yoktu o gün malesefyok zaten aynı resmi iki kere attım diye yapmıştım. :))) yanlış anlamayın hemen![]()
.....................................
tamamm tekrar mesajlar başımıza gelebiliyor ama diğer mesajı ............... bu şekilde yazarken kaydetmeden önce düzenleme sebebini belirtirsen daha net sonuç almış oluruzevet aynı panoların resmini tekrar atmışım ondan hemen yok ettim. birde cevap yazıyorum 10dk bekliyorum birden cok tıklayınca cevapda birden çok gidiyo düzenleyip ...................... bunu yapıyotum :))