- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Size neden gelgitlerin var dedi?Merhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Narsist'den sonra Bipolar oldu herkesbipolar olabilir mi
Narsist'den sonra Bipolar oldu herkes
Yani şöyle diyor şair burada benim canım sıkılır giderim bir dolaşırım ama sen bana aldırma yine geri gelirim gibi işte gel-git gel-git oluyor. Ama fazla alıştırmamak lazım yalama yapabilir civatalardaMerhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Adam o kadar eyvallahsız ki, gidersen git, serçe parmağımı oynatmam diyor adeta. Yani bu kişi ile mutlu o la maz sı nız. Daha görüşme aşamasında bi de. Adamın umrunda bile değilsiniz.Merhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
İnceldiği yerden kopsun herkes kendi alemine aksınMerhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Ikizler burcudur o benim basimda da var birtaneMerhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Şu an çok kırıldım. Minnoş kalbim çıtIkizler burcudur o benim basimda da var birtanesallama ozaman düser arkana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?