- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bence yukardan vuaaaggguv diye bir elamet gelmiş, umarım farkindasinizdirMerhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Size neden gelgitlerin var dedi?
Gitsin gelmesin
Bak dalgana deseydin..
bipolar olabilir mi
Nasıl bir gelgit anlayışınız var anlamadım ben
Siz kıskançlığınızı açık açık belli etmişsiniz ters bir cevap almışsınız. Başkasını beğeniyor sizi beğenmiyor diye stalklıyorsanız sürekli, söylemeden nedenini ayrılın gitsin.. Onun yaptığı da doğru değil evet..
Yol ver.....
Saçma sapan bir adam kafa yormaya değmez..
Neden ve ne gelgiti var anlamadım
Sizi önemsemediği belli, hayatınızdan çıkarın.
Yani şöyle diyor şair burada benim canım sıkılır giderim bir dolaşırım ama sen bana aldırma yine geri gelirim gibi işte gel-git gel-git oluyor. Ama fazla alıştırmamak lazım yalama yapabilir civatalarda
Silmezse silmesin.. Sen sil engelle gitsin..Hayır numaramı da silmiyor
Adam o kadar eyvallahsız ki, gidersen git, serçe parmağımı oynatmam diyor adeta. Yani bu kişi ile mutlu o la maz sı nız. Daha görüşme aşamasında bi de. Adamın umrunda bile değilsiniz.
kaşı gözü ayrı oynuyormuş yani gitgelllermiş yemişiz onun gitmesini gelmesini ya. git ve gelme lütfen uzak durun böyle tiplerden
İnceldiği yerden kopsun herkes kendi alemine aksın
Bi tarafların sürekli ayrı oynaması, bi dedigi bi dedigini tutmayan dengesiz, ne istedigini bilmeyenlere gelgitli denir.
Ikizler burcudur o benim basimda da var birtanesallama ozaman düser arkana
Öyle biri değilseniz eğer çamur atmaya çalışmış. Atarken bari dikkat edeymis.Ben hiç öyle biri değilim
Şımarık çocuk gibi davranışlar. Oyuncak kavgası yapar gibi. Sizin gelgitleriniz neymiş acaba.
Bence yukardan vuaaaggguv diye bir elamet gelmiş, umarım farkindasinizdir
Öyle biri değilseniz eğer çamur atmaya çalışmış. Atarken bari dikkat edeymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?