- 26 Şubat 2019
- 39
- 56
- 3
- 30
- Konu Sahibi cerencerengil31
Merhaba Bayanlar , daha önceki konularımda boşanma sürecinde olduğumu söylemiştim. Yaşadıklarımdan dolayı boşanma kararım kesin bir geri dönüşü yok ama ara ara umutsuzluğa kapılmıyor değilim. Çalışan biriyim ailem her konuda arkamda ama bazen yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Etrafımda o kadar içten pazarlıklı insanların mutlu olduğunu gördükçe yaşadıklarıma dönüp tekrar üzülüyorum. Genellikle çok güçlü durdum bu süreçte ağladığım sayılıdır. Ama güçlü durmaya çalışmaktan baktım ki kimseye hiçbir şeyimi anlatmaz olmuşum. Böyle etrafıma bi duvar örmüş içimdekileri kimse görmesin diye hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya çalışıyorum. Sonuçta uzun yıllar sevdiğim güvendiğim aşık olduğum insan ile yollarımı tamamen ayırıyorum. Kırgınlıklarım hayal kırıklığım çok fazla. Akşamları yalnız kaldığımda bundan sonraki hayatım için çok endişeleniyorum. Evliliğimde yaşadığım güvensizlik yüzünden etrafımdaki tüm insanlara katı ve şüpheci yaklaşır oldum. Psikolojik destek de alacağım bu yüzden. Ama zor bi durum sevgimin kalmadığını biliyorum sadece ara ara düştüğüm bu umutsuzluk beni yıpratıyor. Aynı süreçlerden geçmiş şuan mutlu huzurlu bir şekilde yaşayanlar varsa sizlerin hikayesini merak ediyorum