geliiin gelinnn ... !!!

kolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
128
0
96
İstanbul
merhabalar,öncelıkle sunu söyleyım bu konuyu nereye acacagımı bılemedım yanls yere acmıssam kusuruma bakmayın..
ben gelını cekıstırcem,daha dogrusu olayları anlatcam sızın fıkrınızı sorca

KAYINANNEMIN ARKADSININ BASINDAN GECEN GELIN ALMA OLAYININ ABARTILARAK VE KATISTIRILARAK ANLATILMISLIGIYDI BU KONU... MEMLEKETIM NE DUSUNUYOR BU KONULARDA,KIZLARIMIZA SAHIPMIYIZ KIZLARIMIZ KENDINE SAHIP MI DIE BIR NABIZ ÖLCME IDI...
AMA MASALLAH GÖRDUM KI HERKES EMPATI KURDU VE ASLAN KESILDI,FAKAT GUNUMUZDE MEMLEKETIMIZDE HALEN. daha neler neler var berdel,besık kertmesı,baslık parası....ve daha bılmedıgımız duymadıgımız nelerrr neleerr... .....
ama dedım ya herkes kendıne aslan kesılıyor...

Son düzenleme:
ee peki abin hiç birsey demiyo mu ben istemiyorum bana uyum saglayamaz bu kız falann diye bide yası kücükmüs ya babannede kalıyo diyosun öyle pek topluluga ayakuyduracak bi kız değil gibi anlattıgına göre

Kızın derdinden önemlisi;
abinizin derdi ne???

İki tas arasından klozete mantığıyla evlilik olmaz ama henüz 17 yaşında bir kızın bunu görmesi çok zor.

Siz görmüşsünüz,anneniz abiniz görmüş durumu bile bile lades mi denecek şimdi?
Ayrıca bildiğimiz görücü usulü;
hani kör kütük aşk varda mı kimse ses çıkarmıyor bu duruma?

canım evlenseler bile ayak uyduramazlar birbirlerine.
abin ne diyor peki,istiyomu kızı.
senin dediğin gibi kız bulunduğu ortamdan bir an önce kurtulmak için
evliliği tek çıkış yol olarak görüyor.
sadece kurtulmak içinde yuva kurulmaz
abine yazık olur.
ilerde çok çeker bence...

yo ask mask yok,abım hıcbırsey demıyor. tek dedıgı ben lıse mezunuyum benı bu kızdanbaska alan olmazsa, ve bu kızdan ayrılırsak bu kız 2sene bızde yattı kalktı mıllet laf eder,kızın ıstıkbalı ıle oynamıs oluruz...
ya annemde bende abımde kararsızız. aslında bana göre olmaz bu kız bızım yasantımıza ayak uyduramaz, evde hıcbır ıs görmemıs 3gelınlerı var 3gelın pısırmıs hazırlamıs babaanne ve torun yemıs cekılmıs gelınlere ezıyet etmısler...
kız hanı temızlıge yemege alıssın dıe bır ıkı bı temızlık gösterelım dedık, su odayı temızle dıosun sdce halının uzerını yalan yanlıs supuruyo oturuo... herseyı tek tek sölıcen..bıde babaannesı benım torunum guzel dıe dıe övuyo. kızda kasıldıkca kasılıo..kadın ''bu bı et parcası bı ıt atar bı ıt kapar ''^ ^^ben torunumu 10burmaya satarım sız almıcaksanız^^
dıoo... son 1aydr kız bıze hıc gelmıo dugun yaklastı,1kere geldıler nısanda bayramda taktıgımız altınları takmadan gelmıs....

canım demek ıstedıgını anlamadım ben (

anam laflara bak.
sölenecek lafmı bunlar.
kadın açık açık ben torunumu size satıyorum diyo resmen.
uzak durun bunlardan bence

bence de abinin basını yakarsınız ama onu da ıkı yıldır bu nişanı sürdürmesi ilginçfisfisfis

2 yıldır kız ısınır yası kucuk kendımıze göre yetıstırırız umuduyla bu ıs bu noktalara geldı.. superbabaanne suraklı '' kız kucuk ölmeden kızımın murvetını göreyım alın huyunuza tuyunuze göre yetırtırın gözu acılmadık bı guvercın bu'' dıe dıe beynımıze ettı... vazgecemedık,kadın kapıdan kovsanız ben o eve bacadan yıne gırerım dıo.cook yuzsuzler cook..
pekı vazgecelım dıeım,taktıgımız altınları nasıl alcaz??
ınsan gıbı ıstesek kadın hayatta vermez,alırlar dıe altınları bıle takmıolar artık

canım demek ıstedıgını anlamadım ben (

Özet:Abiniz neden ayrılmıyor ki o kız göremez 17 yaşında,ona o evden çıkmak olsun yeter gibi duruyor.

Demiştim;
Abinizin neden ayrılmadığını yazmışsınız.
1.Kendine güvenmiyor
2.Kızın geleceğini düşünüyor.

Valla ne diyeyim,ortada ite et satan babaanne dolayısıyla burdan kaçmaya çalışan 17 yaşında bir kız, var.
Görür görmez anladıysanız geç kalmışsınız.

Aşk yok!

Mantık yook!

Zorlayıcı sebeb yoook!

Abiniz alıp konuşsun kızı,nedir ne ister derdi ne mutlu mu?

8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*

KIZ HERSEYE 'hatam olduysa affedın bılemedım edemedım,ben sızınle bırlıkteyım ben nısanlımı sevıom evlenmek ıstıyom,''
dıo ama her fırsatta da abımı sessız hımbıl bulup azarlayıp duruo.. bıldıgını okuyo

8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*

Altınlar mı?

Babaanne iki taşın arasında saklıyormuş onları;

el uzatmaya değer mi siz karar verin???

Son düzenleme:
aman yaa altini batsinnnn... ilerd eamin dul kalsa daha mi iy olacak sanki... heee komsular nedermi? komsulardan kiem ne yaaa, ailede huzursuzluk olunca komsular mi kurtaracak sanki abini! abinde sacma düsünüyo bence sanki bizim herifler MASTIR mi yapti Alla allaaaa.... Allaha sükr isleride var gücüde var! olsun ben yeterki mutlu olayimda varsin bir kuru ekmek , bir kuru sogan getirsin! kiii abinn düsünmüyormu sevmedigi birini nasil koynuna alacak, nasil yatacak!

altınımızı alıp yüzügü atmak ıstıyoruz bız, degıl 8mılyarlık altın kursagında1 lokmam varsa haram olsun onlara...!

bence hiç devam ettirmeyin. bırakın herkes yoluna gitsin. lisesi üniversitesi yok bu işlerin. her işin başı aşk ve sevgi. hazır kızda uzaklaşmışken hiç arayıp sormayın bitirin.

ıgnesı dusen yere bakar, bı fakıra fukaraya bı 1tl bıle versen allah razı olsun der, bunlar edermı 8mılyar...onlardan alır fakıre fukaraya dagıtırım hıc degılse

o olmayacak birsey canım erkek tarafı atarsa nişanı kız altınları geri vermek zorunda değil öyle olur yani bu işler eger siz illa da bu işin sonu olmaz ayrılalım diyosanız altın derdine hiç düsmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…