Kızın derdinden önemlisi;
abinizin derdi ne???
İki tas arasından klozete mantığıyla evlilik olmaz ama henüz 17 yaşında bir kızın bunu görmesi çok zor.
Siz görmüşsünüz,anneniz abiniz görmüş durumu bile bile lades mi denecek şimdi?
Ayrıca bildiğimiz görücü usulü;
hani kör kütük aşk varda mı kimse ses çıkarmıyor bu duruma?
yo ask mask yok,abım hıcbırsey demıyor. tek dedıgı ben lıse mezunuyum benı bu kızdanbaska alan olmazsa, ve bu kızdan ayrılırsak bu kız 2sene bızde yattı kalktı mıllet laf eder,kızın ıstıkbalı ıle oynamıs oluruz...
ya annemde bende abımde kararsızız. aslında bana göre olmaz bu kız bızım yasantımıza ayak uyduramaz, evde hıcbır ıs görmemıs 3gelınlerı var 3gelın pısırmıs hazırlamıs babaanne ve torun yemıs cekılmıs gelınlere ezıyet etmısler...
kız hanı temızlıge yemege alıssın dıe bır ıkı bı temızlık gösterelım dedık, su odayı temızle dıosun sdce halının uzerını yalan yanlıs supuruyo oturuo... herseyı tek tek sölıcen..bıde babaannesı benım torunum guzel dıe dıe övuyo. kızda kasıldıkca kasılıo..kadın ''bu bı et parcası bı ıt atar bı ıt kapar ''^ ^^ben torunumu 10burmaya satarım sız almıcaksanız^^
dıoo... son 1aydr kız bıze hıc gelmıo dugun yaklastı,1kere geldıler nısanda bayramda taktıgımız altınları takmadan gelmıs....
canım demek ıstedıgını anlamadım ben(
Özet:Abiniz neden ayrılmıyor ki o kız göremez 17 yaşında,ona o evden çıkmak olsun yeter gibi duruyor.
Demiştim;
Abinizin neden ayrılmadığını yazmışsınız.
1.Kendine güvenmiyor
2.Kızın geleceğini düşünüyor.
Valla ne diyeyim,ortada ite et satan babaanne dolayısıyla burdan kaçmaya çalışan 17 yaşında bir kız, var.
Görür görmez anladıysanız geç kalmışsınız.
Aşk yok!
Mantık yook!
Zorlayıcı sebeb yoook!
Abiniz alıp konuşsun kızı,nedir ne ister derdi ne mutlu mu?
8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?