pardon ama abinizin aklı fikri yok mu allahaşkına ya niye onun hayır demesini bekliyosuınuz anlamadım abin madem bu kadar anladı kız niye ben seninle yapamam demiyo onu anlamış değilim ben kıza siz kendiniz yakma kendini diceğinize abin ben seninle yapamıcam desin anlaşamıyolarsa ayrılıp gitsinler yani:umursamaz:
anammm kizzz yagliiii kapii bulmuss gidermiiii kaydirigubbakcemile3 öyle kapiya can kurbannnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :icecream:
anammm kizzz yagliiii kapii bulmuss gidermiiii kaydirigubbakcemile3 öyle kapiya can kurbannnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :icecream:
ya tamam iyi dedinde güzelim ama her önüne gelen bırakmıyo diye eyvallah dersek ohooo kaç tane kıs var öyle sülük gibi konuyu açan arkadaşım sana gelince bunun tek bi çaresi var ne sen ne de annen karışmıcaksınız siz sadece seyrediceksiniz abin halledicek olayı seninle yürümüyo anlaşamıcak faln filean işte altınlarıda isticek abin sonra size gelirlerse annende der ki ben istiyodum ama onlar anlaşamamışlar ben oğlum kimi isterse onu alıcam der hoppp tereyağdan hemen kayan kıl misali siz kenara
ya tamam iyi dedinde güzelim ama her önüne gelen bırakmıyo diye eyvallah dersek ohooo kaç tane kıs var öyle sülük gibi konuyu açan arkadaşım sana gelince bunun tek bi çaresi var ne sen ne de annen karışmıcaksınız siz sadece seyrediceksiniz abin halledicek olayı seninle yürümüyo anlaşamıcak faln filean işte altınlarıda isticek abin sonra size gelirlerse annende der ki ben istiyodum ama onlar anlaşamamışlar ben oğlum kimi isterse onu alıcam der hoppp tereyağdan hemen kayan kıl misali siz kenara
yawwww hadi yatinnnnn.... saat kac olduuu sempatiksalakcinni yoksa aklim sizde kalir valla! anacim buarayada bir takilan bidaha cikamiyo :enbuyukkk: kolonya canimm gelismelerden sonra heber verirsin bana canim! hadiii hepiniziii öpüorum!
kız yoksa abin de kızda birbirlerini seviyolar mıbilmiyorumkismile yalnız seviyolarsa sakın ola ki karışmayın ahh alırsınız vallahi bak onların hayatı işte o zman ama sen diyosun ki abimi sevmiyo para için katlanıyo eminim ha o zaman amenna ama seviyolarsa ayırmak size yakışmaz bak diyim büyük günah karışmayın:umursamaz:
öyle valla.
Sigara içip yatacam.
Kalkamıom pc başından.
Bağımlılık yaptın kolonya :)))
yaaa bı akıl verın öle gıdın..yarın gelcek gıbılerr nasıl sıyırcam onca altını kızın kolundannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?