geliiin gelinnn ... !!!

ımzayı atsa oynatacak,oynatırda..abım hıc kötu nıyet aramaz hıcbır davranızta..hep kendını suclu görur,ben bısı yapmısımdrda o ondan yapmıstr dıe..kıyamaz karsısındakıne hıııccc...

pardon ama abinizin aklı fikri yok mu allahaşkına ya niye onun hayır demesini bekliyosuınuz anlamadım abin madem bu kadar anladı kız niye ben seninle yapamam demiyo onu anlamış değilim ben kıza siz kendiniz yakma kendini diceğinize abin ben seninle yapamıcam desin anlaşamıyolarsa ayrılıp gitsinler yani:umursamaz:

ya tatllım dusun halımı... vızelerım fınallerım olurken aklım hep buradaydı..kız hergun ruyalarıma gırıo kızla her gece ruyamda bogaz bogazayım ...

fascıntıon arkadasım ısı atıcaz da altınlar onda.. yar etmek ıstemıyorum...altını alıp atıcaz..ama nasıl alıcaz??? onun ıcın akıl ıstıyorm

anammm kizzz yagliiii kapii bulmuss gidermiiii kaydirigubbakcemile3 öyle kapiya can kurbannnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :icecream:

anammm kizzz yagliiii kapii bulmuss gidermiiii kaydirigubbakcemile3 öyle kapiya can kurbannnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :icecream:

hay dılıne saglıkkk...ben asagılamak gıbı olmasın dıe dıyemıom böle seyler...aynen öle...bde bız bısi demeden superbabaanne ''ben kızımı mala mulke vermıom oglanın usluluguna verıom '' dıo hep..zıllı garı

bence bırakın buişi abinizle kız arasında olsun bitsin. abiniz bu kadar pasifse biraz olgunlaşmasını bekleyin. illa evlensin diye birini bulup nikah masasına oturtmak olmaz. abinizin eş olarak alması gereken sorumluluklar var. gelinde anlattıklarınızdan çok sağlıklı davranan biri değil. yaşı küçük muhtemelen ailesinin doldurusuna geliyordur. bu tarafta siz anneniz, karşı tarafta babanne vs.. bu evlilik 2kişi arasında değil daha kalabalık olacak gibi... ya nişanı uzatın. ya da abinizde istemiyorsa atın nişanı. altınlarıda konuşursunuz aranızda. ve kızla bir sorununuz varsa bunu abiniz vasıtasıyla iletin. abinizde hayat boyu birinin onu yönlendirerek yaşamasını istemez herhalde.... kendi kuracağı aile ilgili sorunları kendi çözsün.. sonra kk da okuyoruz eşim ailesinn sözünden çıkmıyor,vs diye...

ya tamam iyi dedinde güzelim ama her önüne gelen bırakmıyo diye eyvallah dersek ohooo kaç tane kıs var öyle sülük gibi konuyu açan arkadaşım sana gelince bunun tek bi çaresi var ne sen ne de annen karışmıcaksınız siz sadece seyrediceksiniz abin halledicek olayı seninle yürümüyo anlaşamıcak faln filean işte altınlarıda isticek abin sonra size gelirlerse annende der ki ben istiyodum ama onlar anlaşamamışlar ben oğlum kimi isterse onu alıcam der hoppp tereyağdan hemen kayan kıl misali siz kenara

ya abımı cekıp cevırecek bır es lazım..babamda abım gıbıydı aynılar aynııı...cayını koyarsın sekerını atarsın karıstırırsın elıne verırsın ıcer... kalkım cay alım ıcım fln yok...acım demez susadım demez...3gun yemek hazılama hadı bı yemek yapın yıelım demez,.. agzı var dılı yok...pasıf cekıngen ıncıtmekten korkar,ıyı nıyetlıdır ...abım 26yasında kız 18...kız abımı sulu dereye suyla göturur susuz getırır...

kız yoksa abin de kızda birbirlerini seviyolar mıbilmiyorumkismile yalnız seviyolarsa sakın ola ki karışmayın ahh alırsınız vallahi bak onların hayatı işte o zman ama sen diyosun ki abimi sevmiyo para için katlanıyo eminim ha o zaman amenna ama seviyolarsa ayırmak size yakışmaz bak diyim büyük günah karışmayın:umursamaz:

canım abi çok pasif biriymiş.
herşeyde kenara çekilen biri zannedersem.
abi anneyle kolonyanın üstüne yıkıyo herşeyi
abinin bu işi halletmesi biraz zor gibi.

abımı ögretsen böle böle de dıe, kız uzulur ben yalan söleyemem der cıkar..ama evlenmekte ıstemıo...kız babanneden habersız tuvalete gtmıo,kızda vermez altınları babaannede... onunda konusu gectı,getırın altınları bız vazgectık bu ıs böle olmaz saygı sevgı yok dedı annem tlf da, kız altınları da getırmem yuzugude atmam nısanlımdanda ayrılmam dedı cıktı delikafadulden

yawwww hadi yatinnnnn.... saat kac olduuu sempatiksalakcinni yoksa aklim sizde kalir valla! anacim buarayada bir takilan bidaha cikamiyo :enbuyukkk: kolonya canimm gelismelerden sonra heber verirsin bana canim! hadiii hepiniziii öpüorum!

yawwww hadi yatinnnnn.... saat kac olduuu sempatiksalakcinni yoksa aklim sizde kalir valla! anacim buarayada bir takilan bidaha cikamiyo :enbuyukkk: kolonya canimm gelismelerden sonra heber verirsin bana canim! hadiii hepiniziii öpüorum!

öyle valla.
sigara içip yatacam.
kalkamıom pc başından.
bağımlılık yaptın kolonya :)))

guzelım evlımısın bekarmısın sevgılın varmı bılmıom ama sevdıgın bırıne bı baska davranırsın askla davranırsın gözlerının ıcıne bakarsın görunce yuregın tıtrer nasıl memnun etcem dıe pervane olursun dımı...kızda bunların hıcbırı yok.. abım kıza olabıldıgınce kıbar davranıo yparmısın edermısın verırmısın dıo kız abıme al yap et dıo hanzo ökuz ! dıklenıverıo hemen...
ama kendı kuzenlerının yanında kız sekerden daha seker.bıze gelınce donuz ( halada ben sevıom nısanlımı evlencem deyıp duruo..ne bıcım sevgı anlamadımkı

tabiiiii canimmm zorla almak olurmu? kiz tarafinin " aman aman allah razi olsun yüzügü attiginiz, üzerinede altinlarinizi alin " diyecek halleri yok herhalde. hem canim yüzük atilsa bile altinlar onlarin hakki, bak valla yoksa ahini alirsiniz ki bu cok günah! hadiii anacimmm bak yine benii lafa tutuyooo klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…