aman yaa altini batsinnnn... ilerd eamin dul kalsa daha mi iy olacak sanki... heee komsular nedermi? komsulardan kiem ne yaaa, ailede huzursuzluk olunca komsular mi kurtaracak sanki abini! abinde sacma düsünüyo bence sanki bizim herifler MASTIR mi yapti Alla allaaaa.... Allaha sükr isleride var gücüde var! olsun ben yeterki mutlu olayimda varsin bir kuru ekmek , bir kuru sogan getirsin! kiii abinn düsünmüyormu sevmedigi birini nasil koynuna alacak, nasil yatacak!
ya annemde öle dıo,erkk tarafı atarsa kız tarafı altını vermez dıo.. ya bana cok sacma gelıo ne acaıp adetlerımız var((
bı yolu olmalı o altınları almanın...önce alıp sonra ısı bozmalıyızzz... ama nasılll
valla canooo erkek tarafi atarsa tabiki kizz tarafii giciklik yapar vermez! kiz tarafi atsada zaten vermezzzzkaydirigubbakcemile3 kiz tarafinin gözü acik olur! anam sizde pek zenginmissinizzz 8 milyarlikk aileye tabi bende varirirm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokmu giiii baska abin felan CADIARZU ben benim herifi bosasam felanmiii CADIARZU
lmaz: lmaz: lmaz: cok ayıp birsey bu olur mu bastan madem o kadar cok takmayacktınız taktıysanız da ben öyle biliyorum dinimizce de altın kadını hakkı güvencesidir sonucta ıkı yıldır kız nişanlı istemeyen siz oldugunuz için vermemek kendi fikri eger öyle kandırarak alırsanız da onun hakkına girersiniz bence
lmaz: lmaz: lmaz: cok ayıp birsey bu olur mu bastan madem o kadar cok takmayacktınız taktıysanız da ben öyle biliyorum dinimizce de altın kadını hakkı güvencesidir sonucta ıkı yıldır kız nişanlı istemeyen siz oldugunuz için vermemek kendi fikri eger öyle kandırarak alırsanız da onun hakkına girersiniz bence
pekı dınımızce kocaya nısanlıya cemkırmez saygısızlık etmek varmı ????
ben annemden hıc öyle bırsey görmedım,babama hıc sesını yukseltmedı..bu kızın daha evlenmeden bıle yaptıgı ne=????
canım siz yol yakınken nişanı atın.
altınlarıda unutun.
abinden önemli değil ya.
evlenip mutsuz olsa dahamı iyi.
altınlarmı kurtaracak abini.
birde nikah işlemleri için neden abiniz aramıyor, siz arıyorsunuz gelini.... abinizin halletmesi lazım bu tarz şeyleri. kıza hödük dediniz ama abinizde fazlamı pasif acaba? sonuçta kız küçükmüş, biraz çekip çevirecek, ağırlıını hissettirecek olan abiniz olmalı değil mi? her işine siz ya da anneniz dahil olduysa abinizle gelininiz arasında nasıl bir yakınlaşma olur ki !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?