geliiin gelinnn ... !!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzel anlatmışsın kızz aynen katılıyorum sana.
bu arada o altınların üstüne soğuk bi su için canım bence.
o babaanne olduktan sonra o altınları unutun siz.
bizde şöyle bi adet var.sizde varmı bilmem.
kız tarafı nişanı atarsa erkek tarafı ne aldıysa (altındır,kıyafettir) ne varsa elinde verir.
ama erkek tarafı atarsa kız evinin viicdanına kalmış isterse verir isterse vermez.

ya annemde öle dıo,erkk tarafı atarsa kız tarafı altını vermez dıo.. ya bana cok sacma gelıo ne acaıp adetlerımız var ((
bı yolu olmalı o altınları almanın...önce alıp sonra ısı bozmalıyızzz... ama nasılll

düğün yaklaşıyor altınları alıp yeni modeller çıktı değiştirelim yanına birkaç tane daha yapalım deyip isteyin:) biraz sahtekarlık olacak amaa :hulya:

valla canooo erkek tarafi atarsa tabiki kizz tarafii giciklik yapar vermez! kiz tarafi atsada zaten vermezzzzkaydirigubbakcemile3 kiz tarafinin gözü acik olur! anam sizde pek zenginmissinizzz 8 milyarlikk aileye tabi bende varirirm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokmu giiii baska abin felan CADIARZU ben benim herifi bosasam felanmiii CADIARZU

lmaz:lmaz:lmaz: cok ayıp birsey bu olur mu bastan madem o kadar cok takmayacktınız taktıysanız da ben öyle biliyorum dinimizce de altın kadını hakkı güvencesidir sonucta ıkı yıldır kız nişanlı istemeyen siz oldugunuz için vermemek kendi fikri eger öyle kandırarak alırsanız da onun hakkına girersiniz bence

allah iyiliğini vermesin gııı.sırnaşık şey
vah vah analar ne yiğitler doğurmuş.
ben bişey görmedim valla.

ya sahtekarlıgın alasını yapmak ıstıyorum ama onlarda enaz bızım kadar cinnnnn
kızı arıyorm dugun yaklasıo nıkahın nezaman olacak testler tahlıler beledıyeye gıdıp gun almak lazım dıorum da kız adet sancım var gelmem dıo..ılac ıc dıyorum ıcmem ılac dıo..herzaman kutu kutu ıcerdı !!
sonra babaanne aradı kızımın degerını bılmedınız benım kızım guzeller guzelı herkes ımrenerek bakıo uzuntusunden hastalandı dıe ınlıo.. dıorum kı kızın canını sıkma böle konusma agrı kesıcı ıcır al gel,nıkah ıslemlerı yapılcak,,kadındakı rahatlıga bak daha dugune 10gun var yapılır sonra.yarın gelemez kalkamaz dıo

tabiki kandırarak olmaz canım.
kız kendi isteğiyle vermeli.
ama o babaanne olduktan sonra almaları çok zor.
kız cahil kanardı yoksa...

pekı dınımızce kocaya nısanlıya cemkırmez saygısızlık etmek varmı ????
ben annemden hıc öyle bırsey görmedım,babama hıc sesını yukseltmedı..bu kızın daha evlenmeden bıle yaptıgı ne=????

hadi nişan yapıldı tamam ama neden 2 yıldır kız size bu kadar rahat gidip geliyor, kalıyor... olur mu öyle şey. birde daha nişanda 8 milyarlık takı takmakta çok abartı olmuş bence. altından da önemlisi abinizin geleceğiyse bir an önce atın nişanı abinizde kurtulsun, kızında daha fazla adı çıkmasın...
ne garip yav!!!

canım siz yol yakınken nişanı atın.
altınlarıda unutun.
abinden önemli değil ya.
evlenip mutsuz olsa dahamı iyi.
altınlarmı kurtaracak abini.

bıze de tuhaf geldı kızın gelıp durması...ama annemın yzunden oldu hep musade ettı 'kızın evı soguk yarı gunu ac yarı gunu tok gecıo,gelıo burda sıcacık uyuyo karnı guzelce doyuyo aılesı bısı demezse ben ne deyım '' dedı durdu

canım siz yol yakınken nişanı atın.
altınlarıda unutun.
abinden önemli değil ya.
evlenip mutsuz olsa dahamı iyi.
altınlarmı kurtaracak abini.

canım benım anlatamıorum galıba,altın bokuna dugun yapcak degılız,onlardan alır bı hayır kurumuna verırız daha ıı,onlara mı yar edelım..onlar nasıl yıcek haram malı hıc dusunmuyorlarmı

birde nikah işlemleri için neden abiniz aramıyor, siz arıyorsunuz gelini.... abinizin halletmesi lazım bu tarz şeyleri. kıza hödük dediniz ama abinizde fazlamı pasif acaba? sonuçta kız küçükmüş, biraz çekip çevirecek, ağırlıını hissettirecek olan abiniz olmalı değil mi? her işine siz ya da anneniz dahil olduysa abinizle gelininiz arasında nasıl bir yakınlaşma olur ki !

sonucta hersey olabilir insanoglu bu ben kzını yaptıkları dogru demiyorum zten anladıgım kadarıyla size ayak uydurabilecek bi kız da değil ama bu sonuc ne olursa olsun kendi istegı olmadan altınları geri almanız uygun değil benim görüsüm bu yoksa ben kızın avukatı mıyım niye savunayım:bbo:

evet canım abım fazlasıyla pasıfff (
babamda öyleydı,25sene evlı kaldılar daha 1bardak su katıp ıcmıs degıl babam,herseyını annem yapardı herseyını..abımde babamın fotokopısı malesef (
kız kaba höduk,gözlerını dıker saatlerce kırpmadan ınsana bakar,korkarsın bakıslarından eyvahedigeldismile

amannnnn bacimmm valla bu is uzun sürmezz baksana siz zaten yüz göz olmussunuz bile babannesiyle... valla SAYGI olmadan da evlilik yürümez! insan kocasi olacak kisiya nasil bagirabilir ? hadi onuda gecccccc abin bagirmasina nasil izin veriyor'? o samimiyeti nerden kimden buluyo, bu samimiyet degil yüzgöz olmaktir, bu zaman kadar esim bana birkez olsun bagirmadi, bagirmasinada zaten izin vermem, ayni sekilde bende ona bagirmadim hic.ki zaten oda izin vermez peki NEDENNNNN? cünküüü birbirimize olan SAYGIMIZDAN . yoksaa evlilik yürümezki saygi olmazsaaa! anammmmm bu kizzz seninn abini parmaginda oynatiyo olmasinnnn CADIARZU :bbo:

valla ne diyemki.
aşağı tükürsen sakal
yukarı tükürsen bıyık.
o hesap olmuş valla sizinki...
hayırlısı olsun ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…