Gelin adayına bak ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)

Maasallah anaya vayvay.
Ayni mahalledeler diyosun.
E hadi kiz safta anasi babasidami safta bisey duymuyorlar?
Hic farkinda degillermi?
Demiyorladmi gece gece nerde bu kiz diye?

Evet kiskaniyorum . Kadın gelinim diyo . Oteki daha evlnmems nerden gelini oluyo gelinim diyo .
Ee sana gelinim demiyor mu? Ay kaynanasını kıskanan gelin olarak tarihe geçeceksin ya:KK53: Bırak sanane kime ne isterse desin,sanki öz annende kıskanıyorsun boş yere.

Ogluda senin tek gelinin vwr diyo :)
Bence gereksiz yere kafaya takıyorsun böyle şeyleri.Sana daha öncede söylemiştim,biraz düzelt kendini.Şu ölümlü dünyada ne gerek var strese sokuyorsun ki kendini.Boşver herkes istediği gibi takılsın.İsterse birtanecik gelinim desin o kıza,sen ne kaybedersin? Çok önemsenecek bir şey mi bu? Sadece kendine zarar veriyorsun böyle takıntılarla.

Back
X