Gelin adayına bak ..

sana ne kardeşim. sana ne.
ister yalnız kalırlar ister kalabalık olurlar. sana ne? kıskançlıgından çatlican yakında.
sevgilimin annesi bana da gelinim der. ne var bunda? size de kızım diyordur belki? ya da sizin fesatlıgınızı farketmiş olacak ki yaabancı gözüyle bakıyordur :cool:

Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)

sizde bir değişiksiniz daha evlenmedilerse "eltiye bak sen" ne demek? sen elti diyosan kv gelin demiş çok mu yani?

Siz evlenmişsiniz kaç kademe öndesiniz onlar daha evlenecekler ohoo hiç sorun etmeyin en yüce sizsiniz kaynananız pişman olacak yanlış kişiye gelinim diyooo. :KK69::KK69:

İşte geçinilmesi çok zor bir elti örneği. Elime koz geçti diyorsun, ayol dört duvarının içi dört dörtlük de başka hayatlara mı sardın anlamadım? Kv bugün demese yarın mutlaka senden başka birine daha gelinim diyecek. Ne yapıcaksın sen elalemi. Bizim toplumumuzbu yüzden kötü insanlarla dolu işte, bŞka hayatları öğrenmeye, onlara burnumuzu sokmaya çok meraklıyız, hatta dert edinebiliyoruz bile bizi hiç ilgilendirmeyen şeyleri ve insanları.

Ay size ne milletin yaşamından? Gelip de sizin evi boşalttılar sanki. Bir de eline koz geçmişmiş, siz kimsiniz ki insanların sadece kendini ilgilendirerek yaptığı şey size ters diye koz alıyorsunuz? Hayrola, zamanı gelince bel altı mı vuracaksınız, ne kozuymuş ki bu? Çok zavallıca.
Bir de kim kimr nasıl isterse öyle hitap eder. Kaynana ister gelinim der, ister kızım der. Kimi kimden kıskanacağınızı şaşırmışsınız siz. Oturun kendi halinizi dert edin.

Tek diyeceğim şey evet sanane seni ilgilendirmez.. elime koz geçti de ne demek yeri gelince ben bunu kullanırım mı diyorsun hiçte haddin değil senin onların ailevi şeylerine karışmak.

Bu konu 'elti'ni ilgilendirir kayinvalideni ilgilendirir,kaynını ilgilendirir. Bir tek seni ilgilendirmez ama kafaya takan da sensin.

Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
Ayyy bosverr güzelim yarin hamile hamile bi gelinlik giyer sonra yagmur yagar yariklar kapanir:)

Back
X