GELİN ADAYINA KABALIK MI ETTİM:(

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.( kariyer yapacakmış.)
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?

Son düzenleme:
siz çok ine düşünceli güzel yürekli bir hanımsınız,eğer kızı arkadaş olarakda seviyorsanız kızla görüşün kardeşinizle birşey olmasa bile ileride ablası vardı bana çok iyi davranırdı der.gelininiz olmaz belki ama bir arkadaşınız olur:eek:

ayrıca gelinimiz var 1 tane hiç anlaşamıyor ikisi
siz çok ine düşünceli güzel yürekli bir hanımsınız,eğer kızı arkadaş olarakda seviyorsanız kızla görüşün kardeşinizle birşey olmasa bile ileride ablası vardı bana çok iyi davranırdı der.gelininiz olmaz belki ama bir arkadaşınız olur:eek:
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. evet bende öyle düşündüm fakat karşımdaki kızda çok narin biri ve açıkçası onu kırmaktan da çok korkuyorum..

bence çok kaba bi ahreekt ayrıca 4 yıl çıkıp hala bişey belli değil ne demek hiç hoş değil..
ben olsam kardeşime kızardım açıkcası sizin yapacağınız pek bişey yok burda.
ayıp olmuş bence.
Fakat kardeşim 2 yüzlülük asla yapmıyor bunu kızada söylemiş
kız kardeşimi çok seviyor sanırım bu yüzden her dediğine evet diyor
çünkü benle buluşmak için falan hep izin alıyor
bu arada ben kardeşimle defalarca konustum
seviyorum ama kariyer yapmadan ileriye yönelik düşünemem diyor

merhaba arkadaşlar
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
Aranızda samimiyet var ise biraz ayıp olmuş bence.
Belki eski günlerin hatırına bir ziyaret yapacaktı kız.
KArdeşin bu kızdan ayrılmayı düşünüyor heralde.4 yıl da az değil.

merhaba arkadaşlar
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
yooo değil bence kardeşin buna sebep veren..ama sıradan bir arkadaş kabul edip bir kahve içmek için ağırlayabilirsin iki durumda da saygısızlık etmedğin sürece sıkıntı yok ki çok güzel düşünüyosun tebrikler.

Fakat kardeşim 2 yüzlülük asla yapmıyor bunu kızada söylemiş
kız kardeşimi çok seviyor sanırım bu yüzden her dediğine evet diyor
çünkü benle buluşmak için falan hep izin alıyor
bu arada ben kardeşimle defalarca konustum
seviyorum ama kariyer yapmadan ileriye yönelik düşünemem diyor

anlıyorum o zaman ben sizin yerinizde olsam kızı davet ederdim olurda bir gün biterse bile sizi iyi hatırlar bitmezse de daha gelin değilken bile kaynaşmış olursunuz.

bence ama insan 4 yıl çıktığı biriyle ileriye dönük düşünmeli bu da tabi sizin değil kardeşinizin problemi umarım evlenirler..

Siz ayip etmis degilsiniz.kardesiniz cok ayip ediyor.dile kolay dort sene ve belli degil diyor..siz de bir kadin olarak susmayin lutfen.eger ciddii degilse neden devam.yazik degilmi kiza.bu kadar zmn sonra verdigi emeklerin karsisinda eli bosmu donsun..onunda kendine yol cizmesi gerekmez mi.kardesiniz resmen yalanci ve gonul eglendiriorr.bir insan durust olacak kardesim...kararli olacak.istiyorsa gorusecek.istemiyorsa dort yil ne demek yaaa...kadinin yaninda kadin olmali.burada siz devreye girin.sozkonusu kardesiniz de olsa.

öylemi dersiniz . bence de öyle aslında çünkü biz epey iyi anlaşoyoruz

Evet kesinlikle kırılmışsa bile siz onu eve davet ettiğinde düşünür ki 'demek ki gerçekten müsait değilmiş beni sonradan davet etti gibi' siz üstünüze düşeni yapın gerisini kardeşiniz düşünsün

yooo değil bence kardeşin buna sebep veren..ama sıradan bir arkadaş kabul edip bir kahve içmek için ağırlayabilirsin iki durumda da saygısızlık etmedğin sürece sıkıntı yok ki çok güzel düşünüyosun tebrikler.
sağolasın. yok asla saygısızlık ne ondan ne benden olur
çok iyi kalpli bir kız
dediğin gibi çağıracağım onu

anlıyorum o zaman ben sizin yerinizde olsam kızı davet ederdim olurda bir gün biterse bile sizi iyi hatırlar bitmezse de daha gelin değilken bile kaynaşmış olursunuz.

bence ama insan 4 yıl çıktığı biriyle ileriye dönük düşünmeli bu da tabi sizin değil kardeşinizin problemi umarım evlenirler..
Umarım yoksa o kız bu durumu çoook zor atlatır...

merhaba arkadaşlar
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
çok kaba davranmışsınz gerçekten de sizin yerinizde olsam arar cağırırım

Siz ayip etmis degilsiniz.kardesiniz cok ayip ediyor.dile kolay dort sene ve belli degil diyor..siz de bir kadin olarak susmayin lutfen.eger ciddii degilse neden devam.yazik degilmi kiza.bu kadar zmn sonra verdigi emeklerin karsisinda eli bosmu donsun..onunda kendine yol cizmesi gerekmez mi.kardesiniz resmen yalanci ve gonul eglendiriorr.bir insan durust olacakkardesim...kararli olacak.istiyorsa gorusecek.istemiyorsa dort yil ne demek yaaa...kadinin yaninda kadin olmali.burada siz devreye girin.
hanfendi durun bir sakin olun
ben kardeşime bir sürü şeyler dedim
kızda yanımızdaydı bir keresinde üstelik
kardeşim açık açık kariyer yapmadan evlenmeyi asla düşünmüyorum diyor
kız annesiyle falan kardeşimi tanıştırmıs dogum gününde falan kardeşime anneside kızda bişeyler alıp yolluyorlar
çok seviyor kız ... bende o yzüden kıyamıyorum ya o kıza

temizlik kek pasta börek işte ablaya yaranma içgüdüsüdür bence:KK22::KK65::oops:..yoksa başka türlü mü acaba
bir keresinde ayağımı burkmustum hemen aradı abla gelir ev işini yaparım canını sıkma diye
yok ama bu kız çok kendinden veriyor sırf bana diil kuzeni doğum yapto gitti evini temizledi ütü çamaşır bulaşık hepsini yaptı

ayrıca gelinimiz var 1 tane hiç anlaşamıyor ikisi

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. evet bende öyle düşündüm fakat karşımdaki kızda çok narin biri ve açıkçası onu kırmaktan da çok korkuyorum..
yok yok korkmayın zaten kızda biliyormuş durumu ,görüşün kızla muhabbet edersiniz,belki dertleşesi vardır abla tavsiyesine ihtiyacı vardır:KK54:( not :simileyler geri gelmiş oh be)

Back
X