- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eki Görüntüle 729158
bu model daha çok hoşuma gitti daha kullanışlıya benziyor dimi canım aynı tembellik bende de var merak etme yalnız değilsinsiyah serisi de hoş duruyor canım ama evde kullandığınız daha iyiye benziyor siyah serisi kibarmış çok yer kaplamaz evde kullandığınız da çok iş görür :))
Güzel canım çatal bıçak takımı begendigin sade şık benimde inşallah alacagım bu model;
Eki Görüntüle 729156
İlk başta aşağıdaki modeli begenmiştim ama agız kısmı yuvarlak paşayı ikna edemedim birde bazıları rahat edemyor yuvarlak kaşıkla diye vazgeçtim oda şu;
Eki Görüntüle 729157
Günlük kullanıcagından bernardonun pembe puantiyeli kesinlikle( takımım çiçekli demişsin yanyana koymak gerek ama karışık olmasın) aklım hep onda yakından gördügümde pek begenemedim o yüzden vazgeçtim birde günlük çok fazla geldi iki kişi için kocaman takım almıyım dedim fazlalıktan hiç hoşlanmıyorum ama sen begendiysen o model çok şirin çok
O çırpıcısı falan çok kullanışlı canım bende tel çırpıcısı olan varsa öyle alıcam siyah serisinin dedigim gibi siyahları bulamadım ama çok çeşiti var braun satan yerlerde bulabilirsin rahatlıkla canım
Alışmışız ben alışırımda herkes yemiyor işte senin modelinde gayet kullanışlı canım memnun kalırsın İnşallahinşallah canım al al :)
dediğin gibi kaşıklar çok oval değişik duruyor alışmışız ilk fotodaki gibi kaşıklara ya ondan :) kahvaltı takımı için istiyorum onu da lazım oluyor aslında çok çkb makine dolsun diye bekleniyor elde çkb kalmıyoro yüzden istedim bende kısmet olursa dediğin gibi pembe puantiyeliyi alcam inşallah
çok şiddetli çalışmıyorlar dimi canım yaa :) sesleri matkap gibi oluyor bazılarınında o yüzden diyorum :)) inşallah canım blender için markaya da karar verdim sonunda inşallah darısı almaya
Alışmışız ben alışırımda herkes yemiyor işte senin modelinde gayet kullanışlı canım memnun kalırsın İnşallahpuantiyeli pembe canım onlar çok şeker
Yok canım o derece ses yok ayrıca ayarı var kısabiliyorsun ne kadar sert müdahale istemiyorsan kendin ayarlayabiliyorsun onukesicininde ayarı var soganda falan iyi oluyor köfte için falan dogramak adına küçültmek herşeyin ayarını yapmışlar bize iş kalmıyor valla İnşallah içine sinen huzurla kullanacagın ürünler olur canım
öyle mi bayağı kullanışlıymış o zaman canım doğru diyorsun valla bize sadece düğmeye dokunmak kalıyor zaten soğandan gözlerim çok yanar benim tam benim içinmiş bu alet valla
canım hemen nevresim pike vs. ev tekstili için söyleyeyim bugün linensten mail geldi bana yüzde 40 indirimli çok güzel ürünler var ayrıca çift kişilik pike vs. baya uygun fiyatlı ürünler var bak derim linens taçla aynı biliyosun ve çok kalitedir...
çooooook tşk ederim cidcit canım ellerine sağlıkhayırlı uğurlu olsun inşallah her şey istediğin gibi gönlünce olur allah tamamına erdirsin :)
önerilerin için ayrıca çok tşk ederim canım fakir süpürge demişsin onu çok merak ettim hangi modelini aldın?
düdüklü tencereyi bende tefalden alcam galiba da senin ki gibi bir indirim yakalamam çok zor galibaama korkmaz ve schafer da olabilir hangisi uygun olursa artık :)
fakir el blenderi almışsın önemli olan çok para vermek değil en kullanışlısını almak en iyisini yapmışsın güle güle kullan canım :)
seramik tencerelerden de dediğin moneta dan almayı planlıyorum inşallah istediğim gibi bulur da alırım,
bende sana pike takımını önereyim özdilekte harika pikeler vardı bayıldım hepsine almayı düşünürsen ordan al derim bende öyle düşünüyorum:)
Aaa olabilir ama pike pek ilgi alanıma girmediği için isteyen hediye alsın diye hediye listesine yazacağım sanırım(tabi o listeyi yapacak cesareti bulursam:)) Fakir Red Vac 2000 watt hepa filtreliden aldım, şimdilik süper çekiyor gerçekten kapasitesi beni şaşırttı, özellikle fiyatına göre kıyaslayınca-170 tl civarında- çok iyi. 2 yılda bozulsa yenisini alsam bile içim yanmaz hiç:)) Zaten satıcıyla da ahpab olunca inatla bunu almamı önerdi gerçekten haklıymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?