Gelin akrabasıyım, ne giysem?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
kızlar bir konuya kafam takılıyor belki bir fikir verebilirsiniz,
önümüzdeki ay yakın bir akrabamı istemeye gelecekler isteme + söz olacak, aile arasında yapılacak.
Nasıl giyinmek lazım gelir? çok gösterişli olunmaz herhalde değil mi? evdeki en gösterişli kızın gelin olması gerekir, acaba doğru mu düşünüyorum?

kızlar bir konuya kafam takılıyor belki bir fikir verebilirsiniz,
önümüzdeki ay yakın bir akrabamı istemeye gelecekler isteme + söz olacak, aile arasında yapılacak.
Nasıl giyinmek lazım gelir? çok gösterişli olunmaz herhalde değil mi? evdeki en gösterişli kızın gelin olması gerekir, acaba doğru mu düşünüyorum?

Bence kendinizi kısıtlamayın.Ne istiyorsanız onu giyin.En göze batan kişinin gelin adayı olması gerekmez ki...Sizin de akrabanız sonuçta,neden iddialı giyinmeyesiniz ki?:uhm:

istediğim güzel bir bluz ve altına pantolon giymek, ama abiye bir elbise giymek istemiyorum, çünkü hem evde olacak hem de doğal bir tarzım vardır zaten. Ama herhalde böyle birşey uygun olur değil mi? yoksa hafif mi kaçar acaba?

bence hoş cici bir elbise giyebilirsin...özellikle kotona bakmanı tavsiye ederim...

bence hoş cici bir elbise giyebilirsin...özellikle kotona bakmanı tavsiye ederim...

kotonda hep güzel şeyler oluyor zaten değil mi :) aklıma gelmemişti bu çok teşekkurler.
acaba gece elbisesi türünde birşeyler için nereye bakmalıyım? ileride düğün vesaire olduğunda gerekecek te :)
zara ve ya mango var biliyorum da oralar da güzel de hep standart şeyler oluyor herkesin üstünde bir de moda olanı yapıyorlar oysa o tip elbiseler klasik olması moda sorunu olmaması daha iyi..

Son düzenleme:
gece elbisesi için romana bakabilirsin...butik mağazalarda da aslında çok hoş kimsede olmayan şeyler oluyor....

roman.. evet gerçekten çok şık şeyler var orada...önerin için çok teşekkurler canım :)

bence çok abartılı olmayın sade şık ve zarif görüneceğiniz bir takım olabilir

spor şık bir elbise gayet hoş olur..mango ve zarada bu sezon çok hoş elbiseler var...tabi yaşınızı tarzınızı bilmeden söylüyorum...çok klasik olmamak lazım bence.kot vs kadarda gayri resmi olmamalı...umarım güzel geçer..:ecrin_bebek:

bence en gösterişli gelin olmalı... fazla iddialı olmanız hoş olmayabilir sanki kıskanıyormuş gibi. herkes yerini bilmeli bence bu gibi durumlarda. nişan onun nişanı, siz kendi nişanınızda zaten gecenin yıldızı olmuştunuz :)

bencede gelin gösterişli olmalı hani biraz ortama da bağlı kanımca ne giyinileceği...evdede olsa çokk şıkk olabilir veya çokk sade olabilir orası biraz geline falan sorarsan daha iyi bilirsin diye düşünüyorum ama şu tarz elbiseler hem her ortama gidiyor hem daha sonrada rahat rahat giyme imkanın olabiliyor...
vsslimmer.jpg

V284722.jpg

edressme_2043_49597729

evalongoria_karenmillen.jpg

Back
X