- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Ya bir de hiç birini giyemedi kız, kilo aldı, sonra tarlada çalıştı vsAyy ne büyük görgüsüzlük
Bide sanki bu gelinler yeni doğmuş bebek de gardrop yapıyorlar en baştan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bir de hiç birini giyemedi kız, kilo aldı, sonra tarlada çalıştı vsAyy ne büyük görgüsüzlük
Bide sanki bu gelinler yeni doğmuş bebek de gardrop yapıyorlar en baştan![]()
Al işte sana asıl dramYa bir de hiç birini giyemedi kız, kilo aldı, sonra tarlada çalıştı vs
Maalesef insanin cevresi öyle olunca insanin anneside dönüp "senin neyin eksik" diyebiliyor insana.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Bir de sergiliyorlar o donlarıYa ben evlenmeden önce kendim çıktım dedim kızım muvahhis git üstüne başına azcık usturuplu bişey iler al bi sürü düğün var kot pantolon gömlek tunik hırka noluyoz![]()
2 tane şık tunik 1 tane de elbise aldım onları da 1 er kez düğünde giydim öyle dolap bekliyor.
Yani demem o ki kaç yaşındasınız dolabını boş mu da böyle alışveriş isteğiniz var?
Bi de kocasıyla giyeceği donu kaynanasıyla seçip alan bi tayfa var. Adet adı altında resmen özel hayata taciz yani. Ay oğlum da şunu sever bakayım sutyenin dolgulu mu senin ona göre seçelim hııı bu senin tipine yakışır alalım.
E o zaman ayrilin istediğinizi alan eş ailesi bulunGardırop düzsünler demiyorum ama 1 tane alsın demesi canımı sıktı. Herşeyde az olsun kısıyım diye uğraşıyor bide takı alcaktık ben bileklik istemiştim nişan için almasın diye sorun çıkardı onuda almadım
Bunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
Ay bi de o var tabi o kadar alındıysa gösterilecek. Üzerinde boy boy cıbılık manken resimli kutular kırmızı kurdeleyle eve geliyor.Bir de sergiliyorlar o donları.
Bu bir dram aslında,Allah'tandır benim ki sergileyelim diye tutturmadıAy bi de o var tabi o kadar alındıysa gösterilecek. Üzerinde boy boy cıbılık manken resimli kutular kırmızı kurdeleyle eve geliyor.
Ya düşünsene kocandan önce kaynanan öğreniyor memen orijinalde büyük mü küçük mü![]()
Ayyy deme öyle o benimYa ben evlenmeden önce kendim çıktım dedim kızım muvahhis git üstüne başına azcık usturuplu bişey iler al bi sürü düğün var kot pantolon gömlek tunik hırka noluyoz
2 tane şık tunik 1 tane de elbise aldım onları da 1 er kez düğünde giydim öyle dolap bekliyor.
Yani demem o ki kaç yaşındasınız dolabınız boş mu da böyle alışveriş isteğiniz var?
Bi de kocasıyla giyeceği donu kaynanasıyla seçip alan bi tayfa var. Adet adı altında resmen özel hayata taciz yani. Ay oğlum da şunu sever bakayım sutyenin dolgulu mu senin ona göre seçelim hııı bu senin tipine yakışır alalım.
Benimki almadı ki aldırmadım. Zorla 1 tane hırka aldırdı sadece. Dedim ben hoşlanmam böyle şeylerden ihtiyacım da yok sağolun. Zaten aileler uzaktı 1 hafta tanışma söz nişan oldu akşamına tanıştığım kadına hadi bana don al mı diyim (şimdi alır amaBu bir dram aslında,Allah'tandır benim ki sergileyelim diye tutturmadı.
Vallahi ne lazımsa ben de gittim kendim aldım.Hangi çağda yaşıyoruz ya,kayinvalidem benim kırmızı donumu almak zorunda değil ki☺.Benimki almadı ki aldırmadı. Zorla 1 tane hırka aldırdı sadece. Dedim ben hoşlanmam böyle şeylerden ihtiyacım da yok sağolun. Zaten aileler uzaktı 1 hafta tanışma söz nişan oldu akşamına tanıştığım kadına hadi bana don al mı diyim (şimdi alır ama)
Sonra sağolsun düşünmüş eşimin hesabına epeyce para göndermişti. muvahhis istemedi belki çekinmiştir düğün öncesi beğendiği bir şey olur benden hediye kabul etsin kendine alsın demişti.
Ama bu çok daha mantıklı. Ben her şeyi internetten almıştım eşimle seçmiştik biz de :)Ayyy deme öyle o benimYalnız biz eşimle seçtik, baktık iki anne kıyın kıyın kaçmışlar dışarı
![]()
Bu soğukluk hep devam edecektir evlensen bile. Eşimin ailesi de aynı böyleydi arayıp sormaz bisey bilmiyoruz derlerdi yersen. Bir çeyrek bile takmadılar. Bende bişey istemedim çarşı takı falan çünkü biz ödücektik sonrasında. Eşim ev peşinatı verdi bizde eşyaları aldık ufak tefek düğün masrafına yardım ettik evlendik. Şimdi kimsenin birşeye karışmaya hakkı yok tek kelime edemiyorlar. Azıcık aşım ağrısız başım ohhBunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
bırak şimdi kırmızı donu, millet kendine bir dolap yazlık kışlık aldırıyormuşVallahi ne lazımsa ben de gittim kendim aldım.Hangi çağda yaşıyoruz ya,kayinvalidem benim kırmızı donumu almak zorunda değil ki☺.