- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek anneleri not alın:
1. Geline nişan alışverişinde 10 yıllık yazlık ve kışlık tüm ihtiyaçları karşılancak
2.Geline ev, araba, kilosunca altın yapılacak
3. Ev düğünden önce gelinin zevkine göre a-z ye döşenecek
4. Düğün cırağan sarayında yapılacak, malum prenses alıcaksınız ne öyle fakir gibi düğün salonu falan
5. Nişanlıyken hergün aranıp hal hatır bir eksiği varmı diye sorulacak- evlenince asla aranmayacak. Evlerine hele hiç gidilmeyecek. Mümkün mertebe şehir hata ülke terkedilecek. En iyisi düğünün ertesi ölmek hata.
siz arayın. belkı bız buyuğuz trıbıne gırıp aramıyorlardır. mont için degil ama arayı ısıtmak için. o mont kafasını geçin bikere zatenBaşkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
Bizimki tenekeKukun altindanmi yapildi kizim? Insanlar sana niye mont don ayakkabi alsin?
Yahu hani errrkkekkktiiii çükü vardı kıymetliydiiii kaynana olacağıdım ben nereden çıktı bunlarİşiniz zor umarım birikime başlamışsınızdır ultrasonda erkek olacağını öğrendiniz gün
Üzgünüm dostumYahu hani errrkkekkktiiii çükü vardı kıymetliydiiii kaynana olacağıdım ben nereden çıktı bunlar![]()
Erkek anneleri not alın:
1. Geline nişan alışverişinde 10 yıllık yazlık ve kışlık tüm ihtiyaçları karşılancak
4. Düğün cırağan sarayında yapılacak, malum prenses alıcaksınız ne öyle fakir gibi düğün salonu falan
5. Nişanlıyken hergün aranıp hal hatır bir eksiği varmı diye sorulacak- evlenince asla aranmayacak. Evlerine hele hiç gidilmeyecek. Mümkün mertebe şehir hata ülke terkedilecek. En iyisi düğünün ertesi ölmek hata.
Soğuk değiller bence, bence korkuyorlar. Buna selam versek bi mevsimlik gardrop borcuna giricez diye korkuyorlar haklı olarakBaşkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
Herşey oğlunuzun mutluluğu içinBir oğlum var.
Beyime söyleyeyim şimdiden biriktirmeye başlayalım, iş başa düştü.
İkimizin kazancı bu ekonomik şartlarda, tüm bunları biriktirmeye yetmez; beyim geceleri çıkar artık mecbur.
Adamın kaderinde 34ünden sonra kötü yola düşmek varmış deriz biz de naapalım.
Herşey oğlunuzun mutluluğu için
Hem doğurmadan düşüncektiniz bunları
İlerde kraliyet ailesinden gelininiz olacak onamı sordunuz fakir olurken.
Erkek anneleri not alın:
Hep bu kadar gerizekali olabilirler mi acaba diye düşünüyordum.Tv.de programlar var. “Gelinim Mutfakta, Gelinim Olur musun, Gelin Kaynana Seda’ya Gelin..” Kurgu sanıyordum ben onları. Meğer sahiymiş![]()
Mont?Oğlumu öğretem de gelingile kaçsın bari.
Olmuyo mu öyle?
Covit testi yapıyorlar.konu kalabalık bu saatte devlet hastanesi test yapıyor mu bilen var mı?