Niye senin aile tarafin eski yeni karışık eşyalı evde kalırken sorun olmuyorsa başkaları ogun girip çıkınca hoşunuza gitmiyorMerhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Yorumlara cevaben;
Arkadaşlar bu evde yaşanıyor zaten sıfır bi ev değil biz zaten beraber yaşıyoruz nişanlımla eşyayı evi sakındığımız bi durum değil.Hani el değmemiş eşyalar sıfır değil benim bekarlıktan kalmada var yenide aldık ama eksikler var o yüzden yoksa yeni ev bizimkiler giriyor onlar aman giremez demiyorum ben.erkek tarafının bakacağı tarzda süslü gelin evlerinden değil