- Konu Sahibi sonsuzask55
ok ciciler gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yıllık bir tekstilci olarak tavsiyem modellerin kendini göstersin çizdiklerin güzel dursun istiyorsan önce bir süliyet bul ona uygula modellerini
not -süliyetten kastım genelde ünlü modacıların bile kullandıgı çizgi manken
woowwwwww hepsi süper ama abiye tarzdakiler harika....![]()
çok güzeller banada bi çizim yaapabilsen terziye diktirsem ya özel günlerde resmi kıyafet tarzında değişk ve şık bişy istiyorum zayıfım daha kilolu gösterick bişy..ve abieyelrdede de uzun katlı şekilde şık bişy çizebilirsn sevinirim..
Harika ötesi ya, süper..Ençok 0821 sayılı resimdeki sağdaki elbiseyi beğendim:)Sade ve hoş.
şu üzerinde balonlar olan uzun elbiseyi çoook sevdim ben
bi an hayal ettim giydiğimi..
çok güzel![]()
çok güzelleerr :) özellikle şu başta 3. resimdeki bluze bayıldım keşke bunları üretebilsen de alıp giysek :)
canım sana tavsiyem el yüz çizmektense kıyafeti vucut hatlarına daha uygun çizmeye uğraş. sürekli elin kıyafeti karalasın. kıyafette kullanmak istediğin kumaşları ve detayları çiziminden anlayabilelim.
Canım fikirlerin çok güzel ve özgün ama çizimlerin eğitim istiyor ve bu eğitimi almaya değer.Madem bu kadar emek veriyorsun,arkasını da getir bence.