gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

25 yıllık bir tekstilci olarak tavsiyem modellerin kendini göstersin çizdiklerin gözel dursun istiyorsan önce bir süliyet bul ona uygula modellerini
not -süliyetten kastım genelde ünlü modacıların bile kullandıgı çizgi manken

Son düzenleme:
25 yıllık bir tekstilci olarak tavsiyem modellerin kendini göstersin çizdiklerin güzel dursun istiyorsan önce bir süliyet bul ona uygula modellerini

25 yıllık bir tekstilci olarak tavsiyem modellerin kendini göstersin çizdiklerin güzel dursun istiyorsan önce bir süliyet bul ona uygula modellerini

haklısın canım bunlar zaten amatörce çizimlerdi :15:

çok güzeller banada bi çizim yaapabilsen terziye diktirsem ya özel günlerde resmi kıyafet tarzında değişk ve şık bişy istiyorum zayıfım daha kilolu gösterick bişy..ve abieyelrdede de uzun katlı şekilde şık bişy çizebilirsn sevinirim..

mesajı yeni gördüm tatlım netim yoktu sende benim gibi zayıflıktan şikayetçisin galiba bende hafif kilolu gösterecek şeyler seviyorum alıyorum genelde tabiki çizmekten mutluluk duyarım ne demek ama bu mesajı yazalı olmuş baya hala geçerliyse tabi:16::16:

canım sana tavsiyem el yüz çizmektense kıyafeti vucut hatlarına daha uygun çizmeye uğraş. sürekli elin kıyafeti karalasın. kıyafette kullanmak istediğin kumaşları ve detayları çiziminden anlayabilelim.

canım sana tavsiyem el yüz çizmektense kıyafeti vucut hatlarına daha uygun çizmeye uğraş. sürekli elin kıyafeti karalasın. kıyafette kullanmak istediğin kumaşları ve detayları çiziminden anlayabilelim.

teşekkürler tatlım tavsiyeni dikkate alıcam :16::16::16:

Canım fikirlerin çok güzel ve özgün ama çizimlerin eğitim istiyor ve bu eğitimi almaya değer.Madem bu kadar emek veriyorsun,arkasını da getir bence.

Ellerine saglık harikalar yerınde olsam begendıklerımı gunluk gıyılebıleceklerı dıktırırdım ;))

Back
X