kesinlikle taç derim yani benim sac modelimde bu tarzdaydı taç çok yakışmıştı tacsız prenses olurmu hiç bu arada hayırlı olsun allah pişman etmesin
bence ilk sıradaki çok güzel hepsi çok güzel aslında ama bende kararsız kaldım galiba 1. sıradaki yada 2.sıradaki
kesinlikle tac kullanmalısın çiçegi ve taraklıyı herhangi bir yakının düğününde bile takarsın ama taç takamazsın senn en özel günün özel olmalı bence
ben de aynı konudan muzdaribim.7 eylülde düğünüm var.gelinliğim fransız güpürlü.karar veremiyorum taç mı çiçek mi diye.abartılı taçları sevmiyorum ama fotoğraftaki saç ve taç güzelmiş :)
Kızlar selam. benim saç modelim aşağıdaki gibi olacak yukardaki dağınık topuz ve önlerden falan azcık saç çıkacak... Sizce modeldeki gibi taç mı takmalıyım yoksa çiçek mi olsun? gelinliğim dantel güpürlü olacak. kolye küpe takımım da parlak taşlı....
Eki Görüntüle 721209
yardımlar için teşekkürler kızlar çok iyi oldueylülcüm düğün 1 ve 5 temmuzda yani iki yerde iki düğün olacak çok az kaldı ya....
Ayakkabının altına bizi de yazsana
Çok güzel bi'gelin, çokta güzel bi'yuvan olur inşallah
Aslına bakarsan KK kızları diye yazmayı düşünüyorumevlilik düşünen sitenin tüm kızları için uğur getirir belkim
Çok sağol canıminşallah hepimiz dilediği gibi bi evlilik sürer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?