• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başı ve tacı yardım!

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar selam. benim saç modelim aşağıdaki gibi olacak yukardaki dağınık topuz ve önlerden falan azcık saç çıkacak... Sizce modeldeki gibi taç mı takmalıyım yoksa çiçek mi olsun? gelinliğim dantel güpürlü olacak. kolye küpe takımım da parlak taşlı....

Eki Görüntüle 721209

kesinlikle taç derim yani benim sac modelimde bu tarzdaydı taç çok yakışmıştı tacsız prenses olurmu hiç bu arada hayırlı olsun allah pişman etmesin

kesinlikle taç derim yani benim sac modelimde bu tarzdaydı taç çok yakışmıştı tacsız prenses olurmu hiç bu arada hayırlı olsun allah pişman etmesin

aminnn canım sağolasın :) ya çiçek aslında doğal ve kibar görünüyor ama benim saçıma gitmeyebilir düşebilir. kabarık ve kıvırcık saçlarım var hareket etsem düşer gibi :1: değilse şuradakilerden birini kesin alırdım: NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750 ama taraklı modeller böyle bi saç modeline gitmez sanırım :26:

peki bunlardan hangisi sence?
$82625074_tn50_0.webp$84884358_tn50_0.webp$GELIN-TACI-SWAROSKY-TASLI-quot-DOKUM-quot-TAC__84884220_0.webp$GELIN-TACI-SWAROSKY-TASLI-quot-DOKUM-quot-TAC__85507783_0.webp

Son düzenleme:
bence ilk sıradaki çok güzel hepsi çok güzel aslında ama bende kararsız kaldım galiba 1. sıradaki yada 2.sıradaki

kesinlikle tac kullanmalısın çiçegi ve taraklıyı herhangi bir yakının düğününde bile takarsın ama taç takamazsın senn en özel günün özel olmalı bence

ben de aynı konudan muzdaribim.7 eylülde düğünüm var.gelinliğim fransız güpürlü.karar veremiyorum taç mı çiçek mi diye.abartılı taçları sevmiyorum ama fotoğraftaki saç ve taç güzelmiş :)

bence ilk sıradaki çok güzel hepsi çok güzel aslında ama bende kararsız kaldım galiba 1. sıradaki yada 2.sıradaki

ben de en çok birinciyi beğendim sanırım :31:

kesinlikle tac kullanmalısın çiçegi ve taraklıyı herhangi bir yakının düğününde bile takarsın ama taç takamazsın senn en özel günün özel olmalı bence

kesinlikle canım haklısın...

ben de aynı konudan muzdaribim.7 eylülde düğünüm var.gelinliğim fransız güpürlü.karar veremiyorum taç mı çiçek mi diye.abartılı taçları sevmiyorum ama fotoğraftaki saç ve taç güzelmiş :)

canım ben de çiçek diye tutturmuştum. benim de gelinliğim seninki gibi. ama takılarımı ve saç modelimi düşününce parlak taşlı çiçek desenli bir taç düşünmeye karar verdim :) boynumdaki kolye ve küpede beyaz altın ve çiçek şeklinde 1-2 parça var... sade bi taç olduktan sonra bence o da şık durabilir :34:

Kızlar selam. benim saç modelim aşağıdaki gibi olacak yukardaki dağınık topuz ve önlerden falan azcık saç çıkacak... Sizce modeldeki gibi taç mı takmalıyım yoksa çiçek mi olsun? gelinliğim dantel güpürlü olacak. kolye küpe takımım da parlak taşlı....

Eki Görüntüle 721209

kır düğünü yapacaksanız çiçek kullanabilirsiniz ama kır düğünü olmayacaksa bu tarz sade daha az taşlı bir taç kullanabilirsiniz çünkü takılarınız dikkat çekici ise taç ile birlikte çok boğabilir gelinliği ama saçı güzel gösteren de bi yer de güzel bir gelin tacıdır diye düşünüyorum :)

Taç ama kraliçe gibi yukarı doğru çoşan modellerden değil de böyle ince zarif bi'şey güzel olur. Gelinliğe sadelik daha çok yakışıyor boynuna da kolye takacağını düşünürsek sadelik iyidir:31:

Canımm bence de taç olmalıı :16: Hayırlısıyla ne zaman düğününn :nazar::16:

3. tacı begendım ben sac modelı de cok hos bu arada mutluluklar

yardımlar için teşekkürler kızlar çok iyi oldu :29: eylülcüm düğün 1 ve 5 temmuzda yani iki yerde iki düğün olacak :34: çok az kaldı ya....

Ayakkabının altına bizi de yazsana:9:
Çok güzel bi'gelin, çokta güzel bi'yuvan olur inşallah:16:

Aslına bakarsan KK kızları diye yazmayı düşünüyorum :9: evlilik düşünen sitenin tüm kızları için uğur getirir belkim :29:
Çok sağol canım :16: inşallah hepimiz dilediği gibi bi evlilik sürer.. :nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben de artık taptaze bir gelinim :13:

gelin başımı ve tacımı size göndereyim belki fikir olur dedim:
$1005205_10151478934401331_1708707228_n.webp

ayakkabımın altındaki kk kızları yazısı silinmiş bu arada :31:
öpüyorum sizi :54:

Çok güzel olmuş canım. Allah mesut etsin.
Ben çiçek düşünüyordum saçım için ama senin konunu okuduktan sonra taç mı taksam acaba diye düşünmeye başladım:)

Çok güzel olmuşsun maaşallah canım. Ayrıca kuaförünü de tebrik ederim gösterdiğin modelin birebir aynısını yapmış, çok hoş olmuş :)

Back
X