• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelın beraber burada dertleselım kımseye acamadıgımız konuları burada konusup asalım

BEYBISIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
1.961
1.162
133
Kırıkkale
Kizlaaar ben 27 yasindayim 4.5 senedir bebegimin yolunu bekliyorum oyle aciyor ki kalbim herkesin bunun da cocugu olmuyor diyebakmalarini istemiyorum dayanamiyorum artik esim bir cocuk sevse kalbim aciyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin canım eminim çok zordur ama sen kimseyi takma kafana yapılması gereken tüm tetkiklerini yap ve uygula sakın umudunu da kaybetme bende 8 aylık evliyim ve altı aydır uğraşıyoruz neden olmadığını da bilmioz herşey gönlünce olsun inşallah canım..

mrb Allah yardımcın olsun zor bir süreç inşallah rabbim isteyen herkese verir.
ben de 27 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor. 2 hafta önce doktra gittik süt hormonum yüksek çıkmış ilaç verdi . rahim filmi çektirdim allahtan bişey çıkmadı ama sitresi mahvetti. şekerim yüksek çıkmış doktorum dahiliyeye gitmemi söyledi onada gittim açlık tokluk kan verdim sonuçlara göre gizli şeker olabilir dedi cuma günü şeker yüklemesi yapıp tekrar tahlil vercem. triodlarım yavaş çalışıyomuş onun içinde ilaç vercem dedi çok bunaldım deştikçe hastalık çıkıyor. İyice hastlıklı oldum . Eşimdede hareketlilik düşükmüş klomen kullanıyor . Acaba bizimde çocuğumuz olurmu . Rabbim tez zamanda verir inşallah :( Offfff gene içim şişti.

Kizlar kendimi gectim artik esim icin uzuluyorum esim 5 kardesler en kucugu biziz abilerinin cocugunu gorunce oyle seviyor ki... belli etmiyorum ama gozyaslarim ilik ilik icime akiyor

Ben hangi derdimi anlatayım bilmiyorum hangisinden başlayayım ama yaz yaz bitmez kimsede okumaz zaten uzun diye 5,5 yıllık evliyim hala tık yok 3 tüp bebek denemesinin sonucu negatif bende bir sorun görünmüyor du 1 seneye kadar eşimde sayı morfoloji hareket sorunu vardı ama nedense tüp bebekle bile hamile kalamıyorum nedenini hiç kimse bilmiyor bende son bir senedir kafaya taka taka tiroid hastası oldum sağolsunlar kaynanamların sayesinde küçük eltim yeni doğum yaptı görümcem yeni hamile büyük eltimin zaten var bir tek benim yok eşim çocuk delisi komşunun kızını istiyor benden getirde seveyim diye yeğenlerine zaten o kadar düşkün ki anlatamam bende onu öyle gördükçe mafoluyorum çok üzülüyorum geliyor işten bir sessizlik, ıssız odalar, boş ev tat yok tuz yok hayatımızda öyle kendi kendine tv net derken uyku saatini zor bekliyor erkenden uyumak istiyor nedeni anlamsız boş bir hayat of of of of of ne zaman bitecek ALLAH ım bu sıkıntılar bilmiyorum ALLAH en kısa zamanda evlerimizi çocuklarla doldurur inşallah :((((((((((((((((((((((((((((

Ben hangi derdimi anlatayım bilmiyorum hangisinden başlayayım ama yaz yaz bitmez kimsede okumaz zaten uzun diye 5,5 yıllık evliyim hala tık yok 3 tüp bebek denemesinin sonucu negatif bende bir sorun görünmüyor du 1 seneye kadar eşimde sayı morfoloji hareket sorunu vardı ama nedense tüp bebekle bile hamile kalamıyorum nedenini hiç kimse bilmiyor bende son bir senedir kafaya taka taka tiroid hastası oldum sağolsunlar kaynanamların sayesinde küçük eltim yeni doğum yaptı görümcem yeni hamile büyük eltimin zaten var bir tek benim yok eşim çocuk delisi komşunun kızını istiyor benden getirde seveyim diye yeğenlerine zaten o kadar düşkün ki anlatamam bende onu öyle gördükçe mafoluyorum çok üzülüyorum geliyor işten bir sessizlik, ıssız odalar, boş ev tat yok tuz yok hayatımızda öyle kendi kendine tv net derken uyku saatini zor bekliyor erkenden uyumak istiyor nedeni anlamsız boş bir hayat of of of of of ne zaman bitecek ALLAH ım bu sıkıntılar bilmiyorum ALLAH en kısa zamanda evlerimizi çocuklarla doldurur inşallah :((((((((((((((((((((((((((((
canım derdin gerçekten büyük,ancak derdi veren dermanı da verir, denemekten vazgeçmeyin,bu arada da beslenme alışkanlıklarınıza çok dikkat edin,o kadar etkisi ve zararı var ki şaşarsın...dilerim en kısa zamanda bir evladın olur,olmazsa da sakın kendini ksik,ezik ve suçlu hissetme,bizim bir topik var gelsene oraya,"biz anne olmak isteyenlerin topiği" gibi bir adı vardı...

Canim benim hic uzulme RABBIM o kadar buyuk ki elbet bizede o duyguyu yasatir kafana takma yoksa hormonlarin iyice bozulur Allah ne guzel demis sabredenleri mujdele cunku ben sabredenlerle beraberim diye

canım derdin gerçekten büyük,ancak derdi veren dermanı da verir, denemekten vazgeçmeyin,bu arada da beslenme alışkanlıklarınıza çok dikkat edin,o kadar etkisi ve zararı var ki şaşarsın...dilerim en kısa zamanda bir evladın olur,olmazsa da sakın kendini ksik,ezik ve suçlu hissetme,bizim bir topik var gelsene oraya,"biz anne olmak isteyenlerin topiği" gibi bir adı vardı...

canım nerde o topik ben bulamadım hangi konu da ekli

Canim benim hic uzulme RABBIM o kadar buyuk ki elbet bizede o duyguyu yasatir kafana takma yoksa hormonlarin iyice bozulur Allah ne guzel demis sabredenleri mujdele cunku ben sabredenlerle beraberim diye

Bozulan bozuldu zaten mart ayından beri yani tüp bebek tedavisinden sonra ilaçsız adet olamadım o arada hipertiroid oldum yaş 30 oldu evlilikte 6.yılın içindeyim yok yok ne umut var ne de bir ışık hayata tamamen küsmüş durumdayım ALLAH ım dert veripte derdini aratmasın kendime mi üzüleyim etrafımdaki gzkalıları mı o kadar bilinçsiz insan var ki anlatamam bana söylenenleri bir duysanız birde bunu söyleyenlerin sizin dostunuz zannetiğiniz sırdaşınız sandığınız en yakınınızdaki insanlar komşum arkadaşım sırdaşım kardeşim ablam annem olduğunu zannetiğim kişiler ne yapacağımı bilmiyorum bende ALLAH ıma sığındım dua ediyorum kursa gidiyorum orada hocalarımla dertleşiyorum en azından manevi terapi alıyorum kendimi orada daha iyi hissetmeye çalışıyorum eve geldiğimde yine aynı duygular yine aynı hisler of of of of bıktım bu sessizlikten mevlam duy sesimi ne olursun

canım nerde o topik ben bulamadım hangi konu da ekli

"Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı" ana kategorisinde "Gebelik" forumunda "Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı" konusundasınız.

buradayız canım,başaranlara birlikte seviniyor.başaramayanları birlikte yüreklendiriyoruz...hadi gel bekliyoruz :)

Back
X