Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım derdin gerçekten büyük,ancak derdi veren dermanı da verir, denemekten vazgeçmeyin,bu arada da beslenme alışkanlıklarınıza çok dikkat edin,o kadar etkisi ve zararı var ki şaşarsın...dilerim en kısa zamanda bir evladın olur,olmazsa da sakın kendini ksik,ezik ve suçlu hissetme,bizim bir topik var gelsene oraya,"biz anne olmak isteyenlerin topiği" gibi bir adı vardı...Ben hangi derdimi anlatayım bilmiyorum hangisinden başlayayım ama yaz yaz bitmez kimsede okumaz zaten uzun diye 5,5 yıllık evliyim hala tık yok 3 tüp bebek denemesinin sonucu negatif bende bir sorun görünmüyor du 1 seneye kadar eşimde sayı morfoloji hareket sorunu vardı ama nedense tüp bebekle bile hamile kalamıyorum nedenini hiç kimse bilmiyor bende son bir senedir kafaya taka taka tiroid hastası oldum sağolsunlar kaynanamların sayesinde küçük eltim yeni doğum yaptı görümcem yeni hamile büyük eltimin zaten var bir tek benim yok eşim çocuk delisi komşunun kızını istiyor benden getirde seveyim diye yeğenlerine zaten o kadar düşkün ki anlatamam bende onu öyle gördükçe mafoluyorum çok üzülüyorum geliyor işten bir sessizlik, ıssız odalar, boş ev tat yok tuz yok hayatımızda öyle kendi kendine tv net derken uyku saatini zor bekliyor erkenden uyumak istiyor nedeni anlamsız boş bir hayat of of of of of ne zaman bitecek ALLAH ım bu sıkıntılar bilmiyorum ALLAH en kısa zamanda evlerimizi çocuklarla doldurur inşallah(((((((((((((((((((((((((((
Ben hangi derdimi anlatayım bilmiyorum hangisinden başlayayım ama yaz yaz bitmez kimsede okumaz zaten uzun diye 5,5 yıllık evliyim hala tık yok 3 tüp bebek denemesinin sonucu negatif bende bir sorun görünmüyor du 1 seneye kadar eşimde sayı morfoloji hareket sorunu vardı ama nedense tüp bebekle bile hamile kalamıyorum nedenini hiç kimse bilmiyor bende son bir senedir kafaya taka taka tiroid hastası oldum sağolsunlar kaynanamların sayesinde küçük eltim yeni doğum yaptı görümcem yeni hamile büyük eltimin zaten var bir tek benim yok eşim çocuk delisi komşunun kızını istiyor benden getirde seveyim diye yeğenlerine zaten o kadar düşkün ki anlatamam bende onu öyle gördükçe mafoluyorum çok üzülüyorum geliyor işten bir sessizlik, ıssız odalar, boş ev tat yok tuz yok hayatımızda öyle kendi kendine tv net derken uyku saatini zor bekliyor erkenden uyumak istiyor nedeni anlamsız boş bir hayat of of of of of ne zaman bitecek ALLAH ım bu sıkıntılar bilmiyorum ALLAH en kısa zamanda evlerimizi çocuklarla doldurur inşallah(((((((((((((((((((((((((((
canım derdin gerçekten büyük,ancak derdi veren dermanı da verir, denemekten vazgeçmeyin,bu arada da beslenme alışkanlıklarınıza çok dikkat edin,o kadar etkisi ve zararı var ki şaşarsın...dilerim en kısa zamanda bir evladın olur,olmazsa da sakın kendini ksik,ezik ve suçlu hissetme,bizim bir topik var gelsene oraya,"biz anne olmak isteyenlerin topiği" gibi bir adı vardı...
Canim benim hic uzulme RABBIM o kadar buyuk ki elbet bizede o duyguyu yasatir kafana takma yoksa hormonlarin iyice bozulur Allah ne guzel demis sabredenleri mujdele cunku ben sabredenlerle beraberim diye
canım nerde o topik ben bulamadım hangi konu da ekli