Gelin bozuntusu

Evinizden çikarin.Annenizi bi kaç ay yanınıza alin.
Eğer aynı devam ederse annem çıkın diyecek ama biz kurtarma çabasındayız ayırmak değil biraz evlendiler kendilerine gelsinler bıraksın hergün ennesine gitmeyi birde evde artık temizlik yemek yapsın başka bir istenmiyor

Ne işi var ne gücü var bok yerler birde benim kardeşimi onların eline bırakmak istemiyorum annem diyor biraz daha sabredeceğim diyor
HAHAHAHAHHAH napicaksin kardesini onlara birakmayip kendi koynuna mi alacaksin tovbe tovbe. Bak oyle ya da boyle adam evlenmis. Evlendiginde birinci ailen esin cocugun olur, ikinci ailen ise annen baban olur. Belli ki adam memnun, cingene mingene saygi duymayi ogrenmelisiniz acilen. Ayrica bir de gelini dinlemek, gelin hanim lutfen burayi okuyorsaniz sizi de duyalim 😂

ev sizin diye siz nasil istiyorsaniz oyle yasasinlar istiyorsaniz sanirim
gelin isterse hergun annesine babasina gidee buna siz karisamazsiniz
annenizi uzduklerini dusunuyorsaniz uygun bir dille soylersiniz kendi evlerini acarlar

Üslup çok çirkin ve herkesin kendi hayatı kardeşiniz o hanımı seviyor onunla olmak istiyorsa sizi zerre ilgilendirmiyor koyun mesafe gitsin. Bunlar nasıl laflar yahu
Beni zaten ilgilendirmez tabiki hanımını sevecek fakat annesini de ezdirmeyecek değilmi o oturacak temizliği yemeği annemmi yapıcak

Kızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
egıtım durumunuz ne cok merak ettım
kardesınızın esı hakkında duzgun konusun , akrabasınız olmadıgınız yerde bırbırınızı temsıl edeceksınız doguracak kardesınızın genını cogaltacak o yuzden konusurken once had bılın
bır sıkayetınız varsa akıl almak ıstıyorsanız uslubu bu degıl

kıymetlı evınızden cıkarın uzak durun gorusmeyın sorun cozulur

Gelini kvsi yok, bi zahmet insan yediği tabağı da yıkasın, biri yemek yapıyorsa o da evi süpürsün, o evde yaşıyorsa pisliğini de toplasın, "Gelin hizmetçi değil" konusu değil bu, eğer ki vaziyet böyleyse. Kv de onun hizmetçisi değil.

Ayırsınlar evi, kardeşe dokunmayın. Kendi evliliği, ister kılıbık olur ister yılışık.

Kardeşiniz evlenmiş bunu kabullenin!!!
Ve kardesinizim yerinde olsam ayrı eve çıkardım bu kadr sorun olacgaına ki bahsettiğiniz gelin sizin saydıklarınız gibiyse zaten ayrı eve çıkar yakında akıllılık edip merak etmeyin.

ev sizin diye siz nasil istiyorsaniz oyle yasasinlar istiyorsaniz sanirim
gelin isterse hergun annesine babasina gidee buna siz karisamazsiniz
annenizi uzduklerini dusunuyorsaniz uygun bir dille soylersiniz kendi evlerini acarlar
Ne alaka ev benim diye benim annemde o evde yaşıyor işleri yemeği omu yapıcak

Kızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
Gelin bozuntusu da burda gorumce bozuntusu diye konu acmis olmasin🤔Anneniz memnun degilse evleri ayirsin ya da siz yanininiza alin sizle kalsin.Esinizi de doldurun ailesine karsi bir sey diyemesin.Gelin bozuntusundan taktik alin ki avcunuzun icine alin iste.

egıtım durumunuz ne cok merak ettım
kardesınızın esı hakkında duzgun konusun , akrabasınız olmadıgınız yerde bırbırınızı temsıl edeceksınız doguracak kardesınızın genını cogaltacak o yuzden konusurken once had bılın
bır sıkayetınız varsa akıl almak ıstıyorsanız uslubu bu degıl

kıymetlı evınızden cıkarın uzak durun gorusmeyın sorun cozulur
Neden bi konu olunca eğitim durumuna geliyo yani bir doktor çok mu eğitimli çok mu bilen hak vermiyorum bayana ama sizin bu "eğitim"e getirmenize gerek yok

Üslübunuz cok çirkin

Ohooooo linç is coming.

Öncelikle, birinci sorum şu: kızın sülalesinin çingene(!) olduğunu bilmiyor muydunuz? Şu an böyle yeriyorsunuz?
İkinci sorum: kızla uygun bir üslupla konuştunuz mu? (yemek ve temizlik onun görevi değil bu arada)
Üçüncü sorum: Hergün annesine gitmesinde ne gibi bir sorun görüyorsunuz? Ayrı evde olsaydı ve her gün sizin annenizin yanına gelseydi aynı tepkiyi verecek miydiniz?

Şimdilik eyyorlamam bu kadar.
Konu ciddiyse çok komik, şakaysa daha komik. (depresyondayken güldüm yorumlara, iki yudum yüzüm güldü kızlar sağolun)

Back
X