gelin buketim nasıl?

ben çok beğendim. kenarlarına bir sıra yeşil yaprak geçilseymiş belki daha gösterişli olurdu. tebrik ederim bu arada Allah mesut etsin:)

Evet canım tabiki tül ve kurdela olacak sapında ama sorun şuki ortancada renkleri karıştırma durumu olmuyo sanırsam. Çünkü çiçekler yerinden oynamıyo :50: ama denemekte yarar var 2-3 yaprak bozulsa sıkıntı olmaz galiba :34:

bayıldııımmm tam bnm hayalim olan bi buket olmuuşş:)) renkleri karştırmasanızda olurr hayırlı olsun :)

kır düğünü mü?:24::24::24::24::24:

hayır canım ama ben 2 tane çiçek kullancam. Bu gösterdiğim dış mekan çekimlerinde kullanacağım çiçeğim.

Allah mutlu mesut etsin canım :)

Amin canım.

ben çok beğendim. kenarlarına bir sıra yeşil yaprak geçilseymiş belki daha gösterişli olurdu. tebrik ederim bu arada Allah mesut etsin:)

Ben yeşil yaprakları hiç yakıştırmadım hatta çevresinden birkaç tanede çıkardım :9: Teşekkürler yorum için.

Çok beğendim, mutluluklar

Darısı bekarlara canım...

bayıldııımmm tam bnm hayalim olan bi buket olmuuşş:)) renkleri karştırmasanızda olurr hayırlı olsun :)

Beğenmene sevindim canım. İnşallah sen daha güzellerini alırsın :54:

çook hoşmuş canım ve ben renklerine bayıldım süslenince daha da güzel olcaktır eminim:) çiçekleri nerden aldın acaba canm

Bence harika. Sade şeyler daha şık duruyor bence. Renkli olması da resimler açısından iyi.:31:

çook hoşmuş canım ve ben renklerine bayıldım süslenince daha da güzel olcaktır eminim:) çiçekleri nerden aldın acaba canm

Beğenmene sevindim. Çiçekleri Eminönü'nde Şark Han'ın üst katındaki çiçekçiden aldım.

çok güzel çiçeğiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin

Çok teşekkür ederim :34:

Bence harika. Sade şeyler daha şık duruyor bence. Renkli olması da resimler açısından iyi.:31:

Bende sadelikten yanayım ve oldum olası ortancaları severim :1:

Ya çok güzel... Bayılıyorum böyle buketlere...
Altını da beyaz bir şık kurdale ile süsleyebilirsin mesela ;)
Hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar... :16:

Kimse beğenmedi ama siz beğendiniz bana moral oldunuz. Bir an değiştirmeyi düşünmüştüm sizden gelen yorumlarla kendime geldim :1: Çevresine tül geçircem birde kurdele tamamdır :16:

Kimse beğenmedi ama siz beğendiniz bana moral oldunuz. Bir an değiştirmeyi düşünmüştüm sizden gelen yorumlarla kendime geldim :1: Çevresine tül geçircem birde kurdele tamamdır :16:

bugün bende hiç beklemediğim anda hazır gül demeti buldum.. annemin ısrarları sonunda aldım, bişeyler yapıp güzelleştiricez bakalım nasıl olacak :3: bu ortancalardan da vardı baktığım yerde..

Back
X