Gelin çiçeği

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kizlar bir dügüne gittim de, gelin cicegini kim kapicak muhabbeti oldu. Zaten dort kisi ciktik neyse diger kizlar da benden kucuktu hep ben 20 yasindayim neyse cicek benim onume dustu ama egilip de almadim evlenme meraklisi gibi olcak diye ahahaha benden kucuk olan bi kiz aldi. Herkes de dedi senin onune dustu neden almadin yok kismetini kacirdin evde kalcaksin bilmem ne sinirimi bozdular :)) batil biliyorum da ne biliyim niye almadigimi ben de bilmiyorum tamam sacma oldu da. Dogruluk payi var mi yani insanin sinirini bozuyorlar ya

şu özenti davranışlarada sinir oluyorum bizim bi adetimiz geleneğimiz olmadığı için , nedense bizde cok yapmacık duruyo
bence sende hıc kafana takma kanunmuymus almayanın evde kaldıgı

şu özenti davranışlarada sinir oluyorum bizim bi adetimiz geleneğimiz olmadığı için , nedense bizde cok yapmacık duruyo
bence sende hıc kafana takma kanunmuymus almayanın evde kaldıgı
Ben de kalkmayacaktim da iste zorladilar bence de sacma :) yani ben de oyle dedim zaten de insanlar sinir etti

Kiz dusunsene dugunde damatin papyonunu falan attigini? Erkeklerin onu kapmaya calistigini? Hayali bile komik di mi?
Ama ister bati olsun, ister dogu, boyle evlilik, koca meraklisi roller hep kadinlara biciliyor. Ben erkek olsam sahsen dugunde bir cicek icin yarisan kizlari kara listeye alirim, ahanda evlenmis olmak icin evlenecek tipler diye.
SIkma canini boyle bos isler icin. Sen kisiligini, ic dunyani gelistirki, erkekler senin icin kapissin asil.

okadar özenerek saklayacağım düğün hatıram olan gelin ciceğimi sonradan görme batılılılar gibi millete atıcam hahhh!!! boşversene canım sen boyle şeylere takılma. kısmetse yarın evlenirsin değilse kısmettir

ciddi ciddi soruyomusun bu? yani 'dogruluk payi var mi' diye?

evlenırken banada ılla cıcegını at dedıler
cok sacma bence tamamen batıl ınanc bu yuzden evde kalmazsın :)

Eskiden gelin teli verirlerdi bekarlara o noldu ?
Hiçbir çiçeğe kalkmadim, yakalamadim. Saçma sapan şeyler.

Iki tane gelin çiçeğim vardı.
Herkes atmamı bekledi. Nikahta heyecandan ve duygusallıktan unuttum.
"Düğünde bari at" dediler, "yok bugünkü çok güzelmiş" dedim.
Biri Yanıma gelip istedi, "vermem" dedim.
Sanırım bizim Nikaha ve Düğüne gelen tüm bekar kızlar evde kalacak.

Eskiden gelin teli verirlerdi bekarlara o noldu ?
Hiçbir çiçeğe kalkmadim, yakalamadim. Saçma sapan şeyler.
Ay evet telli baba diye bisey var birde. Bizim batil inanclar bile batinin batil inancina on basar harbi , al telini git telli babaya, en azindan deniz havasi alirsin, mekan super, ne oyle bir cicek icin 5-10 kiz birbirini cigneyecek

Oyle bi hevesmiski bendeki nisandada gelin cicegi aldim nisan kiyafetime uygun.dugundede yaptirdim..birde gelinlikcim su hani eski bezden simli gelin cicekleri varya ondan hediye etmistiha digerleri guzel ona kiyamam en iyisi su demode olani atayim dedim
Ve 2 dugunum oldu ama o telaseyle hic birini atamadim
Hala icimdedir ya bi gelin cicegi atma torenim olmadi

Bana da kuzenimin nişanında tepsideki tatlıyı boşalt darısı bulaşsın dediler bende hayır ben inanmam böyle şeylere hepsi boş işler batıl inançlar dedim eee şimdi ne oldu ben o tepsiyi boşaltmadım diye evde mi kaldım. Hayır evliyim ve 2 tanede evladım var. Boşver takma böyle boş işlere hepsi müşriklerden kalma boş batıl işler

Ayyyyyyyy cicek hikayesi dogru olsaydi ben evde kalmazdim

Gittigim her dugunde onume, kucagima duser, yakalamasam da zorla beni bulur eeeeee hani nerde hayallerimn erkegi

Hahahaha ben de komşumuzun kızı olan çok sevdiğim bir ablamın nişan kurdelesinden ufak parça yutmuştum. Ondan önce çok kötü ilişkilerden çıktım böyle sevmeyi, sevilmeyi aradığım bir dönem. Aradan 2-3 ay sonra buldum yani sanırım öyle inşallah. (Keramet nişan kurdelesinin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…