Gelin çiçeği

Bak İkimiz de atamamışız.
Sen bana at ben sana atayım.
O demode çiçek değerlensin bari.

Cidden ya cok guldum:)
Bayanlar bir yigin sorumluluk almalarina ragmen uzerin k.validesi e gorumcesi eltisi sulalesi evlilik meraklisi erkeklerde ise hic yokerkek ayakkabisinin altina niye isim yazmiyor ya

Siz anlatınca aklıma 'Kocan Kadar Konuş 'filmindeki Efsun geldi. Yanında erkek arkadaşı (Sinan) var,düğündeler ,Sinan tuvalete gider,gelin anons yapar toplanın diye,kızlar toplanır,o ara evlenme meraklısı olmadığını iddia eden Efsun ,Sinan'ın yokluğunuda fırsat bilerek,oturduğu yerden kalkar,önündeki sandalyeleri sağa sola fırlatmak suretiyle koşar ve oradaki kız topluluğunun ortasına dalıp,çiçeği kapar ama arkasını döndüğünde Sinan ordadır
Ne gülmüştüm bu sahneye
Gerçek hayatta denk gelincede gülüyorum,tuhaf geliyor çiçek kapışmak bana. Bir bakıyorsun şık şıkıdım giyinmiş güzel güzel kızlar ama sıra çiçek kapmaya gelince içlerinden bambaşka birşey çıkıyor adeta

ben bır arkadasın cıcegını yakaladıktan tam bır sene sonra evlenmıstım
zaten yakaladıgım an evleneceksın fılan demıslerdı:)
tamamen tesaduf oldugunu dusunuyorum
benım cıcegımı yakalayan arkadasım 2 yıldır sevgılısı yok en basıt ornek

20 yaşındaymışsınız tutmamanız daha iyi olmuş daha yaşanacak çok şey var. Evlilik yaşına gelene kadar bir çiçek yakalarsınız:) şaka bir tarafa evlilik kadar önemli bir olay bir çiçeğe bağlı olabilir mi sizce? Her düğünde on kadından biri çiçek tutabildiğime göre geri kalan 9 kadın evlenemiyor mu? Bu hesaba göre evlenenlerin sayısı gittikçe azalmalı.

Ben gelin çiçeğimi atacakken sıraya kp in dul halası ve onun bekar oğlu da girdi, çiçeği hala kaptı düğünden 1 sene sonra bekar olarak öldü

kız sen yapmışsın ayağına gelen kısmeti tepmişsin ya

üzgünüm artık ömrün hep böyle geçecek dersem de inanma

Heyyyyooo yakaladım
Şimdi de ben sana attım, sen de tutup Hatıra niyetine saklayabilirsin
Her İkimiz de evli olduğumuza göre şu an bu konuyu okuyanlar bekarlar da evde kalmış olacak
Evet sanalda olsa attim tutan sen oldun,firsati kacirdilar
hadi bende tuttummmmm ohh icimizde ukte kalmamis oldu

Ben evlenirken kardeşimin 3 yıllık beraberliği vardı ve çiçeği kardeşim tuttu. Sonra ne mi oldu? Düğünden bir sene sonra ayrıldılar,çocuk başkasıyla evlendi,kardeşim hala bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…