İşsizim eşim bunu çok takıntı yapıyor ve hergeçen gün benden uzaklaşıyor çok üzülüyorum il arıyorum ama 1yaşında bebeğim var onu bırakmak istemiyorum ne yapayım kızlar ben yaa
Bilmiyorum ki soğunuyormuş baksanıza neden bize ilgi göstermiyorsun dediğim için bana senden soğuyorum dediMesleğiniz ne? Eşin neden diretiyor bukadar bebek daha küçükken?ayrıca bu sebepten insan eşinden soğur muymuş? Maddi olarak zor durumda mısınız?
Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyorValla ben de işsizim ama bunu sorun haline getiren yine benim.
Eşimin bunu sorun haline getirmeye hakkı yok.
Ayrıca minnacık bebeginiz var. Onu niye düşünmüyor.
Evin gelir giderine karşı yetersiz mi maaşı ?
Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Gelmez mi diyorum zaten sen normal değilsin bi erkek karısı evde olsun ister anlamıyorum seni diyorum sen ne söylersen söyle umrunda değil adamınMillet çalışan karısının işinden,evde olmamasından,çok para kazanmasından şikayet eder
Şaşırtıcı bi durum ama hoş değil.. Size garip gelmiyo mu bu tutumu?
Benimkindende düştü ama ne yapayım elimden bişey gelmiyorMaddi durumunuz iyimis ..eee adamin derdi neymis? Hem bebeginizde var.
Benim gözümden düserdi esim böyle calis calis diye diretseydi. Zor durumda olsaniz neyse ama böyle yapmasi igrenc.
Baska bir derdimi var acaba ?
Düzeni bozulduğu için, sizin ailenizin yaşadığı şehre geldiği için belki sinirinden yapıyodur dediğiniz gibi.. Çünkü hiç normal değil ama koca sizin tabi huyunu suyunu siz bilirsiniz Allah yardımcınız olsun :)Gelmez mi diyorum zaten sen normal değilsin bi erkek karısı evde olsun ister anlamıyorum seni diyorum sen ne söylersen söyle umrunda değil adamın
Teşekkür ederim yorumunuz için doğru tespit ama zorlmadım ki kendide istedi ama hayat tarzlarımız farklı buda çok etkiliyorDüzeni bozulduğu için, sizin ailenizin yaşadığı şehre geldiği için belki sinirinden yapıyodur dediğiniz gibi.. Çünkü hiç normal değil ama koca sizin tabi huyunu suyunu siz bilirsiniz Allah yardımcınız olsun :)
İşsizim eşim bunu çok takıntı yapıyor ve hergeçen gün benden uzaklaşıyor çok üzülüyorum il arıyorum ama 1yaşında bebeğim var onu bırakmak istemiyorum ne yapayım kızlar ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?