Gelin dertleşelim biraz çok canım sıkkın

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
İşsizim eşim bunu çok takıntı yapıyor ve hergeçen gün benden uzaklaşıyor çok üzülüyorum il arıyorum ama 1yaşında bebeğim var onu bırakmak istemiyorum ne yapayım kızlar ben yaa

Mesleğiniz ne? Eşin neden diretiyor bukadar bebek daha küçükken?ayrıca bu sebepten insan eşinden soğur muymuş? Maddi olarak zor durumda mısınız?

Öğretmen im ama yurtdışında okuduğum için Türkiye'de çalışamıyorum maddi olarak çok iyi durumumuz zorda değiliz ama takıntılı

Valla ben de işsizim ama bunu sorun haline getiren yine benim.
Eşimin bunu sorun haline getirmeye hakkı yok.
Ayrıca minnacık bebeginiz var. Onu niye düşünmüyor.
Evin gelir giderine karşı yetersiz mi maaşı ?

Mesleğiniz ne? Eşin neden diretiyor bukadar bebek daha küçükken?ayrıca bu sebepten insan eşinden soğur muymuş? Maddi olarak zor durumda mısınız?
Bilmiyorum ki soğunuyormuş baksanıza neden bize ilgi göstermiyorsun dediğim için bana senden soğuyorum dedi

Valla ben de işsizim ama bunu sorun haline getiren yine benim.
Eşimin bunu sorun haline getirmeye hakkı yok.
Ayrıca minnacık bebeginiz var. Onu niye düşünmüyor.
Evin gelir giderine karşı yetersiz mi maaşı ?
Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor

Maddi durumunuz iyimis ..eee adamin derdi neymis? Hem bebeginizde var.
Benim gözümden düserdi esim böyle calis calis diye diretseydi. Zor durumda olsaniz neyse ama böyle yapmasi igrenc.
Baska bir derdimi var acaba ?

Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor

Eee sorun ne o zaman.
Kendinin ne haddine ki?
Sonuçta maaşı iyi ihtiyaçları karsilayabiliyor.
Ayrıca mesleğiniz olmadığını farz etsin.
Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu altında olan bir şey. Seni zorlayamaz.

Ciddi bir şekilde karşılıklı konuşun bu konuyu.
Çalışmanizi istemesinde ki ana sebep neymiş?
Ayrıca işsizlik bir uzaklaşma meselesi de olamaz. Bana başka sebepler var gibi geldi.

Sizin ihtiyaclarinizi neden babaniz karşılıyor? Esin duruken

Millet çalışan karısının işinden,evde olmamasından,çok para kazanmasından şikayet eder
Şaşırtıcı bi durum ama hoş değil.. Size garip gelmiyo mu bu tutumu?

İstediğim hiç bir şeyi almıyor Çünki anlamıyorum Ada'mı ne gibi sebep olabilir başka önceden başka bi şehirde yaşıyorduk şimdi annemlerin yanına geldik ondan mı sıkıntı yapıyor acaba bilemiyorum ki sorunda bu ya zaten

Millet çalışan karısının işinden,evde olmamasından,çok para kazanmasından şikayet eder
Şaşırtıcı bi durum ama hoş değil.. Size garip gelmiyo mu bu tutumu?
Gelmez mi diyorum zaten sen normal değilsin bi erkek karısı evde olsun ister anlamıyorum seni diyorum sen ne söylersen söyle umrunda değil adamın

Maddi durumunuz iyimis ..eee adamin derdi neymis? Hem bebeginizde var.
Benim gözümden düserdi esim böyle calis calis diye diretseydi. Zor durumda olsaniz neyse ama böyle yapmasi igrenc.
Baska bir derdimi var acaba ?
Benimkindende düştü ama ne yapayım elimden bişey gelmiyor

Gelmez mi diyorum zaten sen normal değilsin bi erkek karısı evde olsun ister anlamıyorum seni diyorum sen ne söylersen söyle umrunda değil adamın
Düzeni bozulduğu için, sizin ailenizin yaşadığı şehre geldiği için belki sinirinden yapıyodur dediğiniz gibi.. Çünkü hiç normal değil ama koca sizin tabi huyunu suyunu siz bilirsiniz Allah yardımcınız olsun :)

Teşekkür ederim yorumunuz için doğru tespit ama zorlmadım ki kendide istedi ama hayat tarzlarımız farklı buda çok etkiliyor

Bence kendine bahane arıyor. Evlenirken mesleğinizi burada yapamayacağınızı biliyordu neticede. Babanız neden karşılıyor ihttiyaçlarınızı. Bu adam ne yapıyor. Bence siz ondan soğuyun. Üzerine de düşmeyin o kendine bahane arıyor

Allah allah. Ben 9/senedir razı edemedim adamı çalışmama. Vayyy be. Bu erkeklerin hiç orta yolu yok. Ki o kadarda bi elimiz yağda bi elimiz balda olmamasına rağmen. Calissam hiç te fena olmaz durumundayız yanı. Ama bu kadar istememe rağmen Esim böyle bi tutum takınsa itici gelirdi bana.!

Ama sizden daha vahim bi durumu anlatayım. Arkadaşımın kocası çocuk istememiş. Niye demiş arkadaşım ben seni dershaneye gondericem,çalışıp iyi bi okul kazanacaksin demiş. Neden demiş. O da bu eve çift maaş girmesi lazım demiş. Gerçek tende dediğini yaptı. Kız okudu hemde ayrı kaldılar başka bi memlekette. Sonra meslegini de aldı eline çift maasta girdi eve. Şimdi sıra çocukta. Çünkü kadın onun için bi projeydi. Ve projenin son aşamasına geçmek lazım demi!!!!! Haaa unutmadan o bebeğe hamile kalınacak,başarmak zorunda çünkü!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…