cocuga da mı acımıyor? aslında durumunuz hiç kötü değil bebeğiniz biraz buyuyunce ozel okullara bakabilirsiniz.eger özelde de çalışamıyorsanız eşiniz sizden ne bekliyor.ne yapacaksınız özel ders mi vermenizi istiyor.bunu evlenirken bilmiyormuydu.aç gözlü herif para için mi evlenmişÖğretmen im ama yurtdışında okuduğum için Türkiye'de çalışamıyorum maddi olarak çok iyi durumumuz zorda değiliz ama takıntılı
evet adam her projede bu kadar basarılı ise cocuktan sonra ev yat kat projelerine girişir.Ama sizden daha vahim bi durumu anlatayım. Arkadaşımın kocası çocuk istememiş. Niye demiş arkadaşım ben seni dershaneye gondericem,çalışıp iyi bi okul kazanacaksin demiş. Neden demiş. O da bu eve çift maaş girmesi lazım demiş. Gerçek tende dediğini yaptı. Kız okudu hemde ayrı kaldılar başka bi memlekette. Sonra meslegini de aldı eline çift maasta girdi eve. Şimdi sıra çocukta. Çünkü kadın onun için bi projeydi. Ve projenin son aşamasına geçmek lazım demi!!!!! Haaa unutmadan o bebeğe hamile kalınacak,başarmak zorunda çünkü!!!!
Neden ?Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Ay bu nasil adam karisina cocuguna bakmiyor. Esiniz cok mu cimri?Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Canım eyer istemiyorsan çalışma 1 yaşında bebeğin var biraz büyüsün ondan sonra çalışİşsizim eşim bunu çok takıntı yapıyor ve hergeçen gün benden uzaklaşıyor çok üzülüyorum il arıyorum ama 1yaşında bebeğim var onu bırakmak istemiyorum ne yapayım kızlar ben yaa
Bende cimri sandım, anlamadımTuhaf gerçekten, maddi sıkıntınız olsa ve buna istinaden böyle bir talebi olsa anlaşılabilir ama, maddi sıkıntınızda yokmuş. Acaba bebek olduktan sonra tüm ilginizi bebeğinize verdiniz de kendinizi mi saldınız. Sürekli evde, tüm hayatı sadece bebek olan, sosyal ilişkileri olmayan bir kadına dönüştüyseniz belki de eşiniz çalıştığınız takdirde toparlanacağınızı mı düşündü acaba? Yani, sizden soğuması için haklı bir sebep değil ama aklıma bu geldi, maddi sıkıntı bile yokken illa çalış demesinin bir sebebi olmalı
Yuh! Siz bu adamdan soğumadınız mı? Babanız dan utanmıyor mu?Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Bende cimri sandım, anlamadım
Niye evlendin o zaman? Madem kendine müslümansın tek yaşa yani..Ben o"babam karşılıyor ihtiyaçlarımızı" kısmını yeni okudum, ilginçmiş. Bir erkek neden eşinin-çocuğunun ve evinin masraflarını karşılamaz ki? Üstelik kazancı iyiyken...
Niye evlendin o zaman? Madem kendine müslümansın tek yaşa yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?