Gelin dertleşelim biraz çok canım sıkkın

dengesiz adam sizinle mesleğiniz içinmi evli

Öğretmen im ama yurtdışında okuduğum için Türkiye'de çalışamıyorum maddi olarak çok iyi durumumuz zorda değiliz ama takıntılı
cocuga da mı acımıyor? aslında durumunuz hiç kötü değil bebeğiniz biraz buyuyunce ozel okullara bakabilirsiniz.eger özelde de çalışamıyorsanız eşiniz sizden ne bekliyor.ne yapacaksınız özel ders mi vermenizi istiyor.bunu evlenirken bilmiyormuydu.aç gözlü herif para için mi evlenmiş

evet adam her projede bu kadar basarılı ise cocuktan sonra ev yat kat projelerine girişir.

Bende evlenince bir sure calisirim diye dusunuyorum ama kadinlarin esasen evliyken calismasina son derece karsiyim bu zzamaan gercekten kotu evli bekar demiyorlar taciz oluyor iki hem calisip hem anne hemde es olmak yipratiyor ve her nasilsa her tarafa yaranamiyorsunuz ve 40 ta cokuyorlar hem zaten sizin kadin olarak calisma zorunlulugunuz yok biliyorsunuz degilmi? Maddi sorunda yok bebekte kucuk ee beyefendi neyi takinti yapiyor? Hic uzulmeyin sevgili konu sahibesi anneliginizint tadini cikartin gereksiz yere caninizi sıkmayin emzoroyorsaniz sutumuz kesilir ....esinizede guzel guzel anlatin

Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Neden ?
Eşin sizin ihtiyacınıza karışmam mı diyor durumu yok derdim belki ama maaşı çok iyi kendi de parar harcamaz diyosun
Sanırım cimri hemde en aşırısından

Büyük ihtimal sen evlendiğinde de çalışamıyordun eşin bunu bile bile evlenmiş
Şimdi bu kadar tantana yapması bana pek hayra alamet gelmedi hem de evde bebek varken
Çünkü seninde bebeğin de masrafını baban karşılıyor, zaten adamın durumu da iyi, adama batan başka bir şey olmalı
Bu sorunun altından iş değil de başka birisi çıkarsa bence şaşırma

Neden calismani istiyor maddi durumunuz iyiyse? Gerekcesi ne yani? Kimi esim calissin, sosyal olsun evde oturup kadin programlariyla kafayi yemesin, cevresi olsun, konusacak konular bulabilelim vs der kimi ben mi bakacagim sana, ben calisiyorum sen oturuyorsun, somuruluyorum der. Bunlar orneklerdi sadece. Dusuncesi ne calisman konusunda ki?

Allah kolaylik versin. Ama giderlerinizi ailenize yuklemeyin. Bir kadinin ihtiyaclarini, evli oldugu halde hala ailesi karsiliyorsa, kocanin da imkani oldugu halde bunu yapmamasi kabul edilebilir birsey segil. Nicin evli kaliyoruz o zaman? Adam hem sevmeyecek, ilgilenmeyecek sogudum diyecek, ihtiyaclarini bile karsilamayacak... Eee o zaman evli olmanin anlami ne? Birisi bizimle sevissin diye evleniyoruz ya. Oyle olsa sokakta birsuru erkek var tovbe estagfurullah, boyle kocalar insanin agzini bozuyor iste boyle.

ihtiyaclarini BABAN mi karsilio!!
oda adamim diye ortalikda gezio demi pesss valla baska bise demiom

Yok çok iyi hatta zaten para harcadığı yok ki bize kızımla benim ihtiyaçlarımızı babam alıyor
Ay bu nasil adam karisina cocuguna bakmiyor. Esiniz cok mu cimri?
Sizin babanizada yazik adam size bakmak zorunda degil.

Bende çalışmak istiyorum ama eşim olumlu bakmıyo

Senin eş de bi tuhaflık var canım giderlerinizi de baban karsılıyormuş k bakma ama bu adam ne işe yarıyor acaba??

maddi durumu da ıyı ıse neden calısmanızı istıyor ki?

hem siz neden ıhtıyaclarınızı ailenıze aldırıyorsunuz

onun sizden soğumaya hakkı yokm, siz ondan soğuyun bence

İşsizim eşim bunu çok takıntı yapıyor ve hergeçen gün benden uzaklaşıyor çok üzülüyorum il arıyorum ama 1yaşında bebeğim var onu bırakmak istemiyorum ne yapayım kızlar ben yaa
Canım eyer istemiyorsan çalışma 1 yaşında bebeğin var biraz büyüsün ondan sonra çalış

Tuhaf gerçekten, maddi sıkıntınız olsa ve buna istinaden böyle bir talebi olsa anlaşılabilir ama, maddi sıkıntınızda yokmuş. Acaba bebek olduktan sonra tüm ilginizi bebeğinize verdiniz de kendinizi mi saldınız. Sürekli evde, tüm hayatı sadece bebek olan, sosyal ilişkileri olmayan bir kadına dönüştüyseniz belki de eşiniz çalıştığınız takdirde toparlanacağınızı mı düşündü acaba? Yani, sizden soğuması için haklı bir sebep değil ama aklıma bu geldi, maddi sıkıntı bile yokken illa çalış demesinin bir sebebi olmalı

Bende cimri sandım, anlamadım

Yuh! Siz bu adamdan soğumadınız mı? Babanız dan utanmıyor mu?
Maddi durumu çok iyi ama ben sana paramı yedirmeme getirmiş olayı. Bari kızınızın ihtiyaçlarını o alsın ya, babanızın parasını yedirmeye alıştırmayın şu adamları.

Ben o"babam karşılıyor ihtiyaçlarımızı" kısmını yeni okudum, ilginçmiş. Bir erkek neden eşinin-çocuğunun ve evinin masraflarını karşılamaz ki? Üstelik kazancı iyiyken...
Niye evlendin o zaman? Madem kendine müslümansın tek yaşa yani..

Niye evlendin o zaman? Madem kendine müslümansın tek yaşa yani..

Şimdi bir laf edecektim de neyse durduk yere ban yemeyelim.. Yapamayacaksan evlenme sahiden, istifle paranı kenarda sarılır yatarsın.. Nasıl bir kafa anlamadım, şimdi de hanımı çalıştırıp onun da alacağı paranın hesabını yapıyor vayy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…