gelin destek olarak hedef koyarak sohbet ederk zayıflayalım.Arkadaş arayanlar hadi :)

kızlar nerelerdesinz hanii kilolar yazılmamışşş?? bugnden itibaren neler yiyip içtiğimizi yaptığmz sporları da yazalım braz hareket gelsnnn.

ben de sizn gb hergn tartılıorm bizim de banyoda alt kıyafetnzi çıkarp tartılın derm baya bi fazlalaık yapıor :D ben o kdr şikaytçi değilim hergn tartılmaktan bu beni zinde tutuyr mesela tatlı yediğim gnlerde hiç azalma olmuo bende bunu farkttm artk yememye başladım meyve yiyrm tatlı adına.mesela yemeği kaçırp ertsi gn tartldığmda üzülüorm o gn çok dikkat edp dengeliorm . okula gidene kadr 2 kilo dhaa vermek istiyrm şuan 62.3 üm sizce 2 haftada 2 kilo vereblr mym :D ? babam orda da devam et dedim ki baba ben bugne kdr ilk defa ciddye alıp kilo vermeye başladım o kdr zormuş ki vermek almak çok kolay oysa vermek 3 aydr uğrasıorm. şimdi önüme serseler bi tane ağzıma koymam. bugne kdr ki hatalarım vcudumdan bu şekilde çıkıo hem çok dikkatli besleniorm 2 ana öğn 2 ara öğn hemde 1 saat deli gb spor yapıorm vcudma bu kötülüğü bir daha yapmycamm sizde yapmayn arkadşlar şuan veriorz sakın bırakmaynn !

bugn sabah speacial k yedim sadesini çok güzel tavsiye ederim kızlar. öğlen yemeğinde ne var bilmiorm artk gelnce görcez hala 62.3 üm4 gün içinde 61 li sayılara düşmeliyimmm :(

eee ben de geldiğime göre kadro tamamlandı. hoşbuldum:)
siz çıtırların içinde yaşça büyük kalacağım için biraz size sinir olmayı göze alarak geldim. yok yok sadece 33 yaşındayım. söylemesi bile güzel, 33..:)
boyum 1,67 kilom şu an 63,3 hedefim 57. taliplere açık değilim çünkü evli ve iki erkek sıpa annesiyim, pardon ya kendimi evlilik programında gibi hissettim bi an.
masa başı çalışıyorum, çok hareketli bir hayatım yok. akşamları biraz koşuşturma oluyo işte sıpaların peşinde. çoğunlukla bezgin bekir modundayım. genelde 60 kilo civarında gezerken her ramazan olduğu gibi bu ramazan da kilo aldım ve 64'e kadar çıktım. bu durum psikolojimde ani bir çöküşe neden oldu. çirkinim ben çirkinim şeklinde dolaşıyorum evde. böyle yazınca komik oluyo evet ama aslında hiç de komik değil. cidden...
her neyse şimdi siz çıtırların beni gaza getirmesi için buradayım, artık yaparsınız bi güzellik....
hepimize çıktığımız bu kutsal yolda başarılar diliyorum.

eee ben de geldiğime göre kadro tamamlandı. hoşbuldum:)
siz çıtırların içinde yaşça büyük kalacağım için biraz size sinir olmayı göze alarak geldim. yok yok sadece 33 yaşındayım. söylemesi bile güzel, 33..:)
boyum 1,67 kilom şu an 63,3 hedefim 57. taliplere açık değilim çünkü evli ve iki erkek sıpa annesiyim, pardon ya kendimi evlilik programında gibi hissettim bi an.
masa başı çalışıyorum, çok hareketli bir hayatım yok. akşamları biraz koşuşturma oluyo işte sıpaların peşinde. çoğunlukla bezgin bekir modundayım. genelde 60 kilo civarında gezerken her ramazan olduğu gibi bu ramazan da kilo aldım ve 64'e kadar çıktım. bu durum psikolojimde ani bir çöküşe neden oldu. çirkinim ben çirkinim şeklinde dolaşıyorum evde. böyle yazınca komik oluyo evet ama aslında hiç de komik değil. cidden...
her neyse şimdi siz çıtırların beni gaza getirmesi için buradayım, artık yaparsınız bi güzellik....
hepimize çıktığımız bu kutsal yolda başarılar diliyorum.

hoşgeldinnnn :) gaz vermek bizim işimiz :D :D
bende 3 aydr zayıflama macerası içindeym ve zayfladıkça kendmi çok beğenmeye başladım zira zayıf mıyım hayr :D 1.60 boy 62.3 kilo :D hedefim ise 55. ama bilmiorm zayf olmama rağmen o kadr çok güvenm yerime geldi ki başlarken 72 kiloydum :( şuan gerçekten farklı hissediorm daha önce de söylediğim gb bi daha kendme bu kötülüğü yapmycam ve kilo almycam. istediğim şeyleri giynemiodum resmen . ama şuan çok daha iyiyim. ve kendmi çirkn hssetmiorm. o Yüzden bayanlar kmse bizden güzel bizden fit olmak zorunda değil kendnzi bırakmayın yaşınız ne olursa olsnn.

günaydın çıtırcanlar, ben bu sabah tartıda 62,9'u gördüm:)

dün neler yedim:
sabah 2 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynirle tost, 3 adet siyah zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim kek, 1 dilim börek, şekersiz nescafe. (keki birgün önce akşam arkadaşım yapmıştı ama akşam yemek yerine ertesi gün öğlen yemeyi tercih ettim, böreği de işyerindeki arkadaş getirmiş, çok ısrar etti hatta ikincisini yedirmek için de baya uğraştı ama yemedim. sanırım bana garezi var:)
akşam 2 kepçe tarhana çorbası

peki dün zayıflamak uğruna neler yaptım:
2litreden fazla su içtim. 1 fincan doğadan 7 otlu çay, 1 fincan bergamotlu yeşil çay içtim. akşam yağlanıp streçlenip oflayıp pufladım. saatimi sabah yarım saat erkene kurdum kalkıp iki spor yapayım diye ama telefon çaldıkça erteleyip geri uyudum. olsun, niyet önemli napalım. gece iki kere uyandım su içip yattım. yalnız birinde bi adet siyah üzüm attım ağzıma. aç uyudum ben dün gece aç...haaaa en önemlisi dün öğleden sonra iş arkadaşlarım çekirdek yediler, tüm yoğun ısrarlarına rağmen bir tane bile yemedim. bir de akşam yeni duyduğum bi karışım hazırladım, bu sabah bir bardak ondan içtim. akşam yemeğinde menemen vardı yemedim ve öğlen yemek üzere işe getirdim.

e siz naptınız bakiim...

ya arkadaşlar nereye gittiniz çok çabuk vazgeçtnz yahu...

senin topiğe kaç gündür bakıyorum yoksun canım:43:.diyet bırakılmadı dimi.hani destek olucaktık birbirimize,bende günlüğümde yanlız kaldım ama devam ediyorum yinede.keşke daha aktif olsak burda ne güzel gaza geliyoduk.sayenizde leslieyi öğrendim.çok işime yaradı kilo verirken.:54::54::54:

sevgiler:16:

Son düzenleme:
senin topiğe kaç gündür bakıyorum yoksun canım:43:.diyet bırakılmadı dimi.hani destek olucaktık birbirimize,bende günlüğümde yanlız kaldım ama devam ediyorum yinede.keşke daha aktif olsak burda ne güzel gaza geliyoduk.sayenizde leslieyi öğrendim.çok işime yaradı kilo verirken.:54::54::54:

sevgiler:16:

ya canım ben okula geldim o yzden bayadr yoktum.. Tabikide bırakmadım bi geldim okula herkes o kdr çok iltfat etti ki sormayn en son 61 e düştüm.Hala Yürüyrm artk leslie yerine koşu bandı var burda bi saat yürüyrm.Akşam yemeği yemiorm.Sabah kahvaltı kesin yapıorm öğlen de yiyrm ama akşam süt içiorm badem yiyrm öle geçiştriorm. Herkes şaşkınlık içinde mükemmel bir duygu şu saatten snra asla bırakmam sen naptn nasıl gidior kilo verme durumu . Burda tartı alcam yne yazıcam gelişmeleri tatlm :)

ya canım ben okula geldim o yzden bayadr yoktum.. Tabikide bırakmadım bi geldim okula herkes o kdr çok iltfat etti ki sormayn en son 61 e düştüm.Hala Yürüyrm artk leslie yerine koşu bandı var burda bi saat yürüyrm.Akşam yemeği yemiorm.Sabah kahvaltı kesin yapıorm öğlen de yiyrm ama akşam süt içiorm badem yiyrm öle geçiştriorm. Herkes şaşkınlık içinde mükemmel bir duygu şu saatten snra asla bırakmam sen naptn nasıl gidior kilo verme durumu . Burda tartı alcam yne yazıcam gelişmeleri tatlm :)

bende devam ediyorum canım,bırakmadım.bu sefer kararlıyız ya:1:

10 kilo gitti bile.ama daha var benim yolum biraz uzun.

takip edicem gelişmeleri:16:

Selamlar kizlar.
Hedefm 70kilooo, suan 87.0
Coook kilo vermem gerek
Boyuum 1.75

Bebis miz mizz.. snra yazarmhoscakaln

ooo süper çok ii vermişsin herkes farkedio dmi :) erkek arkım diyor çok zayıflamışsn çok hoş olmuş valla harike bir his benm de hedefm 55 kaç kiloym blm,orm tartı bulamadm alıcam birtane :)

ooo süper çok ii vermişsin herkes farkedio dmi :) erkek arkım diyor çok zayıflamışsn çok hoş olmuş valla harike bir his benm de hedefm 55 kaç kiloym blm,orm tartı bulamadm alıcam birtane :)

ben eczanede tartılıyorum evdeki bozuldu diye.hem daha iyi oluyo evde olmayınca.süpriz oluyo sonuç.hemde zırt pırt çıkıp bakamıyorum kiloma:1:

arkadaşlar şuan itibaryle 60 kiloym toplam 12 kilo verdm hedefm 55 . şok yapmayı planlıorm ya pazar gnü ya da pazartesi şu holywood diyeti olandan. bir hafta içinde 2 kilo verrsem ii olur braz yavaşladı geldm geleli aynı kilodaym. Akşam yemeği kesnlkle yemiorm tatlı zaten yok. Hergn 1 saat yürüyş baya zor bir diyet ama bakalım yapablcek mym :)

arkadaşlar şuan itibaryle 60 kiloym toplam 12 kilo verdm hedefm 55 . şok yapmayı planlıorm ya pazar gnü ya da pazartesi şu holywood diyeti olandan. bir hafta içinde 2 kilo verrsem ii olur braz yavaşladı geldm geleli aynı kilodaym. Akşam yemeği kesnlkle yemiorm tatlı zaten yok. Hergn 1 saat yürüyş baya zor bir diyet ama bakalım yapablcek mym :)

öncelikle mrb, konuya şöyle bakayım dedim ama yazmadan da geçemedim... öncelikle kesinlikle şok diet uygulamamalısın....metabolizmanı yerle bir ediyor... evet belki tartıda eksi görürsün ama emin ol , o gördüğün eksi sadece su...
o kiloları kısa bir sürede mi aldın...hayır... o halde kısa sürede de gitmesini bekleyemeyiz....güzel kilo vermişsin, tebrik ediyorum.... son kiloların içinde acele etme, yürüyüşe ek olarak pilates ya da bölgesel kas çalışmaları yapabilirsin...hem ilerde kilonu korumaya da yardımcı olur.... :34:

öncelikle mrb, konuya şöyle bakayım dedim ama yazmadan da geçemedim... öncelikle kesinlikle şok diet uygulamamalısın....metabolizmanı yerle bir ediyor... evet belki tartıda eksi görürsün ama emin ol , o gördüğün eksi sadece su...
o kiloları kısa bir sürede mi aldın...hayır... o halde kısa sürede de gitmesini bekleyemeyiz....güzel kilo vermişsin, tebrik ediyorum.... son kiloların içinde acele etme, yürüyüşe ek olarak pilates ya da bölgesel kas çalışmaları yapabilirsin...hem ilerde kilonu korumaya da yardımcı olur.... :34:

teşekkr ederm zaten şok yapamdm ikinci gün bıraktım :( şuan 59 kloym 55 olsam rahatlycam. hedefm 55. btn kıyafetlerim bol gelio yenilerini almak için de 55 e gelmeyi bekliorm ama okul açıldı açılalı düzgn spor yapamıorm dikkat etsem de sadece dikkat etmekle verilmior zaten daha önce de bunun farkına varmıştm :) bugn tekrr başladım spora. bir bir buçk ayda şu 4 kilo gtse gerçktn ii hissedicm yeme düzenm aynı hala akşam yemeklerne ihtyaç duymuorm

Back
X