- Konu Sahibi nightwish21
kızlar nerelerdesinz hanii kilolar yazılmamışşş?? bugnden itibaren neler yiyip içtiğimizi yaptığmz sporları da yazalım braz hareket gelsnnn.
ben de sizn gb hergn tartılıorm bizim de banyoda alt kıyafetnzi çıkarp tartılın derm baya bi fazlalaık yapıor
ben o kdr şikaytçi değilim hergn tartılmaktan bu beni zinde tutuyr mesela tatlı yediğim gnlerde hiç azalma olmuo bende bunu farkttm artk yememye başladım meyve yiyrm tatlı adına.mesela yemeği kaçırp ertsi gn tartldığmda üzülüorm o gn çok dikkat edp dengeliorm . okula gidene kadr 2 kilo dhaa vermek istiyrm şuan 62.3 üm sizce 2 haftada 2 kilo vereblr mym
? babam orda da devam et dedim ki baba ben bugne kdr ilk defa ciddye alıp kilo vermeye başladım o kdr zormuş ki vermek almak çok kolay oysa vermek 3 aydr uğrasıorm. şimdi önüme serseler bi tane ağzıma koymam. bugne kdr ki hatalarım vcudumdan bu şekilde çıkıo hem çok dikkatli besleniorm 2 ana öğn 2 ara öğn hemde 1 saat deli gb spor yapıorm vcudma bu kötülüğü bir daha yapmycamm sizde yapmayn arkadşlar şuan veriorz sakın bırakmaynn !
ben de sizn gb hergn tartılıorm bizim de banyoda alt kıyafetnzi çıkarp tartılın derm baya bi fazlalaık yapıor