Selam kızlar,
Aslında bende diyet günlükleri başlığına konu açmıştım ama birlikte zayıflayıp birbirimizi motive etmek daha iyi gelecek gibi..
Başlıkta yazdıklarımı buraya kopyalayıp kendimi tanıtayım..
Annemin karnından tombik doğmadım ben..Gayet standartlardaydı yani kilom..Hatta çocukluğumda zayıftım bile..Genç kızlığımda da öyle,çoğu arkadaşımdan daha zayıftım..Sonra bir hastalık sonucu kortizon tedavileri başladı..Evet o da etkili oldu kg almamda..Ve evlendim..Eşim yakışıklı bir adam üstelik benden genç..Çok mücadeleler verdik evlenmek için,seviyoruz yani :) Evlendiğimde 85 kg'dum..Eşim bazen "beni eski fotoğraflarını göstererek kandırdı"diye espri yapar..Tabiki zayıflamamı istediğini çok iyi biliyorum..
evlilik hayatı ve iş..Eve gel yemek yap,yemen 8-9'u bulsun..Birde tv karşısında ki atıştırmalıklar,bir kadın olarak vazgeçilemeyen tatlı krizleri...Gittikçe artan kilom tabi
Aradan 3 sene geçti..
Ve kızım birtanem dünyaya geldi..Dr'um çok kg alacağımdan korkuyordu..Elbette hamileyim aldım ama tahminlerden daha az aldım..Dr'um "seni çok taktir ettim,kg aldın ama ben daha fazla bekliyordum"dedi...Kilolu olduğum için potansiyelim vardı tabi..19 kg aldım..
Ve şimdi 100 kiloyum

100 kilo.!! 98 kg ile hamile kaldım..Hamilliğimde 117 kg çıktım,17 kg'sunu doğumla birlikte 9 ay içinde verdim..
Evet itiraf ediyorum..Bu konu yüzünden evliliğimiz riske girmesinden de korkuyorum.. Hee yanlış anlamayın eşim tarafından en ufak bir ima dahi yok bununla ilgili ama adam genç :) yani benimde onun yanına yakışmam lazım dimi?
Klasik olarak P.tesi diyete başladım,fakat çalışıyorum masa başındayım..Eve gidincede kızımla ilgileniyorum spor yapmaya vakit bulamıyorum..İş,ev,bebiş temposuna alışmak ve spora da zaman ayırmak istiyorum çünkü biliyorum ki sporsuz bu kg verilmez..
İlk hedefim 70..Başarı hikayelerinizi okudum çok etkilendim..Yapabilirim dedim bu başlığı açtım..Desteğinizi almak istedim..Beni de alı aranıza "aslansın,yaparsın.!" deyin,beni de motive edin nooolurrr.! :)[/QU
tabiki de yaparsın :) ne güzel genç kızlığnda zayıfmışsn buna sevnmelisin ben 21 yaşndaym normal doğdum ama annem saolsn tıkıştrdı ağzıma hiç bi zaman obez olmadım ama herzaman balık etlydim şimdi ünvde son senem.Çok ii bir bölümde okuyorum çok ii notlarım var hedeflerim ve hayallerim var.Ama vcudumu beğenmiorm.Sırf vcudumu beğenmediğim için gördüğüm kızlara özeniorm.Bu tatilde dedm ki yapabilirsn bugne kadar hiç denemedn ama denemelisin.VE bu şekilde 9 kilo verdm vermek istediğim 8 kilo daha var.bunları verdiğim zaman kmse benm için uff ne kadar güzel kız olmycak

bu yıl cilt problemim için de roaccutane kullanmaya başladım.Artk bbeni üzen ne varsa kurtuluorm.
SENDE yapabilirsin emin ol.Öncelikle öğle yemeğini ii ye fakat akşamları yeme

gerçekten bana herkes sölüodu işte sekizden snra yeme die çok etki edio die gerçekten etkiliymş ben günde 2 öğn yiyrm sabah kahvaltı ve öğlen yemeği onun dışında 2 kez kayısı yiyrm bazen de meyve.braz acıktığmı hssednce 2 tane kayısıyı atıorm ağzıma suyumu da içiyrm bitti gtti.Sen bunu ayarlayablrsn evde karışanın edenin yok benm annem ise devamlı yok aç kalıosn yok bi tane ye hatrım için cart curt sıkıştrp duruo

Sonra hareket etmeye çalış mesela hafta içi yapamıo msn o zaman haftasonu et.Evden çıkmaya mı üşeniosn sende leslie sansone indirip bzmle evde yürüyş yapabilirsn.Ekmeği de kesmeye çalış valla kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyrm ben başka da ağzma sürmüorm.Çnkü ekmek karbonhidrat bisküvi çikolata bunların hepsi zararlı.Ben tatlı manyağıyım ama yemiorm gerçekten bu kadar iradeli olduğmu bende bilmiodum.Brşeyi isteynce oluo.Kızartma hamur işi pasta börek bunları kesnlkle brakmaya çalış illa yyceksen de akşam yemek yerine kahvaltıdan snra ye.Farkı görüceksn.Bu arada pzt bzm tartılma günümüz her pzt mutlaka gel bekliorz canım :)