anason rezene ısırgan otu maydonoz nane susam bunlar anne sütünü artırır hem bitkinin kalorisi çok çok düşüktür güzel bi salata yapılır bence :)
Rezene,anason içtim,maydonozda yedim ama gel gör ki ben kızımı değil kızım beni bıraktı

7,5 aylıkken bıraktı..yüzüne bile bakmıyor diyebilirim :) zaten hiç bir zaman cok cok emen bir bebek olmadı en fazla 5 dk.7,5 ay emdi işte bu şekilde..
Ne güzel bir işin olacak..Bir mucizenin dünyaya gelişinde yardımcı olacaksın..Dünyanın en güzel duygusu bebek sahibi ve anne olmak..Allah isteyen,hakeden herkese nasip etsin..
Kg'lu hamile kaldım ben..95 kg ile hamile kaldım..

117 kg çıktım..Yinede kg'ma rağğmen beklenenden az kg aldım..Dr'um korkuyordu 20lerin üstüne çıkarım diye..17 kgsunu verdim 9 aylık süreçte..1 ay boyunca yürüyüş ve spor yaptım..Emzirme döneminde süt olmayınca abuk subuk yemeler oluyor..Aslında dediğin şeyleri yaptım..Ekstra yeşillik yedim,dut,kayısı kaynatip içtim şekersiz..Malt içecekler falan..Sütüm çok yoktu yinede..Sonra tahin pekmezler,helvalar,tatlılar..Bir baktım olmuyor kestim hepsini spora başladım..Bu şekilde gitti 17 kg..İşte şimdi de devam ediyorum..
Bu arada öğlen yemeğimi yedim;
Çorba(şafak çorbasıymış adı

Domates çor.benziyordu güzeldi)
Tavuk Sote..
Dom-Salatalık söğüş
2 dl.kepek ekmeği..
Doydum...Misss...

Edit:Benim "Beğen" butonum nerede yaw?! Beğenemiyorum msjlarınızı amaaaa.!!