• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Evi programi

Walla o programı bir kaç kere izledim ama yani zaten evde can sıkıntısından merak ettim nasıl bir program ondan ve hamileydim evde canım sıkıldı baktım da yani zaten hepsi uçuk kaçık prens ve prensesler evlenmiş sanki yok evlilik teklifi olmadan evlenilmez mis hepsi para için evlenmiş kaciklar gösteriş meraklıları millete ne evine aldığın çanak comlekten yahu yatak odasını tüm Türkiye ye göstermek ne demek biz kv içeri giriyor diye çekinirken kısacası saçmalık ve görgüsüz lük diz boyu gerçek hayatla alakası olmayan yalanlar bence ve hepsi de iki yüzlü yok en pahalı düğün en güzel gelin ya walla çok sinir bozucu bu tarz gereksiz şeyler için boş yere eşinizle tartışmayın bende izledim ki ben düğün bile yapmadım evlenirken buna rağmen eksiklik hissetmedim walla hiç

Programa katılanlardan okuyan var mıdır acaba :halay: yorumlara çok güldüm. İşsiz dönemimde bi ara ben de izledim.
Ama dikkat ederseniz evleneli 1-2 ay olmuş falan çoğunun. Altınları programda kullanıp vermişlerdir geri kocalarına :KK45:
Bir de bu kv çeyizinden bu annemin çeyizinden falan diyorlar bariz onlarınkini toplayıp getirmişler zaten:oha: offf dantelli havlular nakışlı eşyalar ne zorrrrr hepsi bazamın altında, sonları ne olur bilemiyorum:kusmuk:
Bir de hep düşünürdüm ya benim de katıldığım bir kınayı yayınlarlarsa diye:KK17: zaten kapalı kızlarımız düğün kına nişan hep açıklar tamam sonradan kapanmışsın ama Feyzi kalır mı öyle tüm Türkiye ye serdin yine kendini

Bana onu almadılar bunu takmadılar şu adetimizi yapmadilar diye agliyorsaniz, yaptiklarinda evinizin eşyasını aldıklarında sizi altına bogduklarinda sonrasında da gel evimi temizle, şuraya gitmeyin evinize şu gelmesin kışı sizde geçirelim dediklerinde de ağlamayın bi zahmet. Şirket anlaşmadı gibi evlilik istiyorsaniz siz de karşılığını vermek zorundasınız. Kayinvalidem niye bana gecelik alsın ya çok ilginç.
Ben şu yorum üstüne yorum tanımıyorum. Cidden doğru tespit adamların g...tündeki donu bile çekip alıyorlar. Misal benim babamin :/ pırlanta lar 19 binlik mobilyalar vs vs sonra kv niye hergün bizde diye ağlıyorlar. Pehh

Kız dandik bir tv programı yüzünden eşle tartışılır mı hiç :))

Yav ne yalan söyleyeyim, ben arada izliyorum; çoğu programı denk gelirse izlediğim olur böyle.
Şuna da çok gülmüştüm hatta:

Kemikleri sızlamıştır adamın :confused:

Komedi niyetine izlediklerim var böyle, takip etmem ama gün içinde boş kalırsam kafa boşaltmaya iyi geliyor.
Yemekteyiz de fena değil, onda da nimeti çatalla itip yorup yapıyorlar, bunun şusu eksik, şunun busu fazla vs vs... Havyarla büyümüş sanki hepsi "Hmm bu ne çorbası?" filan :KK70: :KK70:

Kavgaya değil gülmeye izlenir yav.

Denk gelir gelmez degistiriyorum kanali.. Denk geldigim kisa sure icinde de aklimda kalan, hepsinin evinin ayni olmasi ve hiçbirinin kendine ozgu bi tarzinin olmamasi :KK53:

Bir kere baktim anlamaya calistim gelinler dugununu falan gosteriyor yapmacik geldi yani olan var olmayan var her genc kizin hayali zaten guzel bir dugun gelinlik evlilik yuva eee hersey tastamam olmuyor izlemeyin oyle programlari piskolojisini insanin olumsuz yonde etkiliyor gercekten

Hic bir amaca hizmet etmeyen, insana bir aey katmasi dahi imkansiz olan, tamamen gosteris amacli yapilmis bir kurgu.
Ve bizde maalesef reytingi yaptiriyoruz ki, hala devam ediyor.
Cunku bizde her sey bal dok yala, tek derdimiz milletin evi, ceyizi. Ama sor ne enflasyon bilir, ne gundem...
Evliligin ne kadar cok altin vb mal varliklariyla butunlestirilip maddiyata baglandigini gordukce hayrete dusuyorum.
Evler desen barbie bebek evi gibi, pembenin on metre dibi, pembeden sogutur...
Boyle kurgulari Izlemeyi gectim esinizle konu yapmaniza, can sikmaniza dahi degmez, gunahtir yahu :)

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim:KK50:
Valla umarım teksinizdir.

Face'te bir video görmüştüm o programa katılmış bir kadının evinde Einstein saati vardı. Diğer kadın Einstein'ı tanımamıştı falan ilk kez gördüğünü söylemişti de baya makara konusu olmuştu. Bunun gibiler yüzünden hayatınızda tatsızlık çıkarıyorsanız ve bunu konu açmaya bile değer buluyorsanız, yorumsuz yani.

niye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence:KK48:
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı:KK70:
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde :KK70: (erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada :KK70:, fakirliğin gözü kör olsun :KK70:)
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyor:KK53: değişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze:KK53:
:halay::halay::halay:walla çıksın fakirliğin gözü :)

Arkadaşlar hayatta çok iyi yerlerde yaşayan da var, çok altlarda yaşayan. Bunu kabul etmek zorundayız. sosyal statü dediğimiz böyle birşey.
Bu tarz programlar insanları aşağılık kompleksine sokmaktan başka bir işe yaramıyor. Öyle değil mi? Eskiden kim 1 yaşındaki çocuğuna şeker hamurlu pasta yaptırıp arkasında poz verirdi?
Şimdi zengini fakiri ucundan kıyısından benzerini yapmak istiyor. Ne için? Sosyal medyada tek bir kare fotoğraf çekilip koymak için.
Hepimiz birbirimize benzemeye başladık artık, imdat bence:skandal:

merak etme onlarda almadı aslında, önce neden bana evlilik etmedin bak ayşenin sevgilisi ne güzel teklif yapmış diye uzunca bi süre dır dır ediliyor :KK70: yani gerçekten evlilik teklifi alanlar alınmasında genelde gözlemim bu:)
zaten evleneceği belli olan insanların böyle mizansen yapıp videoya alması falan garip değil mi ya, ben anormalim herhalde

geçen haberlerde trafiği kapatmış bi grup genç, deli trafik olmuş arkalarında, neymiş evlenme teklifi varmış, polis falan geldi
kızın ablası polise nasıl çemkiriyo, ya sen ne yaptığının farkında mısın kız kardeşim evlenme teklifi alıyo burda şaka mısın sen diye bağırıyordu polise:deli: o aklıma geldi şimdi:KK48:
Onlar köprüyü kapatmıştı sanırım aynı haberse sonra ceza yediler yolda evlilik teklifi ne demek ya üzerine tir devrilse tahtalı köyde nikahı görürler ama düşünce yok işte :))))

Onlar köprüyü kapatmıştı sanırım aynı haberse sonra ceza yediler yolda evlilik teklifi ne demek ya üzerine tir devrilse tahtalı köyde nikahı görürler ama düşünce yok işte :))))

ya yaptıkları külliyen terbiyesizlikte, yer neresi hatırlamıyorum, kızın ablası bildiğin bağırıp tepiniyodu polise, gram haklılık payı varmış gibi, gelinin ablası daha hevesliydi gelin adayından, içimden polis buna bi tane çaksa yeri dedim yani yalan yok, bu ne şımarıklık yaw

Ya ben en çok o altınlara şaşıyorum.ben de yeni gelinim 1 yıl olmadı evleneli. Ama tüm altınlarım bozuldu gitti.3 yane bilekligim var yeşil altın o kadar Bird e alyansim.hos onu da hamilelikten takamıyorum zaten...
Walla evlenirken bana yüzük dışında tane ceyrek bile takılmadım benim gibiler ne yapsın ölsün mü hepsinde 2 metre zincir 10 bilezik nerden buluyorlar diyecem kesin imitasyon dur :)))

ben dogum iznindeyken izlemistim
kafami duvardan duvara vurasim gelmisti gencligimizin geldigi noktayi gorunce :kızgın:

Hep vardı Milana böyle bir kesim; eskiden beri bunun yarışında olan, bekleyen, diplomasını duvara asıp, pembiş yastıklarını kabartmaya devam edenler... Şimdi göz önündeler. Zaten çarpık olanın, rezilliğin, saçmalığın, abartının yeridir tv ekranları salt bu program için söylemiyorum. Genellemiş olmak da istemiyorum, yoksa herkesin hayatı kendine ama göz önünde olunan konuşuluyor, inceleniyor haliyle.
Reyting demek bu biraz da.

İşte benim stilim, Gelin evi vs vs... BBG ile başlayan bir serüven...
Özel hayat merakımızın ekran yansımaları bunlar :)

Back
X